arkadaşlar bende 60 düşme 53 warior ve 58 lvl okçu var cypherda bunların çıplak hallerine karşın c de yine +62 çıplak char istiorum msn kkarapinar@mynet.com irtibata geçin
evet benimle takas yapmak isteyenler nik paddme2 lwl 58 serwer beramus itemler full +7fp set bi etek +6 healt basılı bende edana manes veya patos olympiada olabilir +55 warior yada +55 rogue okcu yada asas fark etmez. pls biri benimle takas yapsın only ankara ve takas yüzyüze olacak dostlar
ya adam benim takas topicimde kendine reklam yapıo şikayet edilecektir
quote:
Orjinalden alıntı: enbüyükben
et sen ban yersin yukarda kos koca karakter alış-satış bölümü var
quote:
Orjinalden alıntı: crazytrex
evet benimle takas yapmak isteyenler nik paddme2 lwl 58 serwer beramus itemler full +7fp set bi etek +6 healt basılı bende edana manes veya patos olympiada olabilir +55 warior yada +55 rogue okcu yada asas fark etmez. pls biri benimle takas yapsın only ankara ve takas yüzyüze olacak dostlar
bunumu şikayet edecen
evt ama acıdım sana etmedim şikayet
quote:
Orjinalden alıntı: AnotheRDie
quote:
Orjinalden alıntı: enbüyükben
et sen ban yersin yukarda kos koca karakter alış-satış bölümü var
bu yzıdan esinlenerektenmi şikayet etmekten vazgeçtin
yoo koskoca alış satış bölümü var tmm da oraya bakan yok bi allahın kulu bakmıo oraya
itemsin çıplak bi adam deil 60 lvl 155 lvl ( olamaz en fazla 80 ama :D:D ) bile olsa bi işe yaramaz parası olmayan adam ne chitin shell alabilir ne silah alabilir öyle skilleriyle hiç bişey yapmadan kalır ortada
bende para var sen dert etme
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme