Şimdi Ara

... D A C I A L O G A N Kulübü .... (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
12.944
Cevap
35
Favori
1.714.424
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: yalcin07

senin logan kaç km,de rodaj süresini geçtinmi rakamlar çok iyi

• senin logan kaç km,de rodajı tamamladımı benim araç daha 1000km de senin rakamlar çok iyi benimki biraz fazla gibi ben spor kullanmıyorum dikkatli kullnıyorum
    quote:

Orjinalden alıntı: se@

bana sormadın biliyorum ama ben test ettim bende 1.4 ambiance pack var

sehir ici spor kullanımda 0,24ytl-0,25ytl ye kadar cıkıyo , bu hafta sonu sehirler arası 500km kadar yol yaptım ,uc-bes sollama haricinde 80-85km yi gecmedim 0,15ytl-0,16ytl gibi yaktı.bu degerlerde klima yok.
    depoyu doldurdum 215km yol yaptıgımda gostergedeki 9 cizgiden 2.cizgi daha yeni bosalmisti.yani sehirler arası 80-85 le gitsek 1 depoyla bikere 850-900km kesin.bu degerler 95 oktan kursunsuz benzınle (2,860ytl/lt)yaptıgım degerler.bu arada 98 oktan ultima. v.s. benzinleride oneririm aracın cekisi ve ataklıgı acaip sekilde degisiyo.tabi depoda 95 oktan bittigi zaman 98 oktan kullanırsanız cok ıyı sonuc veriyor.

quote:

senin logan 1,4mü yoksa 1,6mı çok az yakıyo valla

• bazı arkadasların değeri bana yüksek göründü acaba daha araclar rodajını doldurmadı diyemi böyle bilmiyorum fakat arkadaşlar benim araba km ye 125 ile 170 araı yakoyor bu kadar aralıklı olmasının sebebi klima sıcak havalarda kesinnlikle klimayı açıyorum ve klima açıkken kesinlikle 90 nı geçmiyorum el de ettiğim değerler bunlar gerçekten yakıt konusunda araba az yakıyor
  • BURDAKİLERİN HEPSİ BENZİNLİ LOGANLARMI DİZELCİLER NEREDE?
    BENİM ARADA EURO DİZEL 4,1 YAKTI UZUN YOL
  • 2005 TEMMUZUN DA ALDIM DACİA 1,4 PAC MODELİNİ ŞUAN 9000 KM GELMEKTEYİM.Ş.DIŞI 2 KRŞ. Ş.İÇİ 2,5 KRŞ. YAKIYORUM BANA YÜKSEK GELİYOR.NEDENİ NEDİR ACABA ARKADAŞLAR.BİR DEPO BENZİNLE KAÇ KM. GİDE BİLİYORSUNUZ Ş.İÇİ VE Ş.DIŞI, BENZİN LAMBASI YANDIKTAN SONRA KAÇ KM. GİDEBİLİRİM ACABA TEST EDENLER VARMI.BİR GÜN BENZİNİM BİTMEK ÜZEREYDİ VE SHELL DEN HİÇ BEN ZİN ALMAMIŞTIM YA OPET KULLANIRIN YADA PO DAN ALIRIM.LKİN O GÜN SHELL DUDULLU ŞİLE YOLU ÜZERİNDEN 20YTL LİK BENZİN ALDIM. İLK KALKIŞIMDA ARABAM İSTOP ETTİ VE EKSOZDAN ANORMAL SELSLER 20 KM. KADAR DEVAM ETTİ.NEDENİNİ BİLEN VARMI?
  • DİREKSİYONDAN KUMANDA RADYO
    Yine romanya forumlarından araştırdım.Cliolarda bulunan modülü direksiyonun hemen yanına monte etmişler.Kullanımı kolaylaştırmak adına güzel bir çalışma,İşte resimler;

... D A C I A   L O G A N   Kulübü ....

