Şimdi Ara

Cyberpunk 2077 PS Store'dan kaldırıldı! Herkese para iadesi yapılıyor (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
97
Cevap
0
Favori
6.450
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

• 7ender 7 kullanıcısına yanıt
    Oyunu çekememek ile konsollarda yaşanan rezilliğin ne alakası var?
    Çekemeyenler sabotaj mı yaptı
  • mert_özcan kullanıcısına yanıt

Sıkıntı şu dostum; oyuna gömenlerin yarısından fazlasının konsolu bile yoktur... Millet ezberden; gömmek için gömüyor. Ve daha da büyük sıkıntı ise şu; oyunun hakkını veren oyunculara ise bir öfke var... Kardeşim ben bu oyunu seçtiğim platformda oynuyorum ve kötü değil... Muhteşem ötesi büyük ve detaylı bir oyun ve gayet memnunum. Ama onlara kalsa yalakayım ben değil mi?

• mert_özcan kullanıcısına yanıt

oyunu hazırlayanların beceriksizliği... PS4, PS xbox hatta PC'dede patladı... PC için en azından komik hatalar var performansa etkisi yok...

• benim şimdi amd 3400 g apu işlemcili bilgisayarım var. acaba bu oyunu kaldırır mı? kararsız kaldığım için oyunu almadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SISU -- 18 Aralık 2020; 23:13:43 >
  • dal ta**ak ile uğraşacaklarına bu sorunlarla uğraşsalarmış

• Videolarını bile izlemedim,o kadar soğuktum bu oyuna.demek bu yüzdenmiş
  • Steamden iade ettim oyunu 250 tl yi harcamak için nice güzel oyunlar gelecektir. Bu bug yuvasına verecek 1 liram bile olmaz. Öyle marketing videoları ve görselleri ile milleti keklemek kolay sandılar.

• Iyi ki öyle kalmışsınız
  • Merhabalar,

Bence; daha önce iyi işler yapmış firmalar ve oyun yapımcısı ekipler de, günümüz oyun piyasasının baskısı ile bir şeylerde çuvallayabiliyor maalesef.

• oyunun grafikleri ps4 pro- ps4 arasında neredeyse aynıydı. inatla grafikleri eşite çekmeye çalışmışlar ama fps düşüşlerini engelleyememişler. Adam gibi düşürsenize kardeşim eski cihaz kaldırmıyor işte ne yapalım şimdi. bugları geç 15 fps oyun olmaz. çözünürlüğü düşürmüşler güya o kapatacak açığı.

-neredeyse sandbox oyunu gidip last of us 2 gibi sürekli map loading yapan elemanla karşılaştırmayacağız.

-Hadi god of war desen zaten her yere yürüyerek gidiliyor. O arada map yükleniyor her türlü...

• 2011de çıkan Rage oyunuda çok güzel yönleri olan ama çok buglı bi oyundu yeni doom çıkana kadar id'nin kulakları baya çınlamıştı.

• No Man's Sky'ı tahtından etti.

• parasını alabilen var mı?

• rasta82 kullanıcısına yanıt

Belki de 4-5 defa sitelerinden talep gönderdim, herhangi bir geri dönüş ya da iade olmadı hala. Playstation'dan bahsediyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.