Şimdi Ara

... D A C I A L O G A N Kulübü .... (14. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12.944
Cevap
35
Favori
1.714.428
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • BU HAVALANDIRMA KAPAKLARINI NASIL BOYADINIZ.RİCA ETSEM AYRINTILI BİLGİ VERİRMİSİNİZ.ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER.
  • arkadaşım sen hiç renault kullanmamışsın anlaşılan sen önce güzel bi yol yap sonra aynı düşüncede olmayacaksın eminim
  • "qntrl" nin dha önceki mesajlarda gösterdiği boyanın benzerini bulamadım. Aksesuarcıya yaptırdım. Konsol boyamak için kullanılan boya, kaliteli bişi ve çıkmıyor. Orta konsolla ton farkı da yok. Uygun bir fiyata kolayca yapılabiliyor. Modifiyeci ve aksesuarcıları dolaşın derim.

quote:

Orjinalden alıntı: DERLİ60

BU HAVALANDIRMA KAPAKLARINI NASIL BOYADINIZ.RİCA ETSEM AYRINTILI BİLGİ VERİRMİSİNİZ.ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bsd -- 4 Haziran 2006; 16:11:59 >
  • Yediniz benim zamanımı arkadaşlar.Yazdıklarınıza itimat edip bugün Ostim Mais e gittim. 0 km hidrolik direksiyon,klimalı dizel logan sordum 22,500 den inmedi kadın bayi indirimi de yapmadı.Ben o fiyata hyundai getz neyim alırım arkadaş dedim çıktım.Sizin tanıdığınız bayi var mı 17-18 e satan. Yoksa gider 10 000 e reno 19 alırım dizel 2.el.
  • quote:

Orjinalden alıntı: etit

Yediniz benim zamanımı arkadaşlar.Yazdıklarınıza itimat edip bugün Ostim Mais e gittim. 0 km hidrolik direksiyon,klimalı dizel logan sordum 22,500 den inmedi kadın bayi indirimi de yapmadı.Ben o fiyata hyundai getz neyim alırım arkadaş dedim çıktım.Sizin tanıdığınız bayi var mı 17-18 e satan. Yoksa gider 10 000 e reno 19 alırım dizel 2.el.

klimasız lauretteyi 19750e ,ambiance pack'i(klimasız) 19oooe bırakıyorlardı şubat ayında.eğer acelen yoksa yıl sonunu bekle,fiyatlar tekrardan düşecek gibi gelior bana.

Buarada 10000e alacağın dizel r19,loganla aynı randımanı vermezBiraz daha sabret...
  • zaten temmuz sonuna kadar bekleyecem bu gidişle 2006 2007 model indirimi yapar bayiler.bakacaz artık.
  • quote:

Yediniz benim zamanımı arkadaşlar.Yazdıklarınıza itimat edip bugün Ostim Mais e gittim. 0 km hidrolik direksiyon,klimalı dizel logan sordum 22,500 den inmedi kadın bayi indirimi de yapmadı.Ben o fiyata hyundai getz neyim alırım arkadaş dedim çıktım.Sizin tanıdığınız bayi var mı 17-18 e satan. Yoksa gider 10 000 e reno 19 alırım dizel 2.el.

kardeş renault 19 alizeler traktör gibi ses veriyor birde 1900 motor yinede sen bilirsin internetten dizel modellerin fiyat listesi de var ordan bulabilirsin fiyatları
  • quote:

2005 TEMMUZUNDA ASF KARTAL DACİA ŞB.SİNDEN LOGAN ALBLANCE PAK MODELİNİ 15800YTL YE ALDIM.ÇOKTA MENUNUNUM.BU KONUDA FATMA HANIMA GÖZTEDİĞİ ALAKADAN ÇOKTA MEMNUNUM. BENİM GİBİ HAFTA İKİ GÜN GEZİYOSAN DİZEL ALMANI TAVSİYE ETMEM.YANLIZ 2006 SONUNDA LOGANIN FARKLI KASA MODELLERİ ÇIKACAK.BİLGİN OLSUN
  • quote:

Orjinalden alıntı: DERLİ60

quote:

