Şimdi Ara

Cybherde bir human oda ben :D

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
468
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Cybherde bir human oda ben :D

• yaw link koyamadı resmin yaarısı gözükmüyo :D
  • fena diil char kısmınıa acarsan 1 de itemler ne ?
  • itemler +8 md +7 md elimde var bide satacaklarım var onları satıp gene +8 md alıcam inş bu arada sheller +6 set

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K-PaX -- 28 Ağustos 2006; 14:26:56 >
  • güzel char
  • quote:

Orjinalden alıntı: K-PaX

itemler +8 md +7 md elimde var bide satacaklarım var onları satıp gene +8 md alıcam inş bu arada sheller +6 set

ya kusra bakma ama ezıq mısın be kardes desem kızmassın demi.+6 shell set nedir yaw.gıt bence mis gibi +8 fp set yap ustune para bile kalır
  • char güzel itemler deil lvl 66 olduysan bence en az +7 shell giymelsin
  • biliyorum ama +8 md almak için katlanıyom bu ezikliğe +8 md aliyim 1 tane daha o zaman set +7 yapcam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K-PaX -- 28 Ağustos 2006; 14:34:38 >
  • Forumu kırletmeye utanmıyon mu ya nabalım senın resmını adamı delı etme .la bu actıgın aynı adda 2. topic ordada resım upload edememıssın gıt forumdan yaaa...
  • YA Bırak SEn MirageYi İLK Önce Üstünü Diz MD Kacıormu HEP Üstünde Kalıcak İtemler Bunlar
    Hemen Alki Bİ AKsilik Çıkmasın SOnra Shard ALırsın
  • warrior_1679 bilmiyoz koçum öğrenmeye çalışıyoz gaybOL
  • arkadaşım kızma ama bu charla chyperda fazla bişi yapamazsın:D
  • quote:

Orjinalden alıntı: King__Cypher

quote:

Orjinalden alıntı: K-PaX

itemler +8 md +7 md elimde var bide satacaklarım var onları satıp gene +8 md alıcam inş bu arada sheller +6 set

ya kusra bakma ama ezıq mısın be kardes desem kızmassın demi.+6 shell set nedir yaw.gıt bence mis gibi +8 fp set yap ustune para bile kalır

+8 fp de hp ve defans kaca düser sence tamam 25 dex daha fazla olur ama defans da cok önemli özellikle cyper gibi bi yerde!

• ÇAr güzelde Bir human ne iş ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.