Şimdi Ara

CYPER 2006-08-30 14:49:00 type of inqury block30 entered by Greenster

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
466
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Koxp actık cezamı bulduk pisman deiliz yine olsa yine yaparık ama siz yapmayın bu arada cyhperdaki arkadaslara guzel anılar icin tskler oyun buraya kadarmı$ !!

• bişey sorcam blocklanan char larda oyuna girebiliyomuşsun fakat üstündemi ne banned yazıyormuş. yani itemlerini inn e falan koyabiliyormuşsun doğrumu?
  • yok öle bisi giremezsin account ile !
  • sn ne biçim kospçusun kosper dediin yine char açar yine kasar yılmak kospçunun sözlüünde yazmaz
  • quote:

Orjinalden alıntı: Game_mania

sn ne biçim kospçusun kosper dediin yine char açar yine kasar yılmak kospçunun sözlüünde yazmaz

• Eziq herifler Oturup adam gibi oynamak çokmu zor be burda diğer insanların hakkını yiyosunuz.Mod yokmu kaldırın şu konuları
  • HELAL OLSUN KOXP KULLANDIĞIN İÇİN SENİ BANLAYANLARA KESKE BÜTÜN KOXPCULAR BANLANSA
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ben koxp cuyum kullandığım için pişman değilim burda herkes diyo koxp culara bana yok adam gibi oynayın ole konuşanları çok gördüm eslantta golem yaparken çok gelip yalvardılar (ABİ KULUN KÖLEN OLİM BENİ PARTİYE AL DİYE) boşuna koxp culara laf atmayın koxp party gördüğünüz de köpek gibi yalvarıyonuz aslında size
  • quote:

Orjinalden alıntı: Game_mania

sn ne biçim kospçusun kosper dediin yine char açar yine kasar yılmak kospçunun sözlüünde yazmaz

Eski koxpculardan...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi L.P -- 31 Ağustos 2006; 5:12:54 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ceza_Sahasi

ben koxp cuyum kullandığım için pişman değilim burda herkes diyo koxp culara bana yok adam gibi oynayın ole konuşanları çok gördüm eslantta golem yaparken çok gelip yalvardılar (ABİ KULUN KÖLEN OLİM BENİ PARTİYE AL DİYE) boşuna koxp culara laf atmayın koxp party gördüğünüz de köpek gibi yalvarıyonuz aslında size

+1..

• quote:

Orjinalden alıntı: 27fatality27

Eziq herifler Oturup adam gibi oynamak çokmu zor be burda diğer insanların hakkını yiyosunuz.Mod yokmu kaldırın şu konuları

Hem ayrıca bu oyunu artık dogru duzgun oynuan pek kalmadı .. DUpe yapabilsen yapmıyacak mısın ? Koxp acabilsen acmıyacak mısın ?
  • aaaaa noclanhuour sende mi bu forumdasınaçmasaydın keşke koxp
  • Ceza_Sahası öncelikle bu forumda nasıl konusacagını öğrenirsen sevinirim. İkincisi koxp dediğin olay tamamen sahterkarlık tır, hile dir , emek calmak , kolay ve sahte yollardan bir yerlere varmaktır. Sen suan sahtekarlığınla övünüyorsun. Ben gördüğüm her koxp cuyu abi party pls demem direk basarım oyunda küfürü elimden geldiği kadarda banlanması için uğrasırım. Son olarak oyunlara giremiyoruz yeni patcler geliyor , yeni serverler acılıyor, dc oluyoruz. Bunlar ı KO neden yapıyor sence.. Nedeni elbette bu koxp, dupe gibi hilelerin önüne gecmek. Sen ve senin gibiler bu sekilde koxp kullanmaya devam ederse bir kac gün sonra yine serverler bakıma girer bizde yine 2 gün oyuna giremeyiz . HERKES TE BURDA KÖPEK GİBİ OYUNA GİREBİLMEK İÇİN YALVARIR.... YALANMIII!
  • quote:

Orjinalden alıntı: _keOps_

Ceza_Sahası öncelikle bu forumda nasıl konusacagını öğrenirsen sevinirim. İkincisi koxp dediğin olay tamamen sahterkarlık tır, hile dir , emek calmak , kolay ve sahte yollardan bir yerlere varmaktır. Sen suan sahtekarlığınla övünüyorsun. Ben gördüğüm her koxp cuyu abi party pls demem direk basarım oyunda küfürü elimden geldiği kadarda banlanması için uğrasırım. Son olarak oyunlara giremiyoruz yeni patcler geliyor , yeni serverler acılıyor, dc oluyoruz. Bunlar ı KO neden yapıyor sence.. Nedeni elbette bu koxp, dupe gibi hilelerin önüne gecmek. Sen ve senin gibiler bu sekilde koxp kullanmaya devam ederse bir kac gün sonra yine serverler bakıma girer bizde yine 2 gün oyuna giremeyiz . HERKES TE BURDA KÖPEK GİBİ OYUNA GİREBİLMEK İÇİN YALVARIR.... YALANMIII!

doğru

• kim banladıysa eline sağlık koxp kullanarak hakkımızı gasp ediyorsun sana

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.