Resim için demiyorum söylenen sözü dünyada sadece Atatürk söylediği için Atatürk ile alakası var. Resim belki farklı olabilirdi ama sonuçta söylenen söz ile alakalı < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zack06 -- 13 Aralık 2020; 0:27:13 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Cyberpunk 2077'de Atatürk'e Hakaret? (18. sayfa)
-
-
1 tane adam yazdıysa değil Atatürk yazdıysa şeklinde olur ve ayrıca atatürk diye yazılmaz Atatürk diye yazılır
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: KampecAtatürk konusunda herkes aynı hassasiyette olmayabilir, tepki gösterenlere de kimse sesini çıkaramaz. Bu yapılanı savunan arkadaşlar gitsin ötede savunsun.
İstikbal yerine gelecek yazsa hiç bir şey olmayacaktı, bariz bir kasıt var.
Bunu savunanlar zaten içlerindeki Atatürk düşmanlığı yüzünden savunuyor. Buna yok bir şey deyip eleştirenlere laf atanların aynı şey kendi sevdikleri kişilerin başına, hele dine falan gelse kıyameti koparacak olması da ayrı tabi.
-
Bu çeviri firmasının işi ne? Ben mi çeviriyi kontrol edicem? Her şeyin bedeli vardır.
-
"Atatürk'le dalga geçiliyor hiyaaaa" diye olaya atlayıp tetiklenen sensin. İslam'a hakaret edilince sevinç çığlıklarıyka alkışlayan da sensin. Tetiklenmek senin sorunun. Ben o tarz pislikleri yapanların acizliğine acıyorum ancak. Kelle falan senin gübi bağnazların işi
23 Studios sırf Türkçe çeviri yapıyor diye oyun fiyatları pahalı oluyor Türkçe altyazılı ve dublajlı olanlar . PS3 zamanında belli olmuştu bu o yüzden sevmem .
10 Kasım'da olmsaydında olurduk diyenler , 10 Kasım'da haberlerde altyazıda "Anırkabir" yazanlar hata yaptık sehven oldu diyenler ile aynı kalitede .
"İstikbal Göklerdedir" söylemini "İstikbal Havadadır" gibi olsa sorun olmaz belki ama söyleyen insan Atatürk olunca ve "Göklerdedir" yazısını incitici , onursuz bir şekilde alay eder , küfür eder gibi söylemek doğru değil.
"bravo vatan kurtarıldı" diyen zihniyeti anlayabilmek mümkün değil !! Haksızlıklar karşısında susmak, boyun eğmek, biat etmek sizlerde ve/veya meşhur ecdatlarınızda bir gelenek olabilir ancak benim milli değerlerime bariz bir şekilde hakaret edilirken, susmak ve tepki göstermemek kabul edilebilecek bir olay değil..
23studio mudur nedir, bariz bir şekilde hakaret etmiştir. Resmin silüeti bile faso !! Bunu yapan tek bir kişi olsun veya olmasın, tüm şirket suçludur. Keza bu kadar dallı budaklı bir oyunun Türkçe yamasında tek bir kişinin çalışması imkansız. Oyun 10 aralıkta çıktı ve sana iş yaptırmaya gelen firma avrupa'nın en büyük oyun şirketi. Cebe ne kadar para indirdiklerini sayacaklarına, işlerini düzgün yapsalarmış keşke..
Atatürk'ü tüm dünya paşa paşa kabul etmişken, takdir etmişken içimizden çıkıpta saçma sapan konuşanları anlayabilmek mümkün değil !!
üşünmeyinde, oyun için harcayacağınız zamanı biraz okumak içinde gösterin.
Press Enter to Play !
https://www.muhendisbeyinler.net/dunyanin-ataturk-ile-ilgili-soyledigi-sozler/
-
-
Panda sonuna kadar haklı -
Nasil da özür dilettik. Şimdi ekonomimiz duzelir dolar 1tlye iner. Herkes yatırım yapar şimdi. Helal olsun beee
Konudan biraz uzağım ama bu çeviriyi en az 2 kişi kontrol edip onay veriyor o 2 kişi bunda bir sorun görmediyse evet ekip olarak sorun olmaya başlıyor
quote:
Orijinalden alıntı: ÖmerŞefikYazıcı
Bu mesaj silindi.Dedi, Atatürk düşmanı...
Değer değil mi özünde bunlar ?
-
Yazık, bir de profesyonel çeviri firması olacaklar.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X