Bildirim
Cyberpunk 2077 Türkçe Dil Desteği Onaylandı! Türkçe Geliyor!
Russell Hobbs tost makinesi [3'ü 1 arada: 17888-56 masa üstü ızgara, açık ızgara plakaları, panini ve sandviç makinesi, temas ızgarası, aynı anda her iki taraftan] paslanmaz çelik, yapışmaz kaplamalı plakalar : Amazon.com.tr: Mutfak
https://www.amazon.com.tr/dp/B008MZKS5C
2 yıl önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Arkadaşlar şu an çoğu kişi bilmiyor, bu haberi :) Yayalım.. -
Bravo Bilkom -
Yayınca ne olacak? -
Kardeşlikle almayın bu oyunu. Sony exc oyunlarında bile görememeye başladık. Gerçekten saygıyı hak ediyorlar. -
kesinlikle... -
Çok güzel oldu çokta iyi oldu tamam mi -
Fiyatda güzel olursa MİSSSS...quote:
Orijinalden alıntı: Dark Saga
Çok güzel oldu çokta iyi oldu tamam mi -
Ön sipariş basmak farz oldu -
Çıkmasını dört gözle bekliyoruz.Sevgilimle buluşma günümü bu kadar beklemedim yahu!quote:
Orijinalden alıntı: VS18
Ön sipariş basmak farz oldu -
Özellikle pcciler yaşadı uygun olur bayağı. Torrent çekmesinler bir zahmet. Ps xbox hangisinde ucuz olursa ondan alırım ben de -
PS4 fiyatı uygun olursa psde oynamak isterim yoksa pcde lowda oynıcaz. -
O zor işte maalesef ya, ama hani olurda oyun çıkışında kur normal seviyeye inerse o zaman başka. -
Kingdom Come delivery ile görüşmüştüm oyuna neden Türkçe gelmiyor konsollarda Pc de var.Siz Türkçe yapmadıkça oyunu almayacağım demiştim.Bizim elimiz de değil falan diye saçmalamışlardı.Çok oynamak istediğim halde almadım protesto ettim.Cd Projekt Red adamdır helal olsun bu oyun alınır başka oyunlar kadar ilgimi çekmese de. -
Oleyyyy -
iŞTE BUUU !!! -
Açık dünya oyun sevmesem de, Türkçe desteğini duyunca ve oyun kararları gidişatı etkilediği için, bu oyunu alacağım. -
Ciddi mi bu ya. Çok güzel haber
Benzer içerikler
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X