< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Cyberpunk 2077'nin sorunlarını çözecek yamanın tüm detayları açıklandı: 500'den fazla yenilik var (2. sayfa)
-
-
Valla cdpr son kozlarını hatta belki de son kozunu oynuyor oyunu toparlayabilmek için. W3 dlc leri ayarında hikaye dlc leri dahi getirseler millet oynanış düzelmeden yüzüne bakmaz bence. İnşallah düzeltirler diye umuyorum. Her şeye rağmen oyun efsane benim gözümde.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ThomasAngelo89 -- 29 Mart 2021; 18:32:3 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Oyuna laf attığımız yok oyun çok güzel araba çalamıyoruz seviye meviye bir şeyler diyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akyurt -- 29 Mart 2021; 18:32:34 > -
Witcher 3 de böyleydi buglar uçuşuyordu -ki hala buglar var- hikayeden ve RPG öğelerinden yırtıyor. Bu kadar öve öve çıkarttıkları oyun bugdan geçilmiyor, RPG öğesi 0 neredeyse ve tamamen kırpılmış bir oyun çıkarttılar. Bu yüzden yerden yere vuruluyor, ben de vuruyorum. Hikaye güzel yine fena değil balonu şişirmeselerdi böyle olmazdı zaten. Yazık ettiler oyuna. -
gençler güncelleme yayınlandı steam dan 29 gb hayırlı olsun indiriyorum..
-
yayınlandı 29 gb
-
Pek düzeleceğine inanmasam da, dün kutulu olarak aldım. Kahrolsun içimizdeki Cyberpunk aşkına...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Daha çok yama gelir bu oyuna
-
Kimin umurunda ... unutuldu gitti bitti.
-
Hım ok baya düzenleme var.
-
Arızalı hali bile bence efsane bir oyun. Her akşam 2-3 saat stres atmak için birebir. :D
-
Hype içimizde patladı net!
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Performansı arttırırlar umarım. Oynayanlar varsa yazsın FPS artışı olmuş mu.
-
Hiç yok aksine düşüş var 1.06 sürümünde 55 60 fps arası oynarken şimdi 39 40 arası alıyorum
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: OptimizedSettings
Hiç yok aksine düşüş var 1.06 sürümünde 55 60 fps arası oynarken şimdi 39 40 arası alıyorumSende sıkıntı olmadığına emin misin? Eğer böyleyse şimdiye kadar gelen güncellemelerdeki performans kısımları boşa gitmiş demektir.
-
Yoo aynı grafik ayarıyla denedim bariz performans kaybı var
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
aklıma şu serisi getirdi hatalar konusunda hala daha kayda değer bir gelişme yok.
ENXGMAyoutubeThis Cyberpunk 2077 vs. GTA 5 comparison video showcases Gameplay, A.I. & Physics differences between the two games & map areas with a few funny bugs/glitches & funny moments in between. We will be testing multiple gameplay elements like bullet impact, fire propagation, jumping from vehicles, NPCs behavior, vehicle collision physics etc. Surprisingly, GTA 5 is better than Cyberpunk 2077 in most comparisons. Don't forget to subscribe fore more! #ENXGMAhttps://www.youtube.com/watch?v=PsBrkLq31eM -
Sabaha kadar yamala hikaye çöp. Performansı artsa ne olur artmasa ne olur..
-
Oyunun optimizasyonu çok kötü, CAS'ı açmama rağmen resmen sürünüyor. Diğer oyunlarda performans anlamında hiçbir sıkıntı çekmezken bu sorunu yaşadığım tek oyun CP77 maalesef. Steam sağolsun oyunun yedeğini aldım ve artık dayanamayıp kaldırdım, ileride donanımı güncellediğim bir zaman tekrar denerim artık.
-
Optimizasyon düzeltilirse yine diğer sorunlar bir nebze gözardı edilebilir ama performans anlamında gerçekten kötü
Aradan 7 ay geçti bir sürü güncelleme aldı ama sadece bug fixlediler
Performans anlamında bir çalışma göremedik
Oyun sanki rtx kartlara yapılmış gibi e herkeste rtx kart yokki
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X