Şimdi Ara

D 930 (OC 4200 MHZ) + HIS 4850 Nasıl olur?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
167
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Asus P5LD2 Deluxe + D 930 (4200 MHZ 1100 FSB) Sorunsuz + 2GB 667 Mhz Ram + X1950XT + Asus 550 Watt PSU

Bu sistemden X1950XT ekran kartını çıkarıp 4850 takmak istiyorum. Fakat sistem bu ekran kartına düşük gelir mi? performans artışı alamaz mıyım? Sizce değer mi? 4850 olmazsa hangi kartı takmalıyım bu siteme?

• işlemcın bıraz sınırlama yapar ama yınede performans farkı olur 1950 ye göre...
  • yazık olur!
    anakartının bazı c2d işlemcileri destekliyo olması lazım. 4850ye verecen parayla elindeki işlemci ve 1950xt yide satıp, hem c2d bi işlemci hemde ikinci el özel sogutmalı 4850 yada en kötü ihtimal 8800gt alabilirsin bence
  • Anakart malesef c2d desteklemiyor. En son d serisi desteği var. 4850 değil de 3870 gibi bir kart alsam nasıl olur. Sonuçta benim şu an için ekran kartını değiştirerek daha fazla performans almam lazım.
  • idare eder kötü deil okadar da söliyim.
  • Valla o kadar kasma o işlemciyi,8 Ghz'de yapsan intelin D serisinden fazla bişey bekleme. Değişim düşünürsen de 2. el olarak CPU düşünülebilir. Anakart ve ekran kartının 2. el alınması taraftarı değilim.
  • Ben de 1 ay öncesine kadar p5ld2 kullanıyordum. Sorunsuz karttı ama c2d desteği yoktu. O yüzden anakart, işlemci ve ekran kartını toptan değiştirmek zorunda kalmıştım. Desteklese anakartla idare etmeye çalışır, daha iyi bir işlemci alırdım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Tamam işlemci C2D değil ancak baya bi hız aşırtılmış. FSB de fena değil. İşlemci mimariniz eskide olsa bence o hızlarda gene de iyi başarım alırsınız... EN azından C2D E2160 gibi oyun performansı verir diye düşünüyorum ve HD4850 yazık olmaz... Vallahi ben P4 2.4 de X1950 pronun farkını devasa görebiliyorsam D 930 4 Ghz de de HD4850 nin farkını en az benim kadar görürsün...

Yok benim aklıma takılır diyorsan hem harcadığın paraya acımak istemiyorsan 8800GT al gitsin dar boğaz yapsa bile 110$+KDV, ve emin ol parasını sonuna kadar hak eden bir ekran kartı. İlerde de orta ölçekli bir bilgisayar kurmayı planladığında 1-2 sene sonra gene bu ekran kartını kullanmaya devam edersin şu anki X1950 pro gibi performans verir 2 sene sonra...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.