arkadaşlar ben şunu uyguladım ve sonuç mükemmel oldu,kulaklığın önündeki ızgarayı küçük bir iğne yardımıyla çıkardım ve yağ sökücü (mr.muscle gibi) döküp bir kapta 1 saat kadar beklettim.sonuçta tertemiz oldu,neden bunu daha önce denemedim diye hayıflanıyorum çünkü kulaklığımdan 3 aydır çok az ses geliyordu,şimdi ses çok iyi
buda güzel bi uygulama.peki hocam o ızgarayı söktüğün zaman geri nası taktın. yani takılıyomu. hani bazı ürünler herhangi bi yerini söktüğün zaman bi daha takılmıyo öle bi şey diil dimi
arkadaşlar benim kulaklığım cx300 değil bunu belirtmeyi unutmuşum,ama benzer özellikler gösteriyor,philips she9500 kulaklığım.resim koyabilme imkanım yok çünkü fotoğraf çekemiyorum şu anda.(kulaklığımın resmi aşağıda)
sesi çok az geliyordu kulaklığımın ben de dün ep630 siparişi verdim.madem yenisini aldım kulaklığımın ne sorunu varmış diye bakayım dedim.bir toplu iğne ile önündeki ızgarayı çıkardım ki kolay çıkıyor.baktım kulaklığın arkası iğrenç bir durumda,tıkanmışiğneyle temizlemeye çalıştım ama pek iyi olmadı.ben de annemden yağ sökücü istedim.bir kabın içine çıkardığım ızgaraları koydum,1 saat kadar sonra çıkardığımda tertemiz,ışığa tuttuğumda neredeyse şeffaf görünüyordu.
şimdi gelelim geri takma işine..en başta ızgaranın üzerinde biraz yapıştırıcı vardı,yağ sökücü onları da almış,ama takmaya çalıştığımda cuk oturdu ve çıkarmak için yine iğne gerekiyor.klips gibi bir sistemi var çünkü bu ızgaralar yeterince esnek.yani öyle kolay geri çıkacak gibi değil.ancak risk almamak isteyenlere de tavsiye etmem tabiki. ben bunları yaptıktan sonra niye ep630 siparişi verdim diye kızdım kendime,çünkü ses mükemmel şu anda
hocam aynısını yaptım cok tesekkur ederim.İşe yaradı,az daha atıyordum güzelim kulaklığı çöpe...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme