Şimdi Ara

Cyberpunk 2077 PS Store'dan kaldırıldı! Herkese para iadesi yapılıyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
97
Cevap
0
Favori
6.439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Valla gayet güzel bir hamle olmuş tebrik ederim sony,bazı fanboylar hala cdpr ı savunuyor uzatmayın daha fazla ben cdpr ı severim ama baya baya sıçıp sıvadılar yani bu bariz önce gidip oyunu rezalet şekilde çıkarıyorsun,sonra sony ve microsofta haber vermeden iade edebilirsiniz diyorsun tabi şutlanırsın sonra store dan ama yine de ben cdpr ın kötü niyetli olduğunu düşünmüyorum.tabi kaybettikleri bu güven ve itibarı geri kazanmak baya zor olacak hatta belki 5 yıl sonra ''ama cd project için işler beklenildiği gitmedi'' sözünü duyabiliriz.

• oyun xbox exclusive mi oldu simdi

• Oyunu kaldırmadan herkese iade yapamıyolar mı

• Türkçeyi katletmişsiniz.
    "Yorumu gönder" butonuna basmadan önce yazdıklarınızı son bir defa okumanızı tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vega -- 18 Aralık 2020; 10:43:52 >
  • Pc de oynuyorum ve gayet de güzel oyun anlamadım gitti bu işi
  • galaxy note 7 faciası 1 bu 2

• quote:

Orijinalden alıntı: eerdaalll0001.

Pc de oynuyorum ve gayet de güzel oyun anlamadım gitti bu işi

playstation'da oynasan anlardın.  

• Aynen gördüm videolarda. Yazık olmuş... evet eksiklikleri var ama fena bir oyun da değil yani pc için konuşuyrm tabi
  • Oyunda bir iki bölüm eksik olsaydı ama düzgün olsaydı. Daha sonra DLC ile eklerlerdi. Çok zaman harcandı çok. Kötü bir yönetim olduğunu düşünüyorum. Bence CEO değişmeli.

• Ay çok üzüldük. Kendi oyununda da böyle bir şey oldu. Neyin tribini atıyorsun Sony. Cd projekt red i yedirmeyiz. Bak xbox tarafı tatava yapmadı. Adamlar bir hata yapmış okey de sende bir tane neden vuruyorsun asıl soru bu

• Öyle demeyin birilerinin zoruna gidiyor sonra  

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Helal olsun
  • Fanlar çıldırıyor.
  • Ne ümitlerle bekledik, ikinci bir GTA geliyor diye heyacan yaptık KOCAMAN BİR BOŞLUK.
    ( Ezhel: Sonraki hayatımda gel elveda malesef.)
  • Buradan Enis kirazoğlu"na şirket batış hikayesi çıkar.
  • saliharslann S kullanıcısına yanıt
    CD Projekt’demi çalışıyorsun
  • Ps 5’de oyunu oynamaya çalışıyorum ya oyun çöküyor yada araba sürerken havada sayısız taklalar atıp oyunu kapatıp tekrar açmak zorundan kalıyorum işkenceye dönmüştü iade kararı çok doğru bir karar oyunu düzeltilip tekrardan çıkış yapması iyi olacak bu sefer ps5 sürümünü bekleyecem bu oyun en az 1 sene daha ertelenmeliydi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Turk.Navy -- 18 Aralık 2020; 12:0:18 >
  • Futbol yorumu gibi olacak ama “Sahalarda görmeyi özlediğimiz tablo” budur. Sony doğru hamle yapmış.
  • R-Kartal kullanıcısına yanıt
    internet kafe bile işletemez bu
  • Balon olduğu belliydi zaten. Ne zaman birşey bu kadar öne çıkarılırsa balon gibi patlıyor.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.