Şimdi Ara

Cyclone Navigasyon Dvd (Resimli ufak çaplı inceleme)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
22.901
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aracına taktırmayı düşünenler için umarım yardımcı bir kaynak olur
    Önce bir kaç resim koyalım

Müzik Çalar
    http://img810.imageshack.us/img810/5043/23977861.jpg

Navigasyon
    http://img208.imageshack.us/img208/840/99663140c.jpg

Tv
    http://img828.imageshack.us/img828/4/75070859.jpg

Film ve Video
    http://img718.imageshack.us/img718/5415/21479807.jpg

Geri Görüş
    http://img195.imageshack.us/img195/8596/91371706.jpg

Ve Windows Masaüstü
    http://img847.imageshack.us/img847/4905/79777147.jpg

Öncelikle merak ettiğinizi sandığım ve benim en çok araştırdığım hususlara değineyim

-Ekranın duruşu değişmiş.İlk serilerde cama doğru bir açıyla dururken bu yeni seride cihaz daha dik ve biraz içeride duruyor.Sanırım güneşten etkilendiği için şikayet aldı ve değiştirdiler.
    -Navigasyon olarak dont panic diye sanırım kendi yazılımları var ama gerek harita güncelliği olsun gerek kullanılabilirlik olsun güzel seviyede.
    -Gps bir kaç saniyede bağlantıyı kuruyor gerçekten hızlı.İşlemci ve performans olarak müthiş diyemem ama yine iyi,tünel çıkışlarında vs hemen sizi buluyor.
    -Navi haritalarının da yüklü oldugu 4gb micro sd içinden çıktı bu karta isterseniz mp3,video vs de atabilirsiniz.Ayrıca torpidoda 2 adet usb ve 1 ipod,iphone,ipad baglantı kablosu hazır bekliyor.Ben filmleri ve videoları atmak icin kipadan 8gblık bir flash bellek aldım müzikleri ise sd karta kopyaladım aracı çalıştırınca direk sd kartı okuyup müzik çalmaya başlıyor son kaldığınız yerden.Usb girişine 160 gb 2.5'' hdd taktım gayet güzel çalışmıştı ama torpidoda yer sıkıntısı yapıyor o yüzden flash bellek en güzel çözüm az yer kaplıyor.
    -Tv her yerden iyi çekmiyor ama yakaladığınızda kalite tatminkar.
    -Video oynatması güzel,bazı avileri açmıyor sebebini anlayamadım ama ben mp4 e cevirip atıyorum o zaman %100 açıyor.
    -Geri görüşü güzel iş görüyor mesafe gösteren park sensörü ile iyi bir ikili oldular.
    -Bt araç kiti mevcut büyük kolaylık anlatmama gerek yok sanırım.
    -Dvd oynatıcı standart.Her türlü okuyor müzik,film farketmez.
    -Ipod,iphone,ipad bağlantısı iyi çalışıyor,bağlayıp direk ekrandan cihazınızı kontrol edebilirsiniz müzik çalar olarak.Ben ipadimle denedim uyumlu.
    -Direksiyon kumandası ile %100 uyumlu.
    -İçinde windows ce çalışıyor bildiğiniz masaüstü falan var.Baya bir kişiselleştirmek mümkün açılış logosu,duvarkağıdı,menü temaları vs ama daha kurcalamaya vaktim olmadı.
    -Windows olduğu için kullanımda kolaylıklar var kopyalama,arama vs özellikleri kolaylastırıyor.
    -Can alıcı noktayı ise yine vakitsizlikten malum yıl sonu araştıramadım pek ama cihaz internete bağlanabilir.Usblerden birine vınn gibi birsey yada wifi adaptoru takılıp tanıtılarak internete girer diyorlar.Mitsubishi değil ama insigniasına cyclone taktırmıs bir vatandas yapmıs bunu resimleri vardı insigiateam forumda.
    -Montajda kesinlikle kesme,biçme,araca zarar verme vs yok sadece sizin cd çaları ve cerceveyi cıkarıp bunu takıyorlar ve bağlantılar soketler zaten uyumlu.Tabi ki tavsiyem serviste aracı tanıyan kişilere taktırmanız.
    -Fiyat 2500TL diyen Balıkesir servisimize inat ben Eyüp Mar'da 1900TL ve kredi kartına 7 taksit olarak yaptırdım.Dısarıda 1600-1700 civarı diyenler oluyor ama dısarıda taktırdıktan sonra garanti muhabbetleri ne olur bilemem 200-300 lira icin riske değmez yarın bir gün sorun olduğunda arayıp çatır çatır konusabileceğiniz bir muhatap bulmak önemli bence.

