Şimdi Ara

Cx300 lerin kirlenme sorunu ile ilgili(Bir Nevi Çözüm!) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
101
Cevap
0
Favori
13.122
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben de şu süngerlerden bulur bulmaz bunu deneyeceğim zaten bu aralar işlerden fırsat bulup kulaklıkla müzik dinleme fırsatım olmuyor.Kadın çorabı fikri de güzel aslında ama öncelikli olarak sünger olayını deneyeceğim.

Çalışmandan dolayı teşekkür ediyorum.
  • don geçirmiş gibi
    çok geyik ya
    yabancı sitelerde olayı kaparsa güzel olur
  • Tabi ya yabancı sitelere öderlik edeceğiz bu sefer. Bu arada bu şey işe yararsa metanın başı baya büyük bir dertten kurtulacak.
  • kesinlikle kullanışlı olur arkadaşlar ben philips she8500 ümde buna benzer bişeyi bayadır kullanıyorum. bi tül parçasını aynen bu şekilde ön tarafına sıkıştırdım ve ızgara bölümünden kirlenme gibi bişeyi olmuyor sorunsuz kullanıyorum. yalnız şimdi daha büyük bi sorunum var, kulaklığa gözüm gibi bakıyo olmama rağmen kulaklık girişinin bidinde kablosunda kesilme başladı. yani kablo oynadığında ses gidip geliyor

acaba bu garanti kapsamına girer mi? bu konuda yardımcı olabilecek olan var mı?
  • tebrik ediyorum hocam.bendede creative ep630 var(ee cx300 un kardeşi sayılır) düsünüyodum bende nasıl engellerim kirlenmesi die. walla güzel fikir.teşekkürler arkadaşım.
    işte iş şu padlerden bulmaya kaldı.
  • peki bu padleri nereden bulabiliriz?
  • Çok komik ve bir o kadar güzel bir yöntem olmuş. Cidden cx300lerin en büyük sorunu buydu bence. Ne kadar özen gösterirsen göster bir süre sonra ses bozukluğuna bile neden oluyorlar. Cidden güzel bir yol. Ancak o süngerin orada sabitlenmesi sorun yaratabilir =)
  • quote:

Orjinalden alıntı: shadow_shooter

Çok komik ve bir o kadar güzel bir yöntem olmuş. Cidden cx300lerin en büyük sorunu buydu bence. Ne kadar özen gösterirsen göster bir süre sonra ses bozukluğuna bile neden oluyorlar. Cidden güzel bir yol. Ancak o süngerin orada sabitlenmesi sorun yaratabilir =)

cx300 den değil bizden kaynaklandığını söyleyenlere kapak olsun!(başta Metan!) Süngerleri sağda solda bulablirsiniz mesela biz mısır çarşısında(bi nevi bit pazarı) ıvır zvır sata bir yerde bulmuştuk. yer adana.
  • Zamanında düzgünce temizleseniz bunlara gerek olmaz ki
  • her gün banyo yapıyorum kualklarım tertemezi dogal olarak kulaklık da daha ilk aldıgım gibi temiz:)
  • quote:

Orjinalden alıntı: bisquit

her gün banyo yapıyorum kualklarım tertemezi dogal olarak kulaklık da daha ilk aldıgım gibi temiz:)

Benim de aynı şekilde ancak burda gözden kaçırdığımız nokta kulak terlemesi. Eğer 2 saatten uzun süre yüksek seste müzik dinliyorsanız ya da buna bile gerek kalmadan müzik dinliyorsanız kulak içinde sıvı artışı yani terleme yaşanıyor. Bu terleme kulaklıkların baş düşmanı ve doğrudan kulaklıkları gözle görülmese bile tıkıyor. Malesef bunun önüne her gün temizleyerek bile geçemezsiniz. Ancak yapmanız gereken şey kulaklarınızı dinlendire dinlendire, ara vere vere müzik dinlemek.
  • arkadaşlar ben şunu uyguladım ve sonuç mükemmel oldu,kulaklığın önündeki ızgarayı küçük bir iğne yardımıyla çıkardım ve yağ sökücü (mr.muscle gibi) döküp bir kapta 1 saat kadar beklettim.sonuçta tertemiz oldu,neden bunu daha önce denemedim diye hayıflanıyorum çünkü kulaklığımdan 3 aydır çok az ses geliyordu,şimdi ses çok iyi
  • quote:

Orjinalden alıntı: luciferian

arkadaşlar ben şunu uyguladım ve sonuç mükemmel oldu,kulaklığın önündeki ızgarayı küçük bir iğne yardımıyla çıkardım ve yağ sökücü (mr.muscle gibi) döküp bir kapta 1 saat kadar beklettim.sonuçta tertemiz oldu,neden bunu daha önce denemedim diye hayıflanıyorum çünkü kulaklığımdan 3 aydır çok az ses geliyordu,şimdi ses çok iyi

buda güzel bi uygulama.peki hocam o ızgarayı söktüğün zaman geri nası taktın. yani takılıyomu. hani bazı ürünler herhangi bi yerini söktüğün zaman bi daha takılmıyo öle bi şey diil dimi

