arkadaşlar ben bu forumu 2 gün önce keşfettim ve çok güzel bilgilere ulaştım.ama soruların bazılarının net cevapları yoktu.lafı fazla uzatmadan konuya giriyorum:
1)bir arkadaş telefonun "versiyonunu yükselttim telefondaki tüm sorunlar gitti" şeklinde birşey yazmıştı.versiyonunu netten mi yoksa servislerdenmi yükselttirdin?nasıl?
2)bazı videoları izlerken ekran donuyor.bunu düzeltmenin bir yolu varmı?
3)telefon açılırken "kart bozuk veya formatlanmamış" yazısı çıkıyor.kartı formatladım ama halaa aynı yazı çıkıyor.bu sorunu düzeltebilen varmı?
4)veri aktarımında bildiğiniz gibi veriyi önce telefona aktarıyor.önce MMC ye aktarmanın bir yolu varmı?
5)telefona format attığım için tüm uygulamalarımda silindi.bunları bir yerden temin etme şansım varmı?
beyler yokmu cx 75 teki bu sorunları çözebilen?
öncelikle foruma hoşgeldin. 1. sorunun cevabı cok ayrıntılı bi sekide 'CX75 sw yükledim... ^diye yazan baslıkta var. video donma olayını kısmen yeni sw yükleyerek halledebilirsin-ki bu donma hiç başıma gelmedi- Buarada sw 23 cx 75 için cıktı yükledim ve begenmedim bence en iyi sw 10 ve ona dönmenin yolunu arıyorum (bu yolu bilen varsa mutlaka bilgilendirsin) 3. sorunun cevabı. sen o uyarıya aldırıs etme bendede teli aldıgım ilk günden beri var.Onu acılıs mesajı gibi kabullenerek halledebilirsin. Veri aktarmalarını pc ile mpm üzerinden yap. 'cx75 uygulamalar arsivi' diye bi baslık var ordanda cesitli uygulamalar indirebilirsin
protectwave yardımın için çok saol..ama birşey daha sorucam,sw nin kaç olduğunu telefonun hangi menüsünden bakarak anlıyorsun?
*#06# bas sol tustan ilerle 2.sırada yazması lazım
quote:
Orjinalden alıntı: protectwave 3. sorunun cevabı. sen o uyarıya aldırıs etme bendede teli aldıgım ilk günden beri var.Onu acılıs mesajı gibi kabullenerek halledebilirsin.
Aynı sorun kız arkadaşımın başınada gelmişti fakat o telefonunu hiç kullanamıyordu. Anladığım kadarıyla siz mesaj almanıza rağmen kullanabiliyorsunuz. Kendisi turkcell'e gidip durumu anlattığında yeni bir sim kart vermişlerdi.. Eğer ileride gelen msj canınızı çok sıkarsa sizde gider sim kartını değiştirirsiniz :)
bende öyle sorunlar yok ama kızılötesiyle pc den tel'e tel'den pc'ye2 mb yukarısını yükleyemiyorum bloutoth da da böyle bir kısıtlama varmı
evet arkadaşım cx75 lerde 2,3 mb de daha fazla bluetoot veri aktarımı yapamıyorsun
quote:
Orjinalden alıntı: akifcik
evet arkadaşım cx75 lerde 2,3 mb de daha fazla bluetoot veri aktarımı yapamıyorsun
bu çok kötü peki 2-3 mb yukarısını nasıl yükleyeceğiz kabloyla mı? MMC kartı kart okuyucuya takıp bilgisayarla direkt yüklesek olurmu
quote:
Orjinalden alıntı: t_i_t
quote:
Orjinalden alıntı: akifcik
bu çok kötü peki 2-3 mb yukarısını nasıl yükleyeceğiz kabloyla mı? MMC kartı kart okuyucuya takıp bilgisayarla direkt yüklesek olurmu
arkadaşlar nasıl yapamıorsunuz ben 4 mb. mp3 leri bile atabiliyorum. Tabi bunları direk mmc karta atmanız gerekiyor. Belki sizin bluetooth cihazında problem olabilir
arkadaslar cx75 te gelen veriler direkt olarak tlf hafızasına yuklenio bu yuzden 2.5 mb ın ustüundeki verileri almanız icin tlf hafızasında 2-3 mb ın ustunde bos yer olması lazım...
arkadaşlar,cx 75 te bilgisayardan bluetooth la aktarım yaparken mmc ye aktarırsanız,isterseniz 100 mb aktarabilirsiniz..ama telefondan telefona aktarırken önce telefon hafızasına veri geldiiğin an fazla 7.5 mb akatrım yapabilirsiniz.7.5 mb aktarım yapmak içinde telefondaki tüm silinebilir şeyleri(oyun tem program vs.) silmelisiniz.silme işlemini yaparkende ayarlar-telefon ayarları-silme yardımcıdan yaparsanız daha iyi olur..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme