quote:Orjinalden alıntı: HiLL_4EvEr D ARCEUS A M SABLEYE (0 YİYOR)(TEAMLİK)VE G CHİMCAR ( TEAMLİK) Tenekecezve'yi yeni birisi sandın galiba , senden çok şey biliyor Yeni değil
quote:Orjinalden alıntı: _Nobody_ quote:Orjinalden alıntı: HiLL_4EvEr D ARCEUS A M SABLEYE (0 YİYOR)(TEAMLİK)VE G CHİMCAR ( TEAMLİK) Tenekecezve'yi yeni birisi sandın galiba , senden çok şey biliyor Yeni değil Hayır . Ben önce düşük teklifler veriyorum . Kabul etmesse yükseltiyorum
quote:Orjinalden alıntı: HiLL_4EvEr quote:Orjinalden alıntı: _Nobody_ quote:Orjinalden alıntı: HiLL_4EvEr D ARCEUS A M SABLEYE (0 YİYOR)(TEAMLİK)VE G CHİMCAR ( TEAMLİK) Tenekecezve'yi yeni birisi sandın galiba , senden çok şey biliyor Yeni değil Hayır . Ben önce düşük teklifler veriyorum . Kabul etmesse yükseltiyorum Parantez içinde 0 yiyor fln demişsin , teamlik demişsin ya onları diyorum , çok iyi bilen birisi diyorum
quote:Orjinalden alıntı: _Nobody_ quote:Orjinalden alıntı: HiLL_4EvEr quote:Orjinalden alıntı: _Nobody_ quote:Orjinalden alıntı: HiLL_4EvEr D ARCEUS A M SABLEYE (0 YİYOR)(TEAMLİK)VE G CHİMCAR ( TEAMLİK) Tenekecezve'yi yeni birisi sandın galiba , senden çok şey biliyor Yeni değil Hayır . Ben önce düşük teklifler veriyorum . Kabul etmesse yükseltiyorum Parantez içinde 0 yiyor fln demişsin , teamlik demişsin ya onları diyorum , çok iyi bilen birisi diyorum Ben belirtmek için dedim