Şimdi Ara

Cyberpunk 2077'nin yeni yaması, oyun yüzünden bilgisayarınızın hacklenme sorununu ortadan kaldırıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
585
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Cyberpunk 2077'nin yeni yaması, oyun yüzünden bilgisayarınızın hacklenme sorununu ortadan kaldırıyor

Yayıncılığını ve geliştiriciliğini CD Projekt Red'in yaptığı Cyberpunk 2077 geçtiğimiz aylarda yayınlandı. Yayınlandığı günden bugüne kadar da büyüklü küçüklü birçok yama yayınlandı. Geçtiğimiz saatlerde 1.12 yaması yayınlandı.

Ayrıca Bkz.Diablo 4 ve Overwatch 2, 2021 yılında çıkmayacak

Bu yeni yama bilgisayarınızın ele geçirilme ihtimalini ortadan kaldırıyor. Geçtiğimiz haftalarda oyunun resmi mod araçları yayınlanmıştı ve bu mod araçlarının ardından oyuna gelen mod desteği ile birlikte bir güvenlik açığı olduğu görülmüştü. Yüklediğiniz modlar yüzünden bilgisayarınız ele geçirebilir hale gelmişti.

Geçtiğimiz saatlerde yayınlanan 1.12 yaması da bu sorunu ortadan kaldırıyor. Ayrıca ara bellek aşma sorununu da ortadan kaldırıyor. Yamanın boyutu PC'de yalnızca 1.5 MB. 

Şubat ayı içerisinde oyunun hatalarını ve performans sorunlarını büyük oranda giderecek büyük bir yama daha yayınlanması bekleniyor. Bu yamanın ardından oyun için ekstra içerikler gelmeye başlayacak.

Kaynak:https://kotaku.com/playing-cyberpunk-2077-will-no-longer-leave-your-pc-ope-1846204079

• Cyberpatch 2077
  • Oyunu iade ettim. Artık nezaman düzelir dört dörtlük hale gelir ozaman alırım. Bukadar şişirilmiş ama potansiyeli olan oyunu hangi sivri zekalı hemen çıkartalım dediyse artık. GTA senelerce bekler iyi bir oyun çıkartır. Bunun çncesinde güzel ve beğenilen bir oyun çıkartıyorsun onun kredisi ile beklentiyi çıkartıyorsun sonra firmanın oyunlarının fanları tarafından bile ağır eleştiriye maruz kalıyorsun. Ya oyundan zerre kadar anlamıyan biri var başlarında yada kazayla erken çıkardılar.. . . .

• Olmayan sorunu yaratıp bunu düzeltmek için yama yayınlamak...

• Oyunu sildim. Birkaç sene sonra incelemelerine bakar ona göre yüklerim.
  • Bu sorun bu oyuna özgü değil, GTA 4 ile birlikte gelen scripthook dll ve asi dosyaları ile de bilgisayarınız ele geçirilebilir. DDL dosyaları aplikasyon dosyaları ve içine hertürlü şey sokuşturulabilir. DLL modları indiriyorsanız bu sizin sorununuz ve sorumluluğunuz.

• uğraştıkları güncellemelere bak şaka gibi.. Popülerlik gitti, artık çoğu kişide yok oyun. İade de ettim, belki bir kaç yıl sonra düzelirse alırım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • artık sıvama işine geçtiler heralde.

• Oyun yamalana yamalana bisiklet tekerleğine döndü.

• Bu yamadan sonra 10 dakika zor oynuyorum. Oyundan atıyor beni. Bitirip kurtulsam derdindeyim artık.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.