Şimdi Ara

D 500 ler hatalı ona göre beyler....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • D 500 lerin hatalı oldugu söyleniyor.....bu hatalar menülerin türkçeleştirlmemesi ( türkçeleştirildiğitaktirde çok daha hassas olacagı )...herhangi ek bi alet ( orjinal )samsung harici takılmaması....servisinde başka telefonların parçalarının takılmaması....herhangi bi manyetik alanda çiplarinin anında etkisiz duruma gececeği.....vs.vs...

• her telefon için oluyo böyle söylentiler garantili çıksın o zaman anlaşılır 6630 gibi
  • quote:

Orjinalden alıntı: hwllocabbar

D 500 lerin hatalı oldugu söyleniyor.....bu hatalar menülerin türkçeleştirlmemesi ( türkçeleştirildiğitaktirde çok daha hassas olacagı )...herhangi ek bi alet ( orjinal )samsung harici takılmaması....servisinde başka telefonların parçalarının takılmaması....herhangi bi manyetik alanda çiplarinin anında etkisiz duruma gececeği.....vs.vs...

beyler bu telefonlar sanayi sitesinde üretilmiyor.
    herhangi bir manyetik alanda çiplerin anında etkisiz duruma gelmesi ne demektir ya ? bu nasıl bir mantıktır ?
    adamlar telefon yapacak, sen o telefonla bir güvenlik kapısından, ya da ne bileyim bir yüksek gerilim hattının yakınından geçeceksin ve telefon çalışmayacak ha ?

telefonu üreten dünyaca ünlü bir firma, haberiniz var değil mi ?

• o zaman al....sonra bana yazarsın....
    quote:

Orjinalden alıntı: delakitir

quote:

D 500 lerin hatalı oldugu söyleniyor.....bu hatalar menülerin türkçeleştirlmemesi ( türkçeleştirildiğitaktirde çok daha hassas olacagı )...herhangi ek bi alet ( orjinal )samsung harici takılmaması....servisinde başka telefonların parçalarının takılmaması....herhangi bi manyetik alanda çiplarinin anında etkisiz duruma gececeği.....vs.vs...

beyler bu telefonlar sanayi sitesinde üretilmiyor.
    herhangi bir manyetik alanda çiplerin anında etkisiz duruma gelmesi ne demektir ya ? bu nasıl bir mantıktır ?
    adamlar telefon yapacak, sen o telefonla bir güvenlik kapısından, ya da ne bileyim bir yüksek gerilim hattının yakınından geçeceksin ve telefon çalışmayacak ha ?

telefonu üreten dünyaca ünlü bir firma, haberiniz var değil mi ?

• oldu.
  • hellocabbar sen nasil bir adamsin ben anlayamadim.
    baska topiclerde de boyle sacma sapan seyler yaziyorsun.

su yazdiklarinin bir tanesinin mantikli bir aciklamasi varmi!!!
    manyetik alanda cipin etkisiz hale gelmesi ne demek yahu! ben elektronik muhendisligi okuyorum(son sinif) boyle birsey duymadim daha, hem simdiye kadar hangi telefonda olmus
    serviste baska telefon parcasi takilmamasi ne demek!

oyle anlamsiz gereksiz birsey yazmissin ki cevap vermeden edemedim. allah sana kolaylik versin baska birsey demiyorum bu kafayla nereye varirsin onu da bilmiyorum
  • Yaws Hatalıymıs Hele bir piyasaya cıksın gerekirse version güncellemeleri yapılır herhalde
    O kadar Güzel telefondada ufak tefek hatalar olursa kusur sayılmaz haricinde Samsung da geri dönüsüm ve üretimde okadar fire veren bir firma değil !
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    E-Kayıt yaptım ama bu ne?
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • samsung hangi telefonu kusursuz yaptıki bunda kusursuz olacak ama kusurun manyetik alanda bozulacak olması saçma o kadar değil yani.Ama kesin başka eksikleri wardır.Bluetooth daha bu telefonunun da yeni war.forza se700i

+1kowalski
  • peki neden dogubank ta ingilizce olarak satılıyor.... asıl bilmişler sizlersiniz saçmalayanlarda....
    quote:

Orjinalden alıntı: kowalski

hellocabbar sen nasil bir adamsin ben anlayamadim.

manyetik alanda cipin etkisiz hale gelmesi ne demek yahu! ben elektronik muhendisligi okuyorum(son sinif) boyle birsey duymadim daha, hem simdiye kadar hangi telefonda olmus

oyle anlamsiz gereksiz birsey yazmissin ki cevap vermeden edemedim. allah sana kolaylik versin baska birsey demiyorum bu kafayla nereye varirsin onu da bilmiyorum

