Şimdi Ara

... D A C I A L O G A N Kulübü .... (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12.944
Cevap
35
Favori
1.716.101
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • benim aracım daha 1000 km,de şehir içinde klimalı 265 krş yakıyor sizinkiler nasıl
  • Aracın hayırlı olsun Kazasız belasız güzel günlerde kullanman dileği ile
    Bu arada baya indirimli almışsın
  • BU 83 ytl lik servis ücreti dizel logan için mi yoksa benzinli mi yada dizel benzinli farkı oluyomu
  • quote:

Orjinalden alıntı: yalcin07

Dostlar aranıza yeni katıldım bende 2006 1,4mpı logan sahibiyim arcımdan çok memnunum 17bin ytl,ye aldım bu fiyata çok güzel parası az olupta 0km arca binmek isteyenlere tavsiye ederim.

Ambiance pack mi?
  • arkadaşlar bu birleşme konusu güzel bir fikir veya bir fun kurula bilir aramızda webtasarımla fln ilgilenene arklar varsa bu konunun üzerinde durursa logancılar olarak seviniriz bu arada msn si olan arklar birbirlerine iletsinler ve msn den de fikir paylaşımında bulunalım logancılar benim msn adresin loganci_birol@hotmail.com ok burdan konuşa biliriz bu sitedeki logancılardan msn si olan ların hepsi msj la iletirlerse msn adreslerini daha i olur paylaşıcak çok şeyimiz var

• Evet 1,4 ambiancepack ac metalik (inci gri)
  • quote:

Orjinalden alıntı: logan_birol

arkadaşlar bu birleşme konusu güzel bir fikir veya bir fun kurula bilir aramızda webtasarımla fln ilgilenene arklar varsa bu konunun üzerinde durursa logancılar olarak seviniriz bu arada msn si olan arklar birbirlerine iletsinler ve msn den de fikir paylaşımında bulunalım logancılar benim msn adresin loganci_birol@hotmail.com ok burdan konuşa biliriz bu sitedeki logancılardan msn si olan ların hepsi msj la iletirlerse msn adreslerini daha i olur paylaşıcak çok şeyimiz var

bende 7 aydır logan kullanıyorum.aslinda 2-3 aydır logan hakkinda websayfasi yapip fanclub kurma dusunceleri kafamda var,400-500 e yakın logan resmi,videoları,teknik dokumanlar v.s. toparladım.Toparlamaya devam ediyorum.Belki yakında bu tarz bi girisimde bulunabilirim.Loganında teknik problem yasayanlar varsa bana ozel mesaj atsınlar.bilgilerimizi paylasalım.

• yol bilgisayrıyla ilgili araştırman devam ediyormusun
    quote:

Orjinalden alıntı: qntrl

logancılara bir tiyo vereyim;
    yol bilgisayarı sadece laurate modelinde mevcut.ama ambiance pack,ambiance ve diğer altmodellerinde de ek bir aparat ile aktif hale getirilebiliyor.

fiyat araştırması yapıyorum detayları yakında yazacağım..

buarada kısmetse 1.4 mpi ambiance pack modeline önümüzdeki hafta sahip oalcağız.
  • beyler renault 19 alize bence dacia loganı rahatlıkla sülkilase eder bi karşılaştırın her yönden bursadan saygılarla bu arada reno fabrikasında çalışıyorum
  • 83 YTL lik servis ücreti benzinli logan içindi. Dizelciler de (daha 1 yılları dolmadı ) bakıma gidince anlarız onlara ne kadar geliyor ücret. Biraz daha fazla olabilir ama abartı fark olacağını zannetmiyorum.

Bu arada benim msn de bsdundar@hotmail.com 1 yıldır loganlıyım

Renault 19 alize için ise o da güzel ve Türkiye şartlarına uyumlu bir araba. Bence koltuk kumaş kalitesi ile loganın önüne geçebilir, diğer özellikleri ile malesef değil. Güncel değil ve sıfırı bulunmuyor nitekim. Logancılar birazda pimpirikli insanlardır. 2. el alacağı yerde sıfırı tercih eden insanlar bunlar.
    Kendimden örnek vereyim, 2.el aldığım bir arabadan gelen bir sese kulak kabartıp acaba önceki sahibi ne yaptı da böyle ses geliyor diyip ülserimi azdıramam. Psikolojik olarak kafam rahat . Fabrikadan sonra ben bindim arabaya.

