arkadaşlar merhaba. Benim aklıma takılan ve çözemediim bi kaç sorum olcaktı. -aracıma ses sitemi yapmak istiyorum kurupta verin alan arkadaş var varsa sistemin özelliklerini yazabilirmi ? -2007-2008 cz3 te ön ve arka kolon ölçüleri nedir acaba ? -Birde cz3 de arka kolonlar nasıl değişiyor bilgisi olan varmı acaba ? okadar baktım ben bişi anlamadım :D
şimdiden tüm arkadaşlara teşekkürler.
arkadaşlar yokmu bilen ?
ben kurdum 1 adet Jameson 1000w subwoofer 1 adet 1300w Sony Xplod Subwoofer Ve bi de anfi.. aracin hic hacmi malum kucuk B segmeti oldugu icin ve cok fazla geldi bu basslar cift bass gereksiz oluyordu bi sure kullandiktan sonra basslarin birini suan tek bassim war onuda cikaricam yakinda.. kapidakinler 16cm olmali vidali rahat sokuluyor eger sokturceksen hazir sokulmusken hoparlorun altina izolasyon malzemesi koy daha cok verim alirsin Bagaj tek bass koyulmuyor koltuklar en sonda oldugunda bu yuzden biraz ileri almak gerekiyor 2 dis kadar . Cz3 icin en ideal ses sistemi 1 adet bass portlu kabinli ve 1 takim belki 2 takim Compenant 16cm yada gayet hos bir ses cikar.
slm ilginz için teşekkürler ama ön kolonların ön kapağını söküp ölçmeye çalıştım 13 cm gibi geldi sizdeki 16 mi idi ? bider arkalar nasıl olacak en çok o kafamı ağrıtıyor. Bende dediğiniz gibi yapmayı planlıyorum inşallah olacak. 2 takım mid bas + sub + 2 adet amfi
13te olabilir ama 16cm mid oneririm iyi tek bir amfi isini gorur 2.amfiye pek ihtiyac duymazsin 5-6 kanalli bir amfi alirsan isini gorur sen nasil sokulecegini kafani takma montaj yaptircagin yer 10dk de delik desik eder :) birer tanede Neon Halka Cercevesi al Midlere ;)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme