Şimdi Ara

Cyanogenmod 13 ve Samsung Galaxy S3

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Stock android yüklü telefonumun çekilmez durumda olmasından dolayı cm 13 kurayım dedim.
    Kurduktan sonra telefon 3g ye bağlandığında ilginçtir whatsapp ve spotifty a girip kullanılabilirken, chrome instagram ve facebook a bağlanamıyor.

Bunun çözümünü bilen var mı. Biraz google ladım ve deyip başarısız olduğum konuları aşağı yazıyorum.
    1. APN ekledim (ayarlardan)
    2. Default APN ayarlarını değiştirdim
    3. İnternet ayarlarını vodafonedan tekrar istedim (Normalde mms olarak gelmesi gerekiyordu ayarlar ancak gelmedi)
    4. DNS yapmayı denedim.
    5. APN programı ile ayarları tekrar yükledim.

Sonuç aynı. Bu arada sinyal kısmında ! işareti çıkıyor.
    Not: hattım vodafone.

Teşekkürler

• hocam başka bi nightly kurun ya da snapshot kurun, ilginçmiş...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cosmicsea -- 24 Kasım 2016; 1:41:44 >
  • arkadaşlar gapps kurarken error code 40 hatası alıyorum google play store çalışmıyor ne yapabilirim acil cevap lütfen
  • turknemesis T kullanıcısına yanıt
    Bende aynı duruma şahit oldum. Vodafone ile bağlanmıyor ama TT ile sorunsuz bağlanıyordu. Hat değiştirme gibi bir durumum olmadığı için Tam olarak çözümü bulamadım ama opera tarayıcı indirip opera turboyu aktif hale getirince sorunsuz bağlanıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • opera max yada opera vpn kuru sorun duzelir.

s2 de yasadm aybi sorunu duzeldi bu sekildie

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar opera max işimi gördü teşekkürler.
    Gappsin yanlış sürümünü flashliyorsun sanırım.
    İnternet sıkıntısını cozdum ama bu seferde kamera çalışmıyor var mı çözümünü bilen. Retrica tarzı kamera programlarında da sorun ayni.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • VPN gitti diyemi internet gitti bilmiyorum ama şu an bağlanamıyorum.
    Bildiğiniz stabil bir rom var mı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LG G2 Android 10 (Efsane)
    2 yıl önce açıldı
    SAMSUNG GALAXY J7 PRO [ANA KONU]
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Merhaba,

CM 11 i kurdum sorunum tamamen çözüldü :) zannediyorum vodafone ile alakalı bir durum söz konusu.
    CM 13 güncellemeleri geliyor ama yapmadım.
  • turknemesis T kullanıcısına yanıt
    CM 11 daha rezalet çıktı bütün kurulumları yaptıktan sonra telefon kendi kendine restart atmaya başladı.
    CM 13 ü tekrar kurdum dayanamadım birazdan stok rom u kuracağım. CM hikayesi burda bitti :) Galaxy Wonder da bile daha stabil di bu rom.
  • quote:

Orijinalden alıntı: turknemesis

CM 11 daha rezalet çıktı bütün kurulumları yaptıktan sonra telefon kendi kendine restart atmaya başladı.
    CM 13 ü tekrar kurdum dayanamadım birazdan stok rom u kuracağım. CM hikayesi burda bitti :) Galaxy Wonder da bile daha stabil di bu rom.

Exynos sağolsun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.