|
Cyberpunk 2077 sayesinde CD Projekt, 2020 yılında rekor gelir elde etti
-
-
rekor zarar etti deseydiniz hiç şaşırmazdım, ama bu da olur
-
Önce güven kazandılar, sonra bu güveni yapılan hayvani derecede PR'la birleştirdiler. Şimdi ortada ne PR kaldı ne güven...
-
bir gün herkes bu oyun güzel diyecek
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ulen No Man's Sky çıktığı zaman bu kadar eleştirilmedi. Bu oyunu eleştirenlerin ve nefret edenlerin çoğu oyunu bir kez bile oynamamış kişiler.
Kendi fikirleri de yok milletin gazına gelip her Cyberpunk 2077 haberinin altında doluşuyorlar.
-
Ve rekor beddua point elde etti. :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mesutzgvn -- 16 Nisan 2021; 18:29:51 >
-
128milyardolar
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Millet de sanıyorki CDPR'in başına geleneleri gören diğer firmalar daha dikkatli olacak.
-
bu dünyaya müstahak, bilinçsiz tüketici yığınları.
-
Cyberpunk çok kötü çıktı CD projekt rede olan güven bitti -
On numara oyun.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hala konsola gelemedi. bekliyoruz..
-
oyunun 1.2 hali çok güzel. hikayesi de çok iyi. bence oynamayanlar eleştirmesinler. ben iki kez bitirdim. baya eğlenceli bir oyun. tavsiye ederim.
-
Bu oyunun büyük tepki alması The Witcher 3'de çıktığında çok fazla hata barındırıyordu ama o dönemler CDPR çok fazla ünlü bir stüdyo değildi ünleri The Witcher 3 ile parladı. Hal böyle olunca bir sonraki projeleri Cyberpunk 2077 çok fazla dikkat çekti. Ve bu oyun çok erken bir tarih 2012 yılında duyurdu insanlar bu zamandan beri oyun üzerinde çalıştıklarını düşünüyordu (ama gerçek öyle değildi) stüdyo oyunun gördüğü bu ilgiyi bol reklamlarla destekledi hype treni aya ulaştı haliyle. Oyunun eski nesil konsollarda oynanmaz halde olması oynanabilen sistemlerde de (Güçlü PC'ler ve yeni nesil konsollar) çok fazla hata olması bardağı taşıran son damla oldu. CDPR, The Witcher 3'den sonra tamamen profesyonel bir stüdyo olarak görüldüğü için oyuncular bu hataları affetmedi. The Witcher 3 öncesi öyle bir stüdyo olarak görülmüyordu desek yalan olmaz o dönem oyuncular acemeliklerine vs. verdiler hataları. Bu saatten sonra önemli olan oyunun hataları tamamen bitene kadar güncelleme alması oyunun sistemlerde ki performans sorunları düzeltilmesi ve ücretsiz DLC ve söz verdikleri Multiplayer ve yeni nesil güncellemeyi çok geç olmadan oyuna dahil etmeleri gerekiyor yoksa marka için kara bir leke olarak kalacak Cyberpunk 2077.
Oyun hakkında çıkan bazı söylentiler:
- CDPR'nin Cyberpunk 2077'yi sıfırdan yeniden tasarlamak için iki yıllık planı var.
- Planları, onu tekrar oynatmak için geri gelecek insanların tamamen yeni bir şey deneyimlemesini sağlamaktır.
- Amaçları, "2.0" sürümünün tamamen farklı bir ürün olması ve E3 2018 yapısı gibi daha çok rol oynamaya odaklanmasıdır.
- Önceden kaydedilmiş uzun bir özür geliyor. Hayranlara ve yatırımcılara hitap ediyorlar, oyunun neden buglu olduğunu açıklıyorlar (ipucu: açgözlüydüler), oyunun rol yapma departmanında neden eksik olduğunu açıklıyorlar. Yıldızların çarpması ve oyunun yönünü çok geç bir şekilde değiştirmek, aksiyona ve Johnny Silverhand'a daha fazla odaklanmak hakkında bir şeyler söylüyorlar ve yön değişikliğini kamuya açıklamadıkları için özür diliyorlar Hikayeyi düzelterek bu eski vaatleri yerine getirmeye söz veriyorlar , oyunculara daha fazla özgürlük sağlamak için.
- Bu yıl en az 10 ücretsiz DLC + yamalarda ek içerik. En yakın ücretsiz DLC'nin kısa klibi gösterilir ve bu bir plastik cerrah (karakter gen) + yeni karakter özelleştirme seçenekleri. Gümüş / altın ten, pullar, tüyler, yeni gözler, saç kesimleri, metal çeneler gösterirler. Bundan sonra, ücretsiz DLC'lerin geri kalanını satıyorlar ve daha fazla özelleştirme, şehrin dikey genişlemesi, yan görevler, yeni silahlar içereceklerinden bahsediyorlar.
- Üç adet ücretli DLC olacak, ilki gelecek yıl ve geri kalanı sürüm 2.0'dan sonra gelecek.
- Şimdilik tamamen hataları gidermeye odaklanacaklarını ve daha sonra seçim özgürlüğü eksikliği, AI (istenen sistem dahil) gibi daha karmaşık sorunlara geçeceklerini söylüyorlar.