2005 TEMMUZUNDA ASF KARTAL DACİA ŞB.SİNDEN LOGAN ALBLANCE PAK MODELİNİ 15800YTL YE ALDIM.ÇOKTA MENUNUNUM.BU KONUDA FATMA HANIMA GÖZTEDİĞİ ALAKADAN ÇOKTA MEMNUNUM. BENİM GİBİ HAFTA İKİ GÜN GEZİYOSAN DİZEL ALMANI TAVSİYE ETMEM.YANLIZ 2006 SONUNDA LOGANIN FARKLI KASA MODELLERİ ÇIKACAK.BİLGİN OLSUN

hangi modeller arkadas station wagon modelinmi diyorsun ben hatchback ini gördüm ama hakikaten çirkin yaw
    bulabirlrsem resmini koyacam

• işte size logan hatcback ama ben pek begenmedim bakalım siz begenecekmisiniz bir logan kullanıcısı olarak gerçekten hiç hoşuma gitmedi station waon resimlerinide koyacam

• quote:

Orjinalden alıntı: nebituran

işte size logan hatcback ama ben pek begenmedim bakalım siz begenecekmisiniz bir logan kullanıcısı olarak gerçekten hiç hoşuma gitmedi station waon resimlerinide koyacam

arkadasim bunlar photoshop isi gibi duruyor.Station wagonun calısmalarını gorduk ama hatcbak buyuk ıhtimalle daha cıkmıyacak.stationda cıksa hatcback de cıksa 2010 a kadar bu kasa degismeyecek.model eskimesi olmayacak yani.2007 sonu gibi cıkacak modelde steppe.

• Bi kaç gündür giremedim foruma ben kılıfları bi arkadaşıma aldırdım Samsun dan 50 ytl aldı. 15 ytl yede taktırdım ama fotoğraf nası atılıyo onu bilmiyorum boyutu büyük geliyo diyo.
  • EVET Station wagonun MODELİ TUTULUR
  • Resmin boyutlarını küçült önce, resim işleme programı ile çözünürlüğünü küçültüp kaydedebilirsin (jpg) olarak. En azından outlook ile herhangi bir adrese gönderirken sana sorar küçültüyümmü diye. Kofti bir adrese küçültüp gönder. Sonra gönderilmişlerden al ekteki reimleri buraya yükle. Veya excel e falan yapıştır ekran üzerinde boyutunu biraz küçültüp, sağ tuş tıkla sıkıştır mı öyle bişi var onu yap.
  • BENİMGİBİ LOGAN KULLANICILARINA SESLENİYORUM.ARACINIZLA İLGİLİ (-)NEGATİF VE(+) POZİTİF YÖNLERİNİ PARYLAŞALIM.SORUNLARIMIZI PAYLAŞALIM.
  • quote:

Orjinalden alıntı: se@

quote:

Orjinalden alıntı: nebituran

işte size logan hatcback ama ben pek begenmedim bakalım siz begenecekmisiniz bir logan kullanıcısı olarak gerçekten hiç hoşuma gitmedi station waon resimlerinide koyacam

arkadasim bunlar photoshop isi gibi duruyor.Station wagonun calısmalarını gorduk ama hatcbak buyuk ıhtimalle daha cıkmıyacak.stationda cıksa hatcback de cıksa 2010 a kadar bu kasa degismeyecek.model eskimesi olmayacak yani.2007 sonu gibi cıkacak modelde steppe.

arkadas bunlar alıntı değil öncelikle onu belirteyim bunları internetten araştıma netcesinde buldum ayrıca bu gecen hafata sonu mersin logan bayisindeydim bu konuyu konuştuk hatcback modelinin güzel olmadığını söyledim o da aksini söyledi ve ısırarla türkiyede de satılmasını talep ettiklerini söyledi yani bu model var ve satılacak. yıl sonu gibi de station wagon modelleriin geleceğini haber aldım bayiden steppe ninde 2007 eylülünde çıkacağını söylediler yada bu yıl sonu gibi

• işte size modifiye loganlar ben çok beğendim

• bu da ikinci parti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nebituran -- 5 Haziran 2006; 14:33:28 >

• bakalım bu resimleri gördünüzmü yada gerçek mi değilmi düşünceleriniz nelerdir

• BU FOTOLARIN ORJİNAL OLDUĞUNU ZANNETBİYORUM.ROMANYADAKİ STEŞN MODELER DAHA FARKLI.www.daciaclup.ro
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.