Şimdi Ara

Cyberpunk 2077'nin sorunlarını çözecek yamanın tüm detayları açıklandı: 500'den fazla yenilik var (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
2.314
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Maalesef çok şişirilen bir oyun. Ama şişirenler şuan oyunu eleştiremiyor. Epic den indirim zamanı +60 TL kuponla 140 TL aldım ama verdiğim paraya üzüldüm. Bu oyunun ederi 70-80 TL dir en fazla. 25 saatte bitti. Söz de açık dünya özellikleri var. Yan görevler var onların hepsini yaparsan süre uzar ama bu güne kadar oynadığım hiç bir açık dünya oyun 25 saatte bitmemişlerdi.

Sanırım en kısa oynanış süresi olan açık dünya içeren oyun olsa gerek. Hikayesi de maalesef çok kötü.

• Noctivagant kullanıcısına yanıt
    Bana kalırsa aslında hikaye uzun sürebilecekken keanu reves abimizi oyuna entegre etme hevesleri ne yazık ki herşeyi alt üst etti
    Üç tane farklı yol farklı ilerlemeler söylendi ama sadece ilk 30 40 dk farklı sonra aynı yerde başlıyor oyun
    Detayın bu kadar çok olduğu bir başka oyun daha bilmiyorum
    Skill ağacı olsun itemlar olsun çok aşırı çeşitli insan ne yapacağını şaşırıyor
    Ne yazık ki yönetimdeki sorunlar ve keanu revesin oyuna sonradan entegre edilmesi şaheser olacak bir oyunu mateser yaptı :))

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: OptimizedSettings

Bana kalırsa aslında hikaye uzun sürebilecekken keanu reves abimizi oyuna entegre etme hevesleri ne yazık ki herşeyi alt üst etti
    Üç tane farklı yol farklı ilerlemeler söylendi ama sadece ilk 30 40 dk farklı sonra aynı yerde başlıyor oyun
    Detayın bu kadar çok olduğu bir başka oyun daha bilmiyorum
    Skill ağacı olsun itemlar olsun çok aşırı çeşitli insan ne yapacağını şaşırıyor
    Ne yazık ki yönetimdeki sorunlar ve keanu revesin oyuna sonradan entegre edilmesi şaheser olacak bir oyunu mateser yaptı :))

O oyuna dahil olduktan sonra ki hikaye tek bir şeye odaklanıyor zaten.

Spoiler,

mesajı görmek için tıklayın.
    Karakterimizin ondan kurtulmaya çabasına. Tüm ana görevler ona odaklanıyor. Bu beni oynarken çok sıktı ve çok klişe olmuş. Konuşma sahnelerinin uzunluğu da sıktı. RDR2 de de uzun konuşma sahneleri vardır ama onlar hiç sıkmıyor. RDR2 alırken ödediğim 200 TL hiç üzülmedim ama bu oyuna verdiğim 140 TL keşke başka oyuna verseydim dedim.

• Mart ayındaki konuyuda hortlatmazsınız artık ya.. Yeni konu sandım güncelleme gelecek diye bende.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.