Şimdi Ara

D diskim birden kayboldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
178
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • tek bir hdd disk kullanıyorum 500gb c ve d 2 side o hdd'de misafir çocuğu geldi ona minecraft açıverdim döndüğümde bütün masaüstündeki simgeler belgeler metinler vidyolar gitmişti dedim acaba yanlıslıkla hepsini seçip çöp kutusunamı attı baktım yok sonra bilgisayara tıklayınca dikkatimi çekti d diskim yok restart attım kabloları çıkarmadan ittirdim hddmdeki sonra tekrar açtım ama gene aynı. cdeki dosyaları normal bir şekilde kullanabiliyorum ama d diskindeki hiçbir dosyaya erişimim yok nasıl olabiliyor ki böyle birşey ikiside aynı hdd içinde. ayrıca masaüstünde yeni bi metin belgesi açınca bu metin belgesi bulunamıyor herhalde d deki aynı isimle çakışıyor. çalıştır cmd'ye d: yazınca aygıt hazır değil diyor lütfen bilen birisi varsa yardım

• Belki sadece sürücü harfi silinmiştir.
    Bölüm duruyorsa tekrar sürücü harfi atanarak düzeltilebilir.

Disk yönetimi'nden bu konuya ekran görüntüsü ekleyin.
  • aygıt yöneticisi disk yönetimivb açılmıyor azönce görev yöneticisinde MusaLLat.exe tarzı bi işlem farkettim fakat anlayamadım 3 gündür diskim yok sadece notepad açıp duruyormuş bu virüs ama bende tipik şeylerini yapmıyor sadece diski silmiş
  • bu mesaj silindi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0EF48BDE1 -- 18 Temmuz 2020; 17:26:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sistem geri yükleme deneyin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.