• Logancılar en sevdiğiniz sey ne loganla?

Benimki: 106 veya eski kasa polo nun yanına pakedip, bunların loganın cüssesinin yanında ezilişini görmek Bir arkadaşım demişti, önümde logan giderken gidenin logan mı minibüs mü olduğunu anlayamıyorum diye.
  • arkadaşlar logan camiası olarak arabamıza sahip çıkalım kötüleyenlere izin vermeyelim zaten eleşti,rilerede bakıyorum bazen sadece ön yargı başka birşey değil EN ÇİRKİN ARABA topoiğinde bizim arabanın isminide yazmışlar
  • 83 ytl çok iyi bi fiyat diğer markaların 180 ytl civarı olduğunu duymuştum.
    acaba diğer renoların ne kadar bileniniz var mı?
  • cliolarında aynı sanırım bakım ücretleri
  • quote:

Orjinalden alıntı: nebituran

arkadaşlar logan camiası olarak arabamıza sahip çıkalım kötüleyenlere izin vermeyelim zaten eleşti,rilerede bakıyorum bazen sadece ön yargı başka birşey değil EN ÇİRKİN ARABA topoiğinde bizim arabanın isminide yazmışlar

ben o topikte gereken cevaplari veriyorum ama zevkler ve renkler tartısılmaz o yuzden cokta fazla ugrasmıyorum.illa zorla sevdiremeyiz biz memnunuz bize yeter.bunlar hep dacia markasının eski imajından kaynaklanıyor.kendini cok uzme yani loganı bilen bilir.ustelik o topikte ford fokusuda,jeepleride daha ne markalar var begenmeyen cok herkesin zevki farklı yani,birde agzı olan konusuyo mantıgı o topikte cok fazla.logana binmeyı bırak yanına bıle yaklasmamıs sadece resımlerine gore yorum yapanlar bile var.
  • sanrım oldukça sabit fikirli bir toplumuz adam diyorki şahine binerim logana binmem bu ne mantıktır anlamadım. tasarımıda güzel hayır benim diye demiyorum realist davranıyorum tabiki beğeni subejektiftir ama bu kadar da önyargı olmazki parçası ucuz servisi yaygın sürüşüdü iyi iç mekan genii clio 2 den kat be kat iyi ama gel görki milletin yaptığına
    ney seki ben arabamadan menununun
  • Sinyal programında izlemiştim logan gerçekten güzel. Araç içi ve bagaj hacmi çok geniş.
    Tek kusuru aşırı hızda içeriye ses veriyormuş. Kardeşim sende ralli yapacak değilsin ya
    Fakat aile için gerçekten ideal bir araç ve ekonomik daha ne olsun.
  • Arkadaşlar ben loganıma ziebart tüm gövde ses yalıtımı yaptırmak istiyorum.Bu konuda bilgisi olan arkadaşların görüşlerini paylaşmak istiyorum saygılar...........

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yalcin07 -- 30 Mayıs 2006; 16:57:37 >
  • bana sormadın biliyorum ama ben test ettim bende 1.4 ambiance pack var

sehir ici spor kullanımda 0,24ytl-0,25ytl ye kadar cıkıyo , bu hafta sonu sehirler arası 500km kadar yol yaptım ,uc-bes sollama haricinde 80-85km yi gecmedim 0,15ytl-0,16ytl gibi yaktı.bu degerlerde klima yok.
    depoyu doldurdum 215km yol yaptıgımda gostergedeki 9 cizgiden 2.cizgi daha yeni bosalmisti.yani sehirler arası 80-85 le gitsek 1 depoyla bikere 850-900km kesin.bu degerler 95 oktan kursunsuz benzınle (2,860ytl/lt)yaptıgım degerler.bu arada 98 oktan ultima. v.s. benzinleride oneririm aracın cekisi ve ataklıgı acaip sekilde degisiyo.tabi depoda 95 oktan bittigi zaman 98 oktan kullanırsanız cok ıyı sonuc veriyor.

quote:

Orjinalden alıntı: yalcin07

senin logan 1,4mü yoksa 1,6mı çok az yakıyo valla

• senin logan kaç km,de rodaj süresini geçtinmi rakamlar çok iyi
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.