- Çok oyunculu iptal EDİLMEDİ. Bununla birlikte, bağımsız bir ürün olmak yerine ana oyuna entegre edilecek. Oyun ustası 12 oyuncuya kadar bir oturuma ev sahipliği yaptığı masaüstü oyununa büyük ölçüde dayanacak. Oyun yöneticisi varlıkları ve nesneleri üretebilir. Ayrıca senaryo (görev) editörü de dahil edilecektir. Ana oyunun aksine, bir sınıf sistemi olacak
-
çok beğenerek oynadım. 1-2 bug harici sıkıntısız oynadım. şanslı oyunculardanım
-
Cyberpunk sadece PC' de değil, aynı anda PS4 ve Xbox' a da çıktı. PC sürümündeki hataları ve minimum sistem gereksinimleri yetse bile verdiği düşük FPS' leri bir kenara bırakalım, konsol sürümlerinde oyun oynanmıyor hala. Cyberpunk temalı PS4 satıldı ancak oyun PS4' de adam akıllı çalışmıyordu bile. Sony oyunun satışını durdurdu. Daha ne olsun? Ne desin oyunu alanlar?
Bu arada No Man' s Sky verdiği sözleri tutmadı diye eleştirildi, oyun çalışmıyor diye değil.
-
quote:
Orijinalden alıntı: anduril25Cyberpunk sadece PC' de değil, aynı anda PS4 ve Xbox' a da çıktı. PC sürümündeki hataları ve minimum sistem gereksinimleri yetse bile verdiği düşük FPS' leri bir kenara bırakalım, konsol sürümlerinde oyun oynanmıyor hala. Cyberpunk temalı PS4 satıldı ancak oyun PS4' de adam akıllı çalışmıyordu bile. Sony oyunun satışını durdurdu. Daha ne olsun? Ne desin oyunu alanlar?
Bu arada No Man' s Sky verdiği sözleri tutmadı diye eleştirildi, oyun çalışmıyor diye değil.
Ben PC de GTX 1070 ile çok akıcı bir şekilde oynamıştım. PS4 e alan arkadaşım haklı olarak oyunu iade etti nu kadar tantana yapmadı.
No Mans Sky in durumu daha vahim verdikleri sözlerle çıkan oyun arasında epey fark vardı.
Tam bilmiyorum ama şu an o oyunu da düzelttiler galiba gelen DLC ler ile
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
İnsanlar Cyberpunk için konsol aldı, yıllık tatil dönemlerini oyunun çıkış zamanına göre ayarladı ki oyun çıktığında eve kapanıp oyunun dünyasında kaybolabilsinler. Oyun çıktığında konsollarda çalışmıyordu. Siz diyorsunuz ki para iadesi aldılar bu kadar tatava yapmadılar. Iskaladığınız diğer bir nokta ise sizin az bug ile oynayıp diğer insanlarında bu şekilde oynadığını varsaymanız. (Bknz video)
No Man's Sky çıkmadan önce oyunun içinde olacak dediği şeyler oyunda olmadığı için eleştirildi, ortada buglı, oynanmaz durumda olan bir şey olduğu için değil. No Man's Sky' ı "Oyun beklentilerimi karşılamadı, sözlerini tutmadı." deyip eleştirebilirsiniz. Ancak çıktığında oynanabilen No Man's Sky' ın durumu nasıl daha vahim oluyor anlamadım. (Şu an oyun taş gibi olmuş diyorlar, geç de olsa sözlerini tutmuşlar. 18.02.2021 itibariyle:
Ancak bu oyun çıktığında satan alan adamın eleştirilerini geçersiz kılmaz.)
Ha bu arada oyunun bozuk çıkmasının yanı sıra Cyberpunk' ta da zibilyon tane söz verilip oyunun içinde olmayan şey var. (Bkz video)
Bütün bunların yanında, oyunun potansiyeline laf atanı görmedim. Oyunu en acımasızca eleştiren yerli/yabancı bütün eleştirmenler müthiş bir potansiyel heba olmuş yazık diyorlar. Ben 1 yıl sonra oyunun çok güzel bir seviyeye geleceğini düşünüyorum açıkçası. Bu da zaten fizikselden ziyade çoğunlukla dijital satılan ve satın alındıktan sonra beklemeden internetten indirilen günümüz oyunlarını pre order yapmanın gereksizliğini gösteriyor bize.
-
Kudurun yahu ne diyelim. Mis gibi oyundu muthis deneyim yasatti bitirdik gectik. Oynayamayanlar agliyor tum olay bu iste. Catir catir yesinler kazandiklari paralari haklari. Ben baskasi ne halt yasamis ne sorun yasamis umursamam bana muthis deneyim yasatti mi yasatti. Gerisi baskasinin sorunu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 18 Nisan 2021; 14:34:20 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
milleti iyi dolandırdılar
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Ulen No Man's Sky çıktığı zaman bu kadar eleştirilmedi. Bu oyunu eleştirenlerin ve nefret edenlerin çoğu oyunu bir kez bile oynamamış kişiler.
Kendi fikirleri de yok milletin gazına gelip her Cyberpunk 2077 haberinin altında doluşuyorlar. |
128milyardolar
|
Önce güven kazandılar, sonra bu güveni yapılan hayvani derecede PR'la birleştirdiler. Şimdi ortada ne PR kaldı ne güven...
|
Benzer içerikler
- çizim programları
- iphone film izleme programı ücretsiz
- youtube arka planda oynatma iphone
- opera video indirme eklentisi
- xiaomi whatsapp sorunu
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X