|
Cyberpunk 2077'nin sorunlarını çözecek yamanın tüm detayları açıklandı: 500'den fazla yenilik var
-
-
Adın çıktı 9 a inmez 8 e Cyperpunk'um
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
bence siz bırakın bu Cyberpunk işini, kapatın bu defteri
enerjinizi yeni bir witcher'a harcayın.
-
Oyun kaldı yarım, çıksa da bitirsek artık. Oyunu unuttuk arkadaş.
-
Umarım oyuna gözle görülür bir etkisi vardır da en azından ilaç gibi gelir yoksa...
-
Oyunun baştan tasarlamaları lazım. Oyunun tasarımda çok ciddi yanlışlıklar var. Bırakın bu Cyberpunk 2077'yi yeni projelere başlayın, yeni oyun iyi çıkarsa kimse hatırlamaz zaten Cyberpunk'ı.
-
Oyunun iyice tadı kaçtı. Witcher 4, GTA 6 daha iyi olur bence de.
-
500 değişiklik.. kesin gözle görülür hiç bir şey değişmeyecek
-
2022 de gelir yeni nesil konsollar için update :)
-
pc de grafık performansının ne sevıye degısım gosterecegını merak edıyorum.
oyun ılk cıktıgında low ile hıgh arasında fps farkı 3 5 oynuyordu en azından benım pc de. low ayarlarda 50fps hıgh ayarlarda 30fps olsa anlayacagımda 3-5 fps fark gerçekten rezillikti. umarım bir nebze daha stabil şekilde oynamamı sağlayabilirler. oyunu silmedim grafik performansındaki iyileşmeyi bekliyorum. tekrar baştan sonra oynamayı planlıyorum.
-
Katılmıyorum.
Hazırda çok güzel bir şehir ve gameplay var. Genişleme paketleriyle çok sayıda hikaye eklenmeli. 2-3 saatlik sekans dışında hikayesi keyif veren görev yok oyunda.
Yenilikler var yama varda yamanın çıkış tarihi yok bu nasıl iş ?
-
Üşenmedim tamamına göz gezdirdim, uı kısmına iyi baktım ama trafik yapay zekasının içler acısı haliyle ilgili bir düzeltme göremedim. Her yerde bugla karşılaşsam bile benim en çok takıldığım şey trafik yapay zekasıydı.
Edit : Görünürde birşey değişmemiş. Yapay zeka hala yerlerde ve mantık hataları devam ediyor. Performans iyileştirmeleri ve görevlerdeki bugları temizlemek için 30gb gereken bir oyunun adam olması için ise 100 gb daha gerekir herhalde! Bu oyunun düzelmeyeceği hep söylendi ama ben 1.2 yaması gelene kadar ve 30 gb olduğunu duyunca biraz ümitliydim. Ümidin sebebi ilk defa bir oyuna bu kadar para vermek olsa gerek! Çıkışta fiyatı artar dedik. İyi ders oldu. İleride hak ettikleri için daha fazla ödeyeceğim oyunlar olacaktır. Tabii ki hype dalgasına katılmadan!
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi methotrexat -- 30 Mart 2021; 23:17:21 >
-
Arkadaş madem yama hazır, salın gelsin nasılsa kaybedecek bir şeyiniz kalmadı artık.
Şimdi de yama ne zaman gelecek stresi mi yaşayacağız.
Vahşetle kınıyorum bu durumu, nota veriyorum hatta. Ps4 de oyun düzelecek diye 4 gözle bekliyorum, gelişine vurun gelsin.
Düzeltme: Evet çağrıma kulak verdiler ve gelişine saldılar yamayı, ps4 güncellemesi tam 44 gb.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SerdarS. -- 29 Mart 2021; 20:56:22 >
-
Oyun şimdi yayınlanıyo tebrikler cd... -
Şu sorunları çözsünler bir oyunu oynayalım ya. Kasım'da Cyberpunk oynarım diyordum aylar geçti oyunu unuttuk bildiğin.
-
cyberpunk da arabamı parçaladılar. araba yok diye oyunu oynamıyorum. bi yerden bi yere gitmek zaman alıyor
-
:))
-
bari oyunu bilmediğini açık etme bu kadar. o bir görevin başlangıcı.
Cdpr: tamam
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
bence siz bırakın bu Cyberpunk işini, kapatın bu defteri
enerjinizi yeni bir witcher'a harcayın. |
Adın çıktı 9 a inmez 8 e Cyperpunk'um
|
Benzer içerikler
- instagram yardım merkezi
- slayt programı
- video boyutu küçültme
- türk telekom hat iptali e-devlet
- spotify apple music aktarma
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X