İlk etapta aklıma gelenler bunlar.Benim araç lancer sportback ama asx e takılan da çerçevesi hariç aynı özelliklerde ki cihaz o yüzden aklınıza takılan soruları sorun ben de elimden geldiğince cevaplarım.

• videosunuda yükleyebilirmisiniz.
  • edit:aynı yazı iki defa çıkmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sensei111 -- 8 Kasım 2013; 13:58:21 >
  • cyclone marka navigasyonmu illallah bu firmadan alıp sattığım bütün ürünler tam bir problem bu ürünleri alan radyo dinlemeyi unutacak artık servistekilerle arkadaş olursunuz bu firma düzcede kurulmuş oto alarmları satan bir firma alt yapısı bu iş için uygun degil ne bir müşteri temsilcisi ne de karşınızda bir muhattap burnu kalkmış şımarık birkaç kardeş arkadaşlar eğer aracınıza bu tip ürün taktırmak istiyor iseniz necvoxtan vaz geçmeyin içlerinde en iyisi ben bu firmaların hepsiyle çalıştım sattığım bütün cyclone marka navigasyon cihazlarından problemli olmayanı yok gibi birşey müşterime 2000 tl ye wolksvagen için bir ürün sattım radyo dinleyemediğini söyledi beraber istoçtaki servislerine 4 sefer gittik sonunda sevis şefi bu ürünlerin hepsinin aynı radyo problemi olduğunu yüzümüze söyledi cihazıda geri almak istemediler tabiki ben müşterimin parasını geri ödedim ve bütün cihazlarını geri iade ettim benden bukadar gerisi sizlere kalmış.

• 1 sene olacak neredeyse alalı dinleyemediğim radyo olmadı
  • ca133-a modeli var radyoda sorun yok. USB den HDD bağlıyacağım formatı FAT/NTFS ne olacak directory yapısı nasıl olacak, videoları hangi codec lerle oynatabiliyor, altyazı türkçe sorunu için ne yapabilirim gibi birsürü teknik sorum var bilen arkadaşlar varsa yardımcı olabilirler mi? Yada bu konuda WEB de kaynak varmı?
  • Ben de Navigold doubledin taktırdım ama ön konsoldaki bölüme tam olarak oturmadı.Paketin içinden çıkan çerçeve de çözüm olmadı.Ön konsolun mu değişmesi gerekli ve nereden bulabilirim?yardımlarınızı bekliyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    HDD sesi sıfır ! ! ! (RESİMLİ)
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • dedeogluelektronik in yorumu çok ilginç, cihazla ilgili yorumunuz olabilir anlayabilirim.. bende kullanıyorum cyclone marka cihaz ama hiç bir sorunum olmadı fakat firma sahiplerinin şımarık olması ile ürünün ne alakası var :) .. yani agaogludan ev alırken , ya bu agaoglunun sahibi şöyle adam yada arçelik marka buzdolabı alırken ya koç lar böyle mi diye düşünüyorsunuz :) necvox markası satabilirsiniz ama bu başka bir markayı bu şekilde ürünle alakalı olmayan şekilde eleştirmenizi gerektirmez sanırım :)
  • Ideolarda sorun oluyor bazilarini acmiyor.Uzantilarini avi yaptim bazilari acmadi mpeg4 yaptim hic birini acmadim bilemedim hangi program yada uzantisi ne olacak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • HORT :D adamın 1 mesajı var attı kuyuya tası hıc yorum gelmedı ..olumlu yorum cok okudum ama 1500 ustu bı fıyata ınanın seceneler artıyor f/p urunlerı onerılmesı daha ıyı olurdu
  • Arkadaşlar çok eski konu ama Civic üzerinde gelen Navigasyonlu modelin radyosu istanbul içinde çok kötü çekiyor, radyo sürekli cızırtı halinde. Önerisi olan var mı?
  • false6 kullanıcısına yanıt
    yetkili servislerine gitmekte fayda var. İstanbul'daysanız EMS Sound'a gidebilirsiniz. Cyclone bayiisi ve çok yetenekli bir arkadaşımız.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.