sub-process/usr/bin/dpkg returned an error code (100) herhangi bişey yuklemeye calıştığımda bu hatayıveriyor sorun ne olabilir telefonu kırmamak iöin kendimi zor tutuyorum :S
kafayı yicem ya aynı sorun bende de var ve bir kaç forum sitesine de baktım çözümü için dpkg dosyaswı çökmüs dediler usr bin içinde programı tekrar kur dediler yaptım ama bi işe yaramadı yani tekrar indirme ve de tekrar jailbreaklemek tek çözüm gibi ama repoların gidiyormuş..
quote:
Orijinalden alıntı: afilifilinta
kafayı yicem ya aynı sorun bende de var ve bir kaç forum sitesine de baktım çözümü için dpkg dosyaswı çökmüs dediler usr bin içinde programı tekrar kur dediler yaptım ama bi işe yaramadı yani tekrar indirme ve de tekrar jailbreaklemek tek çözüm gibi ama repoların gidiyormuş..
belki bilen vardır yukarı cıksın diye konu mesaj yazıyorum :S valla bende ifileden yalan ettim silmediğim dosya kalmadı birdaha jailbreak yapcamda oda sıkıntı cok shh kaydı vs nasıl yapılır bilmiyorum 4.3.5 olucak sonra tekrar 4.3.3 e donucezde vs vs zor geldi belki jailbreak dışında bir cozumu vardır..