Şimdi Ara

cydia hata kodu :S

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
497
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sub-process/usr/bin/dpkg returned an error code (100) herhangi bişey yuklemeye calıştığımda bu hatayıveriyor sorun ne olabilir telefonu kırmamak iöin kendimi zor tutuyorum :S

• kafayı yicem ya aynı sorun bende de var ve bir kaç forum sitesine de baktım çözümü için dpkg dosyaswı çökmüs dediler usr bin içinde programı tekrar kur dediler yaptım ama bi işe yaramadı yani tekrar indirme ve de tekrar jailbreaklemek tek çözüm gibi ama repoların gidiyormuş..
  • quote:

Orijinalden alıntı: afilifilinta

kafayı yicem ya aynı sorun bende de var ve bir kaç forum sitesine de baktım çözümü için dpkg dosyaswı çökmüs dediler usr bin içinde programı tekrar kur dediler yaptım ama bi işe yaramadı yani tekrar indirme ve de tekrar jailbreaklemek tek çözüm gibi ama repoların gidiyormuş..

belki bilen vardır yukarı cıksın diye konu mesaj yazıyorum :S valla bende ifileden yalan ettim silmediğim dosya kalmadı birdaha jailbreak yapcamda oda sıkıntı cok shh kaydı vs nasıl yapılır bilmiyorum 4.3.5 olucak sonra tekrar 4.3.3 e donucezde vs vs zor geldi belki jailbreak dışında bir cozumu vardır..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    e-tab 5 aktivasyon sorunu
    10 yıl önce açıldı
    iTunes (2) hata kodu nedir yahu ??
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.