Şimdi Ara

... D A C I A L O G A N Kulübü .... (18. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12.944
Cevap
35
Favori
1.714.441
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aracın begenmediğim yönleri yok gibi. Çok kaslı, agresif ve sağlam duruyor. Motor sesi de fazla değil diğer dizeller kadar geliyor içeri. Ben ambiance pack aldım. Aracı alınca servise götürdüm ön panjurun altındaki parçayı (lauratelerde boyalı olan parça) ve aynaları boyattım. Çok güzel durdu. Geçen gün 1997 kasalardan olan bi corollanın yanına park ettim bizimki onun yanında minibüs gibi duruyodu nerdeyse 10 cm daha yüksek. Ayrıca ben yüksekliğin yol tutuşu bozdugu hakkındaki iddialara da inanmıyorum. Türkiye şartlarında yüksek araç çok iyi oluyor. Logandan önce bende tipo vardı altı çok alçaktı ve kullanışsızdı. Loganı kaldırımlara dik parkederken tekeri kaldırıma vurabiliyorum ona ragmen tampon değmiyor.
  • BEN CÜMLE HATASI YAPMIŞIM TEST SÜRÜŞÜNE GİTTİĞİMDE DENEMİŞTİK, BEN 0KM ALDIM.İNTERNETTE N ARŞTIRABİLİRSİN SANA ADRES VEREYİM,www.araba.com ikinci el 2005 modeller 15ile 19bin ytl arası donanımına göre değişiyor.
    quote:

Orjinalden alıntı: qntrl

quote:

Orjinalden alıntı: yalcin07

SENİNDE CUMAN MÜBAREK OLSUN DERLİ KARDEŞ BENİM SATIN ALDIĞIM BAYİNİN TEST ARACI 45000 KM DEYDİ ÇOK RAHAT 170 KM GÖRDÜ AMA KONTROL ELDEN GİDİYOR DİKKATLİ OLMAK GEREKİYOR
    quote:

Orjinalden alıntı: DERLİ60

HAYIRLI CUMALAR ARKADAŞLAR.LOGAN 1,4 KULLANICILARINA SORUM OLACAK.BEN KESİNLİKLE HIZA KARŞIYIM AMA LAKİN TEST AMAÇLIDA OLSA ŞİMDİYE KADAR MAX. HIZINIZ NE OLMIŞTUR.BEN OTOBANDA 150 KM. ÜSTÜNÜ GÖREMEDİM.

test aracını kaçaaldın kardeş.bende ikinci el logan bakıyorum da...

• murat kardeş aramıza hoşgeldin aracın hayırlı olsun kaça aldın aracı
    quote:

Orjinalden alıntı: muratugras

arkadaşlar merhaba aranıza yeni katıldım logan 1.5 dci kullanıyorum
  • hoşbulduk kardeş teşekkür ederim aracı 21.500 e aldım ambiance pack
  • ben geldim hepiniz kayboldunuz yaw logancılarrr size sesleniyorumm !!!
  • murat kardeş hoşgeldin aramıza.
  • O kadar pahalılandı ki ülkemizde akaryakıt. Dizel ve LPG bile pahalı duruma geldi. Haliyle benzin uçtu zaten. Eskiden senede 40000 km den az kullananlar dizel almasın diyorduk. Şimdi senede 10000 km den sonra dizel alınabilir duruma geldi. Ama o bile diğer ülkelere göre aşırı pahalı pozisyonunda. Kimse dizeli benzinli ile karşılaştırıp ucuza biniyorum demesin. Kazanca göre o bile aşırı pahalı. Zaten az gelişmiş ülkelerin ortak özelliği ulaşım ve iletişimin pahalı olmasıdır. Bizde dünya rekorunu ele geçirecek oranda abardı resmen.

O kadar zenginiz ki, dünyanın en pahalı akaryakıtını kullanıyoruz!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bsd -- 10 Haziran 2006; 14:23:29 >
  • hoşbulduk kardeş
  • Bu araç harbiden WRC mi? Biraz meyilli yolu çıkarken çok yavaşlıyor WRC göre..
    quote:

Orjinalden alıntı: muribbi

... D A C I A   L O G A N   Kulübü ....

işte logan wrc. 2 lt 320 hp lik turbosuz motoruyla karşınızda. vidyosu da altta.

http://www.rally-news.org/img/videos/05.08.25_Vessaislogan1.wmv
    not: sağ tıkla farklı kaydet ile halledin.

• 2 litreden 320 hp nasıl olmuş ben anlamadım hem de 320 hp araç yokuş çıkarken yavaşlar mı
  • Yok hocam bu fason WRC. Yapamıyorlar işte ne kadar uğraşsalarda. 94 model 1.6 astra bile bunu geçer. 320 hp olduğuna bakma, Dacia yaptığı için ancak yere 20 hp aktarabiliyor.
    Yokus cıkamadığını bende duymuştum. Renault ve Dacia bunu düz ve yokus aşağı parkurlarda yarıştıracakmış.

quote:

Orjinalden alıntı: ugrvw

Bu araç harbiden WRC mi? Biraz meyilli yolu çıkarken çok yavaşlıyor WRC göre..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bsd -- 11 Haziran 2006; 10:49:05 >
  • 3.0 V6 twinturbo supra bile orijinalinde 320 hp çıkışlı herhalde bu wrcnin beygirler çok çelimsiz
  • arkadaslar bu hafta sonu adana osmaniye mars ciarlarında gezdik aracımı ben kullanmıyordum tek ten emekli ve de uzun yol kaptanlığı yapmış bir abimiz kullkanıyordu 180 i gördüm daha yükselirdi fakat ben korktum yavaşla dedim bu haliyle araç km de 200 bin lira yaktı ytl olarak 20 bana yüksek geldi önceki değerlerimden çok yüksek ama hep limitlerin üzerinde gittik birde sol kapıdan tıkırtı geliyordu şimdi de sağ kapıdan geliyor bu sesler beni baya bir rahatsız etmeye başladı bu sesler neden kaynaklanır bilen var mı
  • nebi kardeş seninki 1.4 mü 1.6 mı
  • Kapıyı açıp kapatınca mı tıkırdıyor? Eğer öyleyse bende de vardı kapı menteşesinin gövdeye tuturuldugu yerdeki civata gevşemişti servise götürdüm sıktılar daha da öyle bi sorun olmadı.
  • Mrb bende 1.5 dci var Şubat 27 de aldım gerçi çok binmiyorum 2250 km de şu an bi sorunum yok ama bu kadar kötümü bu raçlar tıkırtı filan diyosunuz
  • HAYIR , ARAÇLAR GAYET İYİ TAHMİNİM MONTAJ HATASI VEYA MALZEME HATASI OLABİLİR BENİM ARAÇTA KAPILARDAN HİÇ SES GELMİYOR.SEN ARACI KAÇA ALDIN

quote:

Orjinalden alıntı: crepis

Mrb bende 1.5 dci var Şubat 27 de aldım gerçi çok binmiyorum 2250 km de şu an bi sorunum yok ama bu kadar kötümü bu raçlar tıkırtı filan diyosunuz
  • quote:

Orjinalden alıntı: muratugras

nebi kardeş seninki 1.4 mü 1.6 mı

kardeş bende 1,6 laurate benzinli var
  • araça aslında fena bir araba değil yerden yüksek parça ucuz ben gayet memnunum sanırım bizim burada bulunan arkadaslarda genel olarak arbalarından memnunlar
  • evet gerçekten başarılı araç albea ve symbol ile karşılaştırdığımızda fiyatının hakkını hayli hayli veriyor tip olarak da arkası kaynak yapılmış gibi durmuyor ben şu ana kadar araçtan memnun kalmayan görmedim
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.