• tam olarak nasıl çıkardın, yerine nasıl geri taktın. kırılma, ayrılma ollduysa nasıl yapıştırdın vs... Ayrıntılı anlatırsan, hatta birkaç foto olursa daha da iyi olur. Saygılar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: street_cops

quote:

Orjinalden alıntı: luciferian

arkadaşlar ben şunu uyguladım ve sonuç mükemmel oldu,kulaklığın önündeki ızgarayı küçük bir iğne yardımıyla çıkardım ve yağ sökücü (mr.muscle gibi) döküp bir kapta 1 saat kadar beklettim.sonuçta tertemiz oldu,neden bunu daha önce denemedim diye hayıflanıyorum çünkü kulaklığımdan 3 aydır çok az ses geliyordu,şimdi ses çok iyi

buda güzel bi uygulama.peki hocam o ızgarayı söktüğün zaman geri nası taktın. yani takılıyomu. hani bazı ürünler herhangi bi yerini söktüğün zaman bi daha takılmıyo öle bi şey diil dimi

arkadaşlar benim kulaklığım cx300 değil bunu belirtmeyi unutmuşum,ama benzer özellikler gösteriyor,philips she9500 kulaklığım.resim koyabilme imkanım yok çünkü fotoğraf çekemiyorum şu anda.(kulaklığımın resmi aşağıda)

sesi çok az geliyordu kulaklığımın ben de dün ep630 siparişi verdim.madem yenisini aldım kulaklığımın ne sorunu varmış diye bakayım dedim.bir toplu iğne ile önündeki ızgarayı çıkardım ki kolay çıkıyor.baktım kulaklığın arkası iğrenç bir durumda,tıkanmışiğneyle temizlemeye çalıştım ama pek iyi olmadı.ben de annemden yağ sökücü istedim.bir kabın içine çıkardığım ızgaraları koydum,1 saat kadar sonra çıkardığımda tertemiz,ışığa tuttuğumda neredeyse şeffaf görünüyordu.

şimdi gelelim geri takma işine..en başta ızgaranın üzerinde biraz yapıştırıcı vardı,yağ sökücü onları da almış,ama takmaya çalıştığımda cuk oturdu ve çıkarmak için yine iğne gerekiyor.klips gibi bir sistemi var çünkü bu ızgaralar yeterince esnek.yani öyle kolay geri çıkacak gibi değil.ancak risk almamak isteyenlere de tavsiye etmem tabiki.
    ben bunları yaptıktan sonra niye ep630 siparişi verdim diye kızdım kendime,çünkü ses mükemmel şu anda

Cx300 lerin kirlenme sorunu ile ilgili(Bir Nevi Çözüm!)

Cx300 lerin kirlenme sorunu ile ilgili(Bir Nevi Çözüm!)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KruGmaN -- 29 Ocak 2008; 15:58:30 >

• Arkadaşlar o ızgaraları çıkarıp temizleyemiyor musunuz ?
  • Garantiye niye yollayamıyorsunuz ki? Ben bir defa yolladım -kirlenme değil farklı bir sorundu- değiştirdiler, ardından geçen ay kirlenme sebebiyle yolladım. Bu sefer değiştirmediler tabii ki temizleyip bana geri yolladılar (: Tavsiye ederim arayın konuşun böyle böyle deyin kirlendi temizletmek istiyorum diye. Bana telefonda iki yönlü kargo ücretini de sizden alacağız dediler ancak gönderirken de onlar ödemişti hatta
  • değiştirmeyecekler zaten niye yollayalım. eskiden olsa bu durumda değiştiriyorlardı. gidiş geliş adana'dan az değil. temizlemekle olmuyor zaten pek. ve bişey olursa ki(%50) metan sorumluluk kabul etmiyor. Metan'dan ben dahil eski sennheiser kullanıcıları hiç memnun değil buraya bazı gerçekleri yazmak istemiyorum şimdi...
  • Temizlemekle gayet oldu ben de bunu söyleyebilirim Metan konusunda ise bişey diyemeyeceğim ama kirlenmeyi değiştirmeleri bile fazla iyi bir tutumdu bu konudan onları suçlamak doğru değil bence, tabii ki başka bir sorun yoksa..
  • Sahte CX300 leri orijinalleri ile siz olsanız değiştirir misiniz, yada gerçeği olsun, adam senin özensiz kullanımını kendine niye fatura edip kulakliği değiştirsin, bunu istemek mantıksız..
    En başta temiz bakmak lazım zaten bu tür kulaklıklara, diyaframa kaçarsa geri dönüşü olmayan arızalar olabilir ve bu tamamen kullanıcı hatasıdır...
    Ayrıca eskiden IE4 almıştım Metan'dan, benim zamanımda herkeste çok memnundu Metan'dan, ve hala çok olumlu şeyler duyuyorum o firma hakkında, madem "gerçekleri" biliyorsunuz "gunman233" anlatın, bizde bilgilenelim, "gerçekleri" bilelim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sam0! -- 30 Ocak 2008; 2:16:56 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.