Şimdi Ara

Cyberpunk 2077'de Atatürk'e Hakaret? (19. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
609
Cevap
3
Favori
41.434
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
348 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Öyle bişey olsaydı nasıl tepki vereceğimi, başka şeylerde nasıl tepki verdiğimi yazdım zaten meraklı arkadaş, bi de okuduğunu anlama yetin olsa. Önceki mesajımdan birinde cod mw ve bf1 örneklerini de verdim. Onlarda somut hakaretler, iftiralar olmasına rağmen şeyini çıkarmadan fikrimizi belirttik. Senin gibiler de "oyun bu yaa oyna geç" dedi. Bu konuda da ben tepki vermeyin mi demişim de hayal dünyanda senaryo yazıyorsun. Çeviren oyunun temasına uygun geyik yapmaya kalkmış kendince diyorum. Atatürkle konuyu bağdaştırıyorsan tepki vermek senin sorunun. Ben Atatürkle bağdaştırmıyorum, bağnaz değilim. Ayrıca oyunlarda islamofobi konusuna yazdığın mesajları çıkarttırma şimdi bana. Sanki milletin inancına saygılıymışsın gibi soru sormaya kalkıyorsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ÖmerŞefikYazıcı

Bu mesaj silindi.
    Senin tek derdin korkun bu , beyin olarak kavrayamazsın zaten yapılan saygısızlığı, burada boşuna anlamış gibi davranıp saçma sapan cevaplar yazma.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • öncelikle çok kibarsınız teşekkür ederim. ben biraz hararetli yazdım yazdım mesajımı ona rağmen sakince açıklamışsınız düşüncenizi.

çifte standart olarak onlar yapıyorsa biz de yapalım fikrine katılmıyorum. bunlara benzersek biz kendimizden oluruz.

rte kendini ispat etmiş biri zaten. bunların akıl tutunması yaşayan sefil fetodan dul yeni koca arayan gerektiğinde açılımcı gerektiğinde milliyetçi olan tabanını da geç. sabaha kadar atatürk ve temsil ettiği fikirlerin düşmanı olsunlar. değişmiyorlar gelişmiyorlar. bunlar kayıp nesil zaten. 20 yıl sonra kimse bu topluluğu çobanlarını konuşmayacak dünyadan 2 mangal yapıp göçmüş olacaklar. bu zavallıları dikkate almayın gerçekten. toplum içinde iş statü semt sosyal alanlar vs neredeyse her yerde bu zihniyetten ister istemez ayrışmışız zaten. çoğu insan bu twitterdaki sahte hesap aktrollere bile kayıtsız kalamıyor boş duvara paragraflarca laf anlatıyor.

ismi cismi ne olursa olsun bir başbakan atatürkten ayyaş olarak bahsediyorsa mesela budur atatürkü korumamız gereken yer. bu en basiti ve en pasifi. atatürkün vatan için yaptığı hayal ettiği ne varsa ırzına geçildi. bunlara hakkıyla tepki gösteremiyoruz çünkü gerçekte azınlığız. türk toplumunu kötü yönetlen iyi halk bellemeyelim.

• Yazım hatası olabilir. Aranızda binlerce doküman hazırlayıp 0 hata yapan var mı acaba. Adamlar dünyada çoğu oyun üreticisinin yapmadığını yapıp Türkçe altyazılı dil desteği vermiş.
  • Adamlar türkiyenin en büyük oyun çeviri şirketi. Kendi ayaklarına bu şekilde sıkarlar mı? 1 andaval bu şekilde bir şey yaptı diye neden bütün şirkete laf gelsin ve şuan gündem konusu oluyor. Ayrıca türkiyeyi küçük düşürüyor diye dünyaya duyurmak mantığın neresi biz zaten kendi içimizdeyiz elin ingilizi türkçe çeviriyle oynamıyor. Hata düzeltiliyor bu kadar gündem oluşturmaya gerek olduğunu düşünmüyorum

• Yapılan bariz bir şekilde art niyet. Bu ülkede Atatürk kırmızı çizgimiz dedikçe çizgimizi test ediyorlar
  • Ne oldu şimdi sonuç olarak kurtardık mı vatanı ? Çeviri yapanı linç ettik mi? Parmaklarını kırsaydınız da bir daha çeviri yapamasaydı. Oyun için de dava açın yasaklansın satışı.

Rtürk e de mail atalım topluca artık oyunlarda kontrol edilsin. Oyunla başlar sonra Steam ve Epic kütüphanesinin içeriğini denetlerler. Steam aldı başını gidiyor Hentai oyunları dolu. Sansür gelirse iyi olur.

Sonra süper alım gücümüzle aylık 5,99 euro verip vpn alır Steam e oradan bağlanırız. Erdoğa nın dediği gibi ben giriyorum Youtube a sorun yok. !

Bastırın gençler ramak kaldı. Çin de ki internet yasaklarına yetişmemize.

• Normalde Atatürkçü olduğunu iddia edenler burda farklı gözükeceğim diye çeviri firmasını savunur olmuş. İşin kötü tarafı oyun medyasında milyon takipçisi olan yayıncılar da gözden kaçan bir hata olmuştur dediler.
    Biz Amerikalı değiliz, bizim atamız ile dalga geçildiğinde bir Amerikan gibi gülüp geçmeyiz, aramızdaki Amerika hayranları şunu anlamalı.

• zack06 kullanıcısına yanıt
    Hastasın
  • Bu arada forum sitemize gidebilirsiniz önerilerinizi bekliyorum. Link:

mehmedemin.hayber.com

• oyun baştan aşağı seni yoktan var eden rızıklandıran nimetleri üzerinde tamam eden kainatın sahibi ve yaratıcısı olan ALLAHA ve onun ahkamlarına hakaret, saldırı ve muhalif içerikler ile dolu iken dikkatini çeken konu bu mu oldu ?

o hata dediğin şey Türkiye'de bu oyuna dikkat çekmek için kasti olarak yapılan birşey, gençleri ahlaki değerlerinden uzaklaştırarak siyonizmin ağına yaklaştırmak için yapılan bu oyun Türkiyede ses getirsin gündem olsun diye bilinçli olarak manipilasyon yapıyorar ve başarılıda oldular bütün haber siteleri bu oyundan bahsediyor...

belkide projenin donanımhaber ayağı olarak sen de bu işin bir parçasısın kim bilir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mgedik06 -- 13 Aralık 2020; 12:22:18 >
  • Fethullahçılar oraya bile sızmış amk!

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.