• BENİM LOGANA TAKTIRABİLİRMİYİM ACABA
  • iyi bir ustasını bulursan mutlaka taktırırsın.çıkmacılardan da o kumandayı temin edebilirsin.teyp ile kumanda uyumludur çünkü aynı teyp clioalrda da kullanılıyordu.
  • Güzel bir aksesuar buldum.Ön konsola alüminyum görünümlü çubuk takmışlar.Bence çok sportif durmuş

• DİREKSİYONUN ALTINDAKİ KABLO YADA APARATA BİR ANLAM VEREMEDİM.NEDİR ACABA
  • baba nereden buldun bu aksesuarları ya. Tam böyle bişiler arıyordum. Nerden bulucaz bunu. Ayrıca şu havalandırma kanallarını nasıl gümüş yapmışlar. Boya ile mi. Biz nasıl yapabiliriz bilgin var mı?

quote:

Orjinalden alıntı: qntrl

Güzel bir aksesuar buldum.Ön konsola alüminyum görünümlü çubuk takmışlar.Bence çok sportif durmuş

• arkadaşlar aracın ön gövde aksesuar takmaya çok uygun sanırım loganın önümüzdeki yıllarda makyajlanırssa ön gövdede çok değişiklişk yaparlar gibime geliyor buna müsait
  • Logancı dostlar arkalara hoparlör taktırmak istiyorum sanırım teyp 4 çıkışlı taktıran varmı taktırsam iyi olurmu taktırmış olan varsa lütfen yazsın(1,4mpı ambıance pack)
  • quote:

Logancı dostlar arkalara hoparlör taktırmak istiyorum sanırım teyp 4 çıkışlı taktıran varmı taktırsam iyi olurmu taktırmış olan varsa lütfen yazsın(1,4mpı ambıance pack)

kardeş birtane vatandaşta gödrüm onunkide ambiance pack arkada hoparlör yokmuş taktıracağım diyordu taktırmış benim arabadan farkı yok çok ta kolay olmuş
  • Kumanda güzel olmuş. Ama bu yol bilgisayarından hala bi haber çıkmadı. Bekliyoruz.
    Havalandırmaları bi kaportacıya sordum sökmemiz lazım dedi sökülmeden boyanamazmı?
  • benim logan 1,4 benzinli,6000km de su anda

quote:

senin logan kaç km,de rodajı tamamladımı benim araç daha 1000km de senin rakamlar çok iyi benimki biraz fazla gibi ben spor kullanmıyorum dikkatli kullnıyorum
    quote:

Orjinalden alıntı: se@

bana sormadın biliyorum ama ben test ettim bende 1.4 ambiance pack var

sehir ici spor kullanımda 0,24ytl-0,25ytl ye kadar cıkıyo , bu hafta sonu sehirler arası 500km kadar yol yaptım ,uc-bes sollama haricinde 80-85km yi gecmedim 0,15ytl-0,16ytl gibi yaktı.bu degerlerde klima yok.
    depoyu doldurdum 215km yol yaptıgımda gostergedeki 9 cizgiden 2.cizgi daha yeni bosalmisti.yani sehirler arası 80-85 le gitsek 1 depoyla bikere 850-900km kesin.bu degerler 95 oktan kursunsuz benzınle (2,860ytl/lt)yaptıgım degerler.bu arada 98 oktan ultima. v.s. benzinleride oneririm aracın cekisi ve ataklıgı acaip sekilde degisiyo.tabi depoda 95 oktan bittigi zaman 98 oktan kullanırsanız cok ıyı sonuc veriyor.

quote:

senin logan 1,4mü yoksa 1,6mı çok az yakıyo valla

• Hoparlör benim arkadaşım taktırdı. Araba benzinli tüp attırdı ayrıca far yükseklik ayarının altına bi düğme koydular bagaj içeriden anahtarsız açılıyo hoparlörler ve bagaj maliyeti 20 ytl
  • quote:

Orjinalden alıntı: crepis

Kumanda güzel olmuş. Ama bu yol bilgisayarından hala bi haber çıkmadı. Bekliyoruz.
    Havalandırmaları bi kaportacıya sordum sökmemiz lazım dedi sökülmeden boyanamazmı?

dostum bugün biraz vaktim var.şimdi araştırayım boyama işini filan resim eklemeye çalışacağımnasıl yapıldığına dair.

yol bilgisayarı için haber gelmedi romanyadan.ama size bu işi yapan adamın mail adresini verebilirim onunla irtibata geçin.
  • ayrıca arkadaki kumaş gibi olan yeri kesmediler iğne ile deldik hoparlör yok gibi duruyo ama süper ses veriyo
  • Valla iyi iyi olur bu yol bilgisayarlı olanı sırf rengi inci gri diye almamıştım. şimdi merkla bekliyorum
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.