Merhaba arkadaşlar, yaklaşık 20 gün önce Cyberpunk'ın ön siparişini verdim, ve hakkında yeteri kadar bilgim oldu. Ancak sistem gereksinimlerini gözden geçirdiğimde, istediğim ayarlamalarla istediğim kare hızını alıp alamayacağım konusunda şüphelerim var. Hal böyle olunca bu konuda yorum almak istedim. Sorum, daha doğrusu isteğim aynen şu: Anakart: MSI B450M PRO-VDH Plus İşlemci: AMD Ryzen 5 2600X 3.6 GHz Ekran Kartı: MSI GeForce RTX2080 VENTUS 8GB GDDR6 256 Bit Ram: Crucial 16GB (2x8) Ballistix Sport LT Gray DDR4 3000MHz 1.35V Hafıza: WD 500GB Blue SATA 3.0 SSD [+ Seagate 1TB 7200 RPM HDD] Monitör: ViewSonic VX2458-C-MHD 1MS 144Hz FreeSync/Gsync Full HD 1920x1080 Curved Kasa: Xigmatek Venom X 650W Bu sistemle hedefim; 1080p çözünürlükte full grafik ve RTX ayarı en yüksekte oynayabilmek. (SSD'de kurulu olacak) Ancak şüphe duymamın sebebi şu ki, henüz dün satın aldığım Watch Dogs Legion'da geniş çaplı bir grafik problemi yaşadım. Örneğin AC Valhalla'da full grafik 1080p ile 60fps'i rahatça görürken, bu oyunda nedense RTX'i kapattığım taktirde dahi, 60fps'i minimuma yakın ayarlarda ancak görebiliyorum. Araç sürerken ise 40fps'ten yukarısını hiç görmedim. Cyberpunk'ın sistem gereksinimleri de, WD Legion'la hemen hemen benzer olduğu için, durum beni hayli endişeye soktu. Yine de bazı forum sayfalarındaki yazılar ve kendi oyun deneyimime dayanarak, WD Legion'da ciddi bir optimizasyon problemi olduğunu düşünüyorum. Ancak bundan elbette kesin emin değilim. Oyun yeni nesil olduğu içinde bu durum benim için kaçınılmaz olmuş olabilir. Sizce bu sistemle hedefimdeki ayarlarda Cyberpunk'ı sorunsuz oynayabilmek mümkün mü? Yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -HZR- -- 27 Kasım 2020; 17:32:25 > |
Bildirim