• kaçak olduğu için ?
  • av sen ne kadar gerizekalıymışsın ve bana saçmalıyorsun diyorsun bu kafanla....diğer kaçak telefonları türkçeleştiriyorlarda bunu neden türkçeleştiremiyorlar....
  • kardeş burda günlük dogubank piyasasını ben söylüyorum millete.... ben hangi topic te saçmalamışım...hem sen ne biçim mühendissin....manyetik alandan etkilenmeyecekte neyden etkilenecek...yoksa büyüdenmi....
    quote:

hellocabbar sen nasil bir adamsin ben anlayamadim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hwllocabbar -- 26 Ocak 2005, 1:17:41 >

• quote:

Orjinalden alıntı: delakitir

kaçak olduğu için ?

Ya ingilizce dil secenegi kacak oldugundan dolayıdır baska hangi sebebe baglanabilirki haricinde diger kaçak telefonlar türkçeleşiyor diyorsun türkçe dil seçenegi yada çeviri programlarını buldularmı ki hem samsun kerizmi piyasaya problemli cihaz sürsün daha sonrada toplatmak zorunda kalsın haricinde eger dedigin gibi birsey olsa Bu sadece türkce için mi gecerli ?
  • quote:

av sen ne kadar gerizekalıymışsın ve bana saçmalıyorsun diyorsun bu kafanla....diğer kaçak telefonları türkçeleştiriyorlarda bunu neden türkçeleştiremiyorlar....

biraz daha sakin arkadaşlar olmuyo böyle
  • Arkadaslar bu arada söyle bisey var cep telefonları harbi aharbi manyetik alan ve yüksek gerilimden etkilenen cihazlar ama bununda belli degerleri var öyle her degerliktede Problem cıkartmıyorlar ota .oka bozulmuyo yani biraz makul düsünelim
  • quote:

av sen ne kadar gerizekalıymışsın ve bana saçmalıyorsun diyorsun bu kafanla....diğer kaçak telefonları türkçeleştiriyorlarda bunu neden türkçeleştiremiyorlar....

arkadaşım lütfen hakaret etmeyelim

• quote:

saçmalamışım...hem sen ne biçim mühendissin....manyetik alandan etkilenmeyecekte neyden etkilenecek...yoksa büyüdenmi...

arkadasim musade et de elektromanyetik uyumluluk dersi goren birisi olarak hangi entegrenin ne kadar manyetik alandan etkilenecegini ben soyleyeyim. teknik bilgin varsa bu konuda eyvallah, anlat dinleyelim.

illa ki d500 u manyetik alanda bozmak istiyorsan(ki bu butun telefonlar icin gecerli) pratikte yapabilecegin tek sey havaalanindaki buyuk radarlarin tam karsisina telefonu gibip koymak. tabi bu arada senin beyin hucrelerin ne olur onu bilemem
  • tamam gider koyarım merak etme.... zaten saçmalayan kuşbeyinlinin tekiyim...belki bu sefer ters tepki yaparda akıllanırım ve saçmalamam.....
    quote:

quote:

saçmalamışım...hem sen ne biçim mühendissin....manyetik alandan etkilenmeyecekte neyden etkilenecek...yoksa büyüdenmi...

arkadasim musade et de elektromanyetik uyumluluk dersi goren birisi olarak hangi entegrenin ne kadar manyetik alandan etkilenecegini ben soyleyeyim. teknik bilgin varsa bu konuda eyvallah, anlat dinleyelim.

illa ki d500 u manyetik alanda bozmak istiyorsan(ki bu butun telefonlar icin gecerli) pratikte yapabilecegin tek sey havaalanindaki buyuk radarlarin tam karsisina telefonu gibip koymak. tabi bu arada senin beyin hucrelerin ne olur onu bilemem

• Bu ne hararet sabah sabah yahu.
    D500'ler hatalı ona göre beyler diye bir topik ismide hatalı.Zira garantilisi piyasaya çıkmamış bir cihazı kafadan hatalı ilan etmek saçmalık.Zira bu varsayımın kaynağı nedir-kimdir?Elinizde bunu doğrulayacak bir bilgi varmı?Cihaza şimdiden bok atmanın anlamı yok.
    Hele bir piyasaya çıksın,elimize bir alalım sonra deriz ,şöyle-böyle diye.
  • hwllocabbar, bak senin için imzamı değiştirdim.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.