Şimdi Ara

>>D.H. CNC PROGRAMLAMA VE MAKİNE TEKNİKERLİĞİ GRUBU<<

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
2.964
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • MAKİNE TEKNİKERLERİNİ , MÜHENDİSLERİNİ , CNC VE TALAŞLI İMALAT KONULARINDA BİLGİ PAYLAŞMAK İSTEYEN VE BİLGİLENMEK İSTEYEN ARKADAŞLARI GURUBUMUZA BEKLİYORUZ.

ÜYELERİMİZ
    white-dagger //Makine teknikeri
    arigatogozaimasu // Makine teknikeri
    elk_35
    caiz2005
    bakidoruk // Makine-Resim-Konstrüksiyon
    Coming // Talaşlı İmalat-Montaj elemanı
    bedo20 // cnc operatörü
    boost//makine resim konstrüksyon

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi white-dagger -- 28 Ağustos 2009; 20:50:56 >

• ilk beni ekle. şu anda makine teknikeriyim. 4 sene sonra mühendiste olabilirim.
  • Bu konulara ben de meraklıyım.Şu günlerde meslek edindirme kursu veya çıraklık eğitim okullarında kurs varsa gitmeyi düşünüyorum.Ekle beni de
  • Arkadaşlar gurubumuza hoş geldiniz katkılarınız için teşekkürler makine üzerine eğitim gören arkadaşlar war sa veya bu konulara meraklı arkadaşlar talaşlı imalat konusunda elimizden geldiğince katkıda bulunmaya çalışacagız :) sorularınızı bekliyoruz :)
  • Makine-Resim-Konstrüksiyon mezunuyum, makina mühendisi olacağım. CNC Torna, CNC Freze(3 eksen, 4 eksen) kullanabiliyorum. Benide eklersen sevinirim.
  • ooo burda kimler varmış (:

Teknik Resim-Talaşlı İmalat-Montaj elemanı olarak bende varım

www.rgd.com.tr
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ben etiler akatlarda cnc nin meslek lisesini kazanmıştım ben kazandığımda okul o sene yeni açılıyordu ama gitmedim.Zaten babam zorla tercih ettirmişti.Üsküadar'da oturuyorum taa etilere nası gidim her gün
  • Tekniker olamadım ama CNC torna,Piston makinaları,Pres Makinalarında çalışmışlığım var
  • gurubumuza katılmak isteyen arkadaşlar eklendiniz hoşgeldiniz :) üye olmak
    isteyen arkadaşlar meslekle ilgili bitirdiği liseyi & üniversiteyi eğer yoksa çalıştığı
    konumu yazarlarsa sevinirim gurubumuz kalabalıklaştıkça ve sorular
    gelmeye başladıkça beraber çözmeye çalışacağız bol bol cnc programı yazıp
    açıklayacağız inşallah :)
  • madem grup kuruyorsun güncelleme yap
  • arkadaşlar kusura bakmayın iş güç nedeniyle pek grupla ilgilenemedim işte bir kaç cnc dik işlem programı :)

• Bu sene Makina Resim Ve Kons. Öğr. bölümünü kazandım.
    Meslek Lisesi olarak Makina bölümünü okudum.

ekleyebilirsin kabul ediyorsan.

https://store.donanimhaber.com/24/43/c3/2443c3800346a60bbeb3a2f070458889.gif

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ressam -- 27 Ağustos 2009; 19:49:38 >

• ne demek arkadaşım tabiki eklendin hoş geldin logo için teşekkürler süper çalışma olmuş :)
  • bende makina okuyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kherehabath -- 4 Nisan 2010; 10:41:56 >
  • beni de ekleyin yıldız MYO makhine 1 sene bitti
  • SLM ARKADAŞLAR BEN BURSA/ KARACABEY TEKNİK LİSESİ MAKİNA TEKNOLOJİSİ ALANI CNC DALI MEZUNU. FIRAT ÜNİVERSİTESİ TEKNOLJİ FAKÜLTESİ OTOMOTİV MÜH. ÖĞRENCİSİYİM... 1 YILDIR KULLANMADIĞIM İÇİN CNC Yİ UNUTMAK ÜZEREYİM FANUC (TORNA) VE SİEMENS (FREZE) KULLANDIM LİSEDE.. ŞİMDİ PC BAŞINDA KENDİMİ GELİŞTİRMEK İSTİYORUM... SOLİDWORKS VE CİMATRON DA HERŞEYİ YAPABİLİYORUM AMA BUNLARI TEZGAHYA UYGULAMAM LAZIM VE YARDIM İSTİYORUM GÜVENDİĞİNİZ BİR PROGRAM BANA GÖNDERİRSENİZ SEVİNİRİM...VE GRUBUNUZA ALIRSANIZ :) ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM...

iletişim bilgilerim;

tarumsaldiz@gmail.com (genel kullandığım)

muratsaldiz@hotmail.com

bilen biri mail atarsa çok sevinirim.. :)
  • Boyle bir meslegin konusu nasil tutulmaz akil kari degil :-) halbuki hem Maddi yonden iyi bir meslek ee tabi biraz programlama temeli insanda olmasi lazim.

Yaz benide CNC Freze Dik İslem program/ operator

3 eksen artik beni kesmiyor 5 eksene gececegim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.