Şimdi Ara

... D A C I A L O G A N Kulübü .... (15. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12.944
Cevap
35
Favori
1.716.107
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

quote:

Orjinalden alıntı: emretopbas

• nebituran arkadasım,bunlar logan severlerin urettigi cizimler.ayrıca era yazan diger mesajındakı mavi loganda buyuk ihtimalle scenicten alınmıs.oda gercek degil,gri olan stationda tata ındıca stationa benziyo.bunlara benzer birsuru uyarlama var bendede.bunlar feyk yani :)

yine ne varsa bizim sedanlarda var. :) ama stationda baya tutulur herhalde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi se@ -- 5 Haziran 2006; 17:33:17 >

• quote:

Orjinalden alıntı: se@

nebituran arkadasım,bunlar logan severlerin urettigi cizimler.ayrıca era yazan diger mesajındakı mavi loganda buyuk ihtimalle scenicten alınmıs.oda gercek degil,gri olan stationda tata ındıca stationa benziyo.bunlara benzer birsuru uyarlama var bendede.bunlar feyk yani :)

yine ne varsa bizim sedanlarda var. :) ama stationda baya tutulur herhalde.

kardeş eminmisin bak sana bir resim daha vereyim bundada dergi kağağında çekilmiş resmi var

• http://www.daciagroup.com/

Bu linki tıkladığınızda sağ ortadaki denetimi etkinleştirin fabrika içerisinde gezinti yapacaksınız
  • dergi kapagındaki logan break ok.onu zaten biliyorumda dikkat edersen resmini yolladigin diger iki station model zaten dergi kapagındakinden daha farklı yapıdalar.ama loganın station versıonu logan break yakında yollarda olur herhalde.
  • LOGAN KULLANICILARINA BİR SORUM OLACAK MOTOR YAĞINI KAÇ KM. BİR DEĞİŞTİRİYORUZ VE HANGİ YAĞ TAVSİYE EDERSİNİZ.
  • servis ilk degisimin 15000 de olacagını soyledi.Renault ELF motor yaglarını kullanıyor.

quote:

Orjinalden alıntı: DERLİ60

LOGAN KULLANICILARINA BİR SORUM OLACAK MOTOR YAĞINI KAÇ KM. BİR DEĞİŞTİRİYORUZ VE HANGİ YAĞ TAVSİYE EDERSİNİZ.

• TEŞEKKÜRLER BENİM LOGANIM 9000 HALA VAKTİ VAR.
  • dostum çok harika olmuş fakat merak ettimde senin araba full mu yoksa
    bana mı öyle geldi.bide ne zaman ve ne kadara aldın cevap verirsen sevinirim.iyi günler.
  • Dostlar slm arkaya hoparlör taktıran arkadaşlara soruyorum.Arkada orjinal çekilmiş hoparlör kablosu varmı yoksa yenimi çekildi(hoparlör takılırken)cevaplarsanız sevinirim
  • KAPTAN LOGAN MESAJIN KİME OLDUĞUNUDA YAZARSAN YADA ONA CEVAP VERİRSEN DAHA İYİ OLUR.KİME SORDUĞUN BELLİ DEĞİL
  • MALASEF ARKADA ORJİNAL KABLOLARI BULUN MUYODU YENİ ÇEKTİRDİM.
  • kusura bakmayın dostlar acele ile yazılmış bi mesajdı.ben bsd arkadaşımıza sormuştum ama
  • quote:

Orjinalden alıntı: DERLİ60

MALASEF ARKADA ORJİNAL KABLOLARI BULUN MUYODU YENİ ÇEKTİRDİM.

Teşekürler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kaptan logan

dostum çok harika olmuş fakat merak ettimde senin araba full mu yoksa
    bana mı öyle geldi.bide ne zaman ve ne kadara aldın cevap verirsen sevinirim.iyi günler.

Teşekkürler. evet 1.6 Laurete Full geçen sene bu zamanlarda 22.5 YTL ye almıştım. Şu an 12000 km de. 2 kere de uzun yol yaptım. Jantlar orjinal fakat lastikleri 195/60 R15 Dunlop Sp Sport 01 ile değiştirdim. Orjinal lastikler bana kötü geldi. Ama lastik alacaklara michelin gibi yumuşak lastik tavsiye ederim. Zaten süsponsiyonlar yeterince sert.
  • selam bende lastiklerden memnun değilim dunlop lastikleri ne kadara
    almıştın ve memnun değilmisin.degiştirmeyi düşünüyorum da mıchelin nin
    hangi modelini önerebilirsiniz.yardımcı olursanız sevinirim.
  • kardeş reklamlarda çıkıyor ya goodyear ronald al bence en iyisi
  • quote:

selam bende lastiklerden memnun değilim dunlop lastikleri ne kadara

Orjinal gelen lastikler eğer biraz sportif kullanıyorsanız yetersiz gelebilir. Normal kullanımda sorun çıkartmaz.

Ben Dunlop dan memnunum, yol tutuşu, sessizliği ve sağlamlığı çok iyi. Sportif bir lastik, ama ısınmadan yol tutuş iyi değil. Tam anlamıyla gerçek performansını yansıtması için ısınması yani en az 3-5 km gitmesi gerekli. Isındıkdan sonra bence rakibi hemen hemen yok. Aynı zamanda biraz sert bir lastik. Loganın süspansiyonlarda biraz sert olduğu için araba çukurlarda tangır-tungur gidiyor. Fulda, michelin gibi yumuşak lastikler seçerseniz daha konforlu olur. Ama bunlar daha az sportif ve az dayanıklı lastiklerdir özellikle kasis ve çukurlarda.

Benim kışlık lastiklerim olduğu için ( onlarda Dunlop Winter sport M3) yazlık lastik kullanıyorum. Malum Ankarada kış serttir. Aksi halde kaliteli 4 mevsim kullanabilirsiniz.
    (4 mevsimliklerde yumuşak lastik öneririm, sert lastikler soğukda iyice sertleşiyor)

Önce ne tip lastik istediğine karar vermelisin. Her markanın güzel modelleri var.
    15 inch 185-195 lik lastik tanesi yaklaşık 110-140 YTL civarı oluyor.
    Orta sert olarak Goodyear,
    Sert olarak Dunlop, Lassa,Bridgestone
    Yumuşak olarak, Fulda, Michelin güzel ve önde gelen markalar.

Her geçen gün daha yavaş kullanmaya başladığım için (yaşlanıyorum galiba ) su an lastik alsam Michelin energy serisinden bir tane alırdım.

Bu arada Lastik değiştireceksen jantıda değiştirmeyi ve ona göre lstik almanı öneririm. Logana büyük jant çok yakışıyor çünkü.

• ÇOOOK TEŞEKKÜRLER HERZAMAN BÖYLE BİLGİ VEREN ARKADAŞLARA İHTİYACIMIZ VAR.AMAN YAVAŞ KULLANALIM SONRA HEPİMİZ ÜZÜLMEYELİM
  • arkadaşlar genelde lastiklerden rahatsızlık duymayan yok,benim ricam negibi rahatsızlıklar var yazarsanız sayenizde bende öğrenirim.

quote:

selam bende lastiklerden memnun değilim dunlop lastikleri ne kadara
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.