Şimdi Ara

D GİTTİ:( BUFF OLDU YARDIM!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
819
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar!dün akşam bilgisayarımda öğle internette giriyordum.Aniden res çekti pc.Önce hdd görmedi bir. Sonra zorla çok yavaş olarak açıldı.Fakat D yi görmüyor keçileri kaçıracam dostlar.Bunun bir yolu var mı?Okadar resim okadar müzik okdar hatıra gitti.Benim yapabilecegim birşey var mi?yoksa Ankara da bu işi yapabilecek biryer söyliye bilirimisiniz!Yardımlarınızı bekliyorum

•  D GİTTİ:( BUFF OLDU YARDIM!

Üreticinin Açıklaması :
    Partition Table Doctor, hard disk partition kurtarmak için gerçekten güçkü bir yazılımdır. Otomatik olarak mbr, partition table, partition nin boot sector kısımlarını kontrol eder hataları düzeltir.
    İşletim sisteminiz başlama sırasında hata verip kalsa bile, acil durum disketi veya başlatılabilir CD oluşturabilir.
    Yazılım, MS-DOS, Freedos, Windows 95/98/Me, Windows NT 4.0, Windows 2000,Windows XP ve Windows 2003 sistemleri için kullanılabilir. partition table yedeklenmesi, partition table geri alınması, partition table in yeniden oluşturulması, boot sektörün düzeltilmesi gibi gerçekten faydalı fonksiyonlara sahiptir.

pm e bak

• quote:

D GİTTİ:( BUFF OLDU YARDIM!

Recover My Files; silinen belgeler, grafikler, dijital kamera fotoğrafları, ZIP dosyaları, e-posta, müzik, video ve diğer tüm dosya biçimlerini geri getirmenizi sağlayan üstün özellikli bir programdır. Recover My Files; Geri Dönüşüm Kutusu'ndan silinmiş dosyaları, formatlanmış sürücülerdeki verileri ve hatta hiç kaydedilmemiş geçici sistem klasörlerini bile geri getirebilir. Bu işlemi gerçekleştirebilmek için uzman bir bilgisayar kullanıcısı olmaya da gerek yoktur. Program 4 temel adımda dosya kurtarma işlemini gerçekleştirecektir. Program FAT12, FAT16, FAT32 ve NTFS dosya sistemlerinin yanında Jaz, Zip sürücü, diğer çıkartılabilir medya ve dijital kameralardaki verileri de tam olarak kurtarabilmektedir.
    ben format atarken yanlışlıkla D sürücümü silmiştim.bu programla herşeyi geri gerirdim.

• ama arkadaşın formattan dolayı kaynaklanan bir şey değilki bence sen bi hard diski sök yeniden tak görmesini sağla olmadı c'ye tekrar format at D yi aynı şekilde bırak belki o zaman düzelecektir
  • kardeş senin yerinde olsam harddiski sökerim başka bir arkadaşın bilgisdayarına takarım o zaman görmesi muhtemel...
  • arkadaştaki bi 150 lik hdd de aynısı oldu.20gb lık bi bölüm gözükmüyordu.formatlamadan düzelmedi.bi ara bi iki programla tanıttı kullanıyordu ama çok sorun çıkardı.formattan sonra şimdilik bi sorunu yok.içinde ki dosyaları nasıl kurtarırsın bil miyorum ama format atarken bios tan d yi silip tekrar açarsan sorun hallolabilir.biz öyle yapmıştık.
  • Yani bufff dosyayı bulduk fakat 30gb hdd gitmiş gelmiyor D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.