Şimdi Ara

Cyberpunk 2077 PS Store'dan kaldırıldı! Herkese para iadesi yapılıyor (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
97
Cevap
0
Favori
6.439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Kesinlikle efsane rakamlar günümüz oyun dünyası için, en azından harcanılan paranın karşılığında ortaya çıkan iş insanların büyük bir çoğunluğunu tatmin etti. Bu rakamı ve kaliteyi sanırım yakın zamanda bir daha zor göreceğiz. Artık Gta 6 falan bekleyeceğiz herhalde :D

• Su oyunu rockstar ustlense alsa bir bir kac seneye mis gibi oyun
  • En büyük hypeçı o değil mi ? Asıl milleti gaza getiren o. Bu arada nereye batıyormuş firma :D

• PS5'de 2070 super dengi bir AMD RDNA2 kartı var. Geçtim PS4'ü PS5'de bile iyi grafik ayarları ile çalışmaz bu oyun. Kaldı ki 4K TV'ye bağlıyorlar bu konsolları, hepten geçmiş olsun.

Kök nedeni görmek lazım. AMD Sony'nin başını yaktı. Konsollar çok zayıfsa CD Project Red'in suçu yok. Bu detay grafikte DLSS lazım. Uyduruk konsol upscale de işe yaramamış. AMD söz verdi, bizim de DLSS dengi Fidelity FX kapsamında bir çözümümüz gelecek diye. Mamafih oyunlar çıktı / çıkıyor çözüm yok.

Unreal engine 5'in AMD ekran kartları ile donatılmış konsollarda çalışması için yapılan optimizasyon çalışmaları da çok sürdü. AMD'de çalıştıracaz diye oyunlar gecikiyor.

Sony gibi inovatif bir firmanın AMD gibi yeni grafik teknolojisi özürlü bir firma ile PS5'i çıkartması hataydı. Hayır, her şeyi geçtim PC driver söküğünü dikebilmiş değil, tüm konsollara dalmaya çalışmak niye. PS5'in ömrü öyle çok uzun olmaz diye düşünüyorum.

• ben pc iade ettim. hoşlaşamadım bir türlü.

• Daha iki gün önce millete iade yapamayız diye mail atıyorlardu şimdi müşteri memnuniyeti olmuş adı :)

• smalsrol S kullanıcısına yanıt
    Hocam şaka bı tarafa baya zarar ettirdi bu hatalar. Normalde sipariş rekoru kırdı oyun. Güncellemeler ile baya satar batmaz firma. Bende ileride orijinal alırım indirimde. Witcher 3 seven biri olarak.
  • Sony'ye kalsa bu olmayacaktı ama CDPR işin içinden çıkamayacağını anlayınca başka bir anlaşma da yapmış olabilir. Maalesef Sony, Japon tutuculuğunu sonuna kadar yaşayan bir firma, mobilde de başarısız olması o sebepleydi, güzel tasarım var ama hep aynı kafa.

• quote:

Orijinalden alıntı: kaptan666

PS5'de 2070 super dengi bir AMD RDNA2 kartı var. Geçtim PS4'ü PS5'de bile iyi grafik ayarları ile çalışmaz bu oyun. Kaldı ki 4K TV'ye bağlıyorlar bu konsolları, hepten geçmiş olsun.

Kök nedeni görmek lazım. AMD Sony'nin başını yaktı. Konsollar çok zayıfsa CD Project Red'in suçu yok. Bu detay grafikte DLSS lazım. Uyduruk konsol upscale de işe yaramamış. AMD söz verdi, bizim de DLSS dengi Fidelity FX kapsamında bir çözümümüz gelecek diye. Mamafih oyunlar çıktı / çıkıyor çözüm yok.

Unreal engine 5'in AMD ekran kartları ile donatılmış konsollarda çalışması için yapılan optimizasyon çalışmaları da çok sürdü. AMD'de çalıştıracaz diye oyunlar gecikiyor.

Sony gibi inovatif bir firmanın AMD gibi yeni grafik teknolojisi özürlü bir firma ile PS5'i çıkartması hataydı. Hayır, her şeyi geçtim PC driver söküğünü dikebilmiş değil, tüm konsollara dalmaya çalışmak niye. PS5'in ömrü öyle çok uzun olmaz diye düşünüyorum.

Yeni konsollara uyumluluk ile çıkmadı ki oyun, geriye uyumluluk özelliği ile çalışıyor iki konsolda da. Yani tespitiniz yanlış.

AMD'nin mimarisinin şimdiden geri kalması ve PS5'in daha da zayıf bir GPU seçmiş olması eleştirilebilir bir konu olabilir belki ama böyle bir durum yok şu anda.

İkincisi ben bu oyuna fiyasko demeyi doğru bulmuyorum, konsol sürümü fiyasko dersek daha doğru olur. PC'de oynamaya devam ediyorum, ara ara yazıyorum foruma. PC sürümünde herhangi bir sorun, optimizasyon sorunu, bug, glitch henüz göremedim ki oyunu bitirmek üzereyim. On numara oyun yapmış adamlar. Burada üçkağıt kısmı bu oyunun eski konsollara çıkması oluyor, en büyük pazar payı burada olduğu için çıkardılar ama fiyasko, hiç çıkmaması gerekiyordu ve bu haliyle dolandırıcılıktan farkı yok.

2070S ile iyi ayarlarda çalışmaz bu oyun demişsiniz fakat ben 2K'da Digital Foundry'nin önermiş olduğu ayarlarda oynuyorum yani(high-medium), aldığım fps de 55-100 arası gidip geliyor. 2070S nasıl oynatmıyor anlamadım? Hem 2K'da oynuyorum hem çoğunlukla yüksek ayarlar seçili; ben kötü ayarlarda mı oynuyorum şimdi? :D

İnsanlarda linçe eğilim var diye düşünüyorum, ben de gömmelik bir şey olduğu zaman gömmeyi çok severim. Bu kadar dedikodu çıktığında eyvah dedim 2060S ile ben anca tetris gibi oynarım. Yükledim, daha bir tane bug, glitch görmedim ve 2K monitörümde ortalama 70-80 fps'de oynuyorum. Açıkçası bu oyun çıkmadan önce benim beklentimden bile fazla bir sonuçla karşılaştım olumlu anlamda, 2K'da 2060S'in bu kadar güzel rakamlar göstereceğini düşünmüyordum mesela (tamam DLSS açık ama neticede 1080p oynamıyorum). Konsol kısmının dolandırıcılık olduğuna hem fikirim, PC'de de muhtemelen kurcalayınca epey bug çıkar buna da eminim, ama bütün oyunlar böyle zaten artık Ubisoft hele önden bayrak sallıyor bu konuda. Ben de bunlara denk gelmediğimi belirtip yorumların haksız olduğunu düşünüyorum, bir parantez açıp konsol versiyonunu linç etmek daha makul olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Miex -- 18 Aralık 2020; 13:33:55 >

• Steam oynama sürem 2,5 saat bakalım iade talebime ne cevap verecekler.

• Yeni nesil oyun yapıp antika konsollara da çıkartmak için kasmasalardı hem bu kadar gecikmezlerdi hem de böyle kepaze olmazlardı.

• DRM FREE  

• Ön sipariş her zaman risktir.

• Cdpr tamam suçlu da No man's sky, Fallout 76 gibi oyunları kaldırmazken neden bunu kaldırdılar onu anlamadım.

• ilkerinanç kullanıcısına yanıt
    GTA 135 milyon sattı, 6 milyar dolar kazanç elde ettiler.
  • CDPR yöneticileri çok saçma kararlar verdiği gibi şu ilk günden hatta pre-order ile alanlarında benzer şekilde hatali olduğunu düşünüyorum. Bitecek bir ürün değil ki bu, aceleniz ne? Witcher 3 de buglı çıkmıştı, pek çok düzeltme yapıldıktan sonra oynadım, gayet de iyi oldu. Bir oyunu çıktığı gibi alıp oynamak çok saçma, özellikle oyunları buglı çıkmasıyla bilinen bir firmanın oyununu.
  • Miex kullanıcısına yanıt

"İkincisi ben bu oyuna fiyasko demeyi doğru bulmuyorum"

Ben de doğru bulmuyorum. Oyun gayet eğlenceli. Ben beğendim.

"2070S ile iyi ayarlarda çalışmaz bu oyun demişsiniz"

Böyle demek istememiştim. 2070 süper dengi dedim. Bununla kasıt teraflop cinsinden hesap gücü aynı olan AMD ekran kartı. Düz 2060 bile RTX'i limitli tutarsan Ultra'da gayet güzel oynatıyor oyunu. Nvidia tarafında sıkıntı yok.

"AMD'nin mimarisinin şimdiden geri kalması ve PS5'in daha da zayıf bir GPU seçmiş olması eleştirilebilir bir konu olabilir belki ama böyle bir durum yok şu anda."

Cyberpunk'ı 20x0 Super kartla DLSS'i kapatıp 2K oynamayı bir dene bakalım ne olacak. AMD'de DLSS'e benzer bir upscale özelliğini çalıştırabilmek için tensor core yok. Bu olmadığı gibi RTX için ayrı rt coreları da yok. Bu corelar donanım mimarisinin bir parçası ise ve AMD'de yoksa, "AMD'nin mimarisinin şimdiden geri kaldı" diyemez miyiz yani? Emin misin?

• Yirikalische kullanıcısına yanıt

GTA sattı da RDR2 o kadar satacak mı peki?

GTA artık tabiri yerindeyse kült olmuş bir oyun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkerinanç -- 18 Aralık 2020; 16:7:5 >
  • ilkerinanç kullanıcısına yanıt
    RDR2 oyunu daha çıktığı haftasonunda 725 milyon dolar kazandı, yani rahat rahat evet.
  • İyiymiş o zaman.

Ya 135 milyon deyince 2-3 Avrupa ülkesi nufusu, neredeyse ABD nufusunun yarısı kadar insan oyunu almış demek ki.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.