Şimdi Ara

D.H Motorola CLUB [ Önemli Konular ] (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
839
Cevap
2
Favori
43.168
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • memokan ve ok now , Hoşgeldiniz arkadaşlar !
  • butun modellerınde t9 kullanabılırsın mesaj ayarlarında acman gerek
  • Beni de ekleyin ben de V8 kullanıyorum
  • Hoşgeldin cem, V8 ile aran nasıl ?
  • @heartless

Telefonu flaşlamaya karar verdim kardeşim. Bu E8'i flaşlama yöntmi, V8 ile birebir mi, farklı mı? Bir de hangi flaş daha stabil kullanım ve sürüm olarak? mpgk. uzantılı dosyalar orjinal fw. ile çalışmıyor. Kulaklık olmadan radyo dinlemeye yarayan bir flaş var mı, avi destekli falan...
  • Merhaba arkadaslar, bende dün aldigim V9 ile araniza katiliyorum. Bundan once Nokia ve SE kullandim. Bir cok foruma uye olmuslugum var ama buradaki sicakligi onlarda hic bulamamistim. Motorolama bir gunde hemen TAM alisamamis olsam bile, forumu cok sevdim. Az ama Öz demissiniz; öyle olduguna bende inaniyorum. Tekrardan Merhaba :-)
  • Güle güle kullan. Motorola kullanmak bir ayrıcalıktır. Zamanla ne demek istediğim çok daha iyi anlaşılır umarım; çuvalla para verilen diğer telefonlar emin ol, bu cihazların kıyısından bile geçemez. V9 ise, 3G ve yeni nesil avantajını da arkasına alarak bu sezonun en bomba cihazlardan biri olacak gibime geliyor
  • Beyler hepimiz motorola sevdalısıyız kapasite ve kabiliyetlerini biliyoruz. hele ben tarihimde moto dan başka cihaz kullanmayan biriyim.
    Fakat.. hepsiburada da Samsung i550 yi gördüm. dahili gps, wifi son versiyon symbian megapixel kamera divx player vs.. ve cihaz kampanya kartına 340 ytl ye geliyor bu fiyata adam bunu piyasaya sokmuşşşş bile kaç ay evvel.
    Üzülüyorum..
    sonra SE W960 ı görüyorum..
    kabul edelim moto biraz ağır kalmaya başladı sağından solundan tur bindirenler var. moto bu işi ciddiye mi almıyor nedir.

Moto.. Yap Showunu artık.. Yeter.
  • @ sioux

SE 6 modele düşmüş. Piyasadan çekildiğinin en büyük kanıtı. Samsung'a gelince; klon modeller, arayüzler ve kendine has tasarımı olmayan, zayıf ve dirençsiz telefonlar. Adamlar eleerindeki tüm modelleri aynı anda tüm dünyada satışa sunuyorlar olay bu. Motorola'nın çoğunlukla gereksiz, gerekli olanları da geç getirmek gibi bir alışkanlığı var
  • Bir v9 sahibi olarak bende motocuyum.....
  • @Dicklers ve musty®,

Hoşgeldiniz arkadaşlar.
  • Merhaba arkadaşlar herkeze selam.. bikaçgün önce razr2 v9 sipariş ettim hala gelmedi gerçi gözüm yollarda kaldı :(( artık bende motorolacıyım aranızda olmak beni mutlu edicektir eğer kabul ederseniz.. :)) buarada modlama ne oluyor v9 linuxmu yoksa motorolanın kendi işletim sisteminimi kullanıyor? modlamanın riskleri falan varmı yada dezavantajları neler :)) yardımcı olursanız çok sevnrm arkadaşlar şimdiden teşekkürler.
  • Merhaba DUKE_ouranus, V9'un hayırlı olsun. Donanimhaber Cep Telefonu bölümü en özel klubü'nün en yeni ve özel üyesisin. Aramıza hoşgeldin.

Modlama kısaca, telefonun yazılımı ya