Şimdi Ara

premiumsuz saatte 7 m exp nasil sizce level 69 ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
784
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    nasil sizce yorumlari alayim :D

• az

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZikkiM -- 15 Ocak 2009; 7:11:30 >
  • Warriorsan fena değil, Rogue isen az.
  • sizce nerde daha hizli kasabilirim
  • madem bu oyuna saatlerini veriyorsun okadar emek harcıyorsun neden pre almıyorsun demekten alamıyorum kendimi

NEDEN ALMIYORSUN
  • Hangi slotta kasıyorsun ve serverda arkadşım.Saatte 7 m exp biraz abartılı olmuş.Hele ki 69 lwlde..
  • git aslanım ape ye kur :) apeden şaşma eğer ks var diyorsan troll ile treant slotu varya orada kas eğer orada kesmedi ise uruk tron
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Görev bugu falanmı çıktı?
  • koxp akar demekten alıkoyamadım kendimi saatte 7m xp kastıgını her saat başı mı kontrol ediyosun yoksa koxp sana otomatik mi söylüyor....
  • quote:

Orjinalden alıntı: K0rkunc

madem bu oyuna saatlerini veriyorsun okadar emek harcıyorsun neden pre almıyorsun demekten alamıyorum kendimi

NEDEN ALMIYORSUN

oyuna emek harcamiyorum desem yeridir
    gunde max 30 dk felan ediyor toplam bakmam

quote:

Orjinalden alıntı: yasienn

git aslanım ape ye kur :) apeden şaşma eğer ks var diyorsan troll ile treant slotu varya orada kas eğer orada kesmedi ise uruk tron

ancak senin gibileri keser ape

quote:

Orjinalden alıntı: #GECE#

Hangi slotta kasıyorsun ve serverda arkadşım.Saatte 7 m exp biraz abartılı olmuş.Hele ki 69 lwlde..

giant golem ve golem slotu

quote:

Orjinalden alıntı: ExceptionaI

koxp akar demekten alıkoyamadım kendimi saatte 7m xp kastıgını her saat başı mı kontrol ediyosun yoksa koxp sana otomatik mi söylüyor....

yok ksc aliyorum
    1 saat sonra tekrar aliyorum
    kazandigim ex miktarina bakiyorum

bu arada 71 level oldum

• Vaybe Kardeş Güzel Kasıyorsun,Zamanında Warriorla Sabah akşam Yırtınıyorduk..
    Devam Hacu
  • quote:

Orjinalden alıntı: HellLord_gs

Vaybe Kardeş Güzel Kasıyorsun,Zamanında Warriorla Sabah akşam Yırtınıyorduk..
    Devam Hacu

hocam yirtinanlarin aci sonunu gordukden sonra
    bu kadar da kalitesiz bir firma oldukdan sonra
    sonunda anladim gercekleri

o yuzden artik pre bile almicam gerci 1 defa bronze aldim bu chara guya pk yapacaktim ondada arada kaynadi ne pk ne ex kasmadan bitti bronze :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CeFurkan -- 19 Ocak 2009; 11:34:54 >
  • Bende Akarada 69 a kasıyorum. Bakalım pre şart olacak gibi. Daha 60 lwl
  • quote:

Orjinalden alıntı: Full#Throttle

Bende Akarada 69 a kasıyorum. Bakalım pre şart olacak gibi. Daha 60 lwl

pre almana gerek yok
    saglam kosper klan bul
    is tamam
  • furkan söylediklerinle çelişkiye düşüyorsun dostum.Ko senin sandığın eski ko değil git bakalım bir apeye kes gelen exp ne.. Bu yeni 83 packi ile birlikte bazı canavarların expi azaltıldı bazılarının çok düşürüldü..Eskiden Dsden başka bir yerde ,magelerde fcden başka bir yerde kasılmazken şuan bu canavarlardan gelen exp okadar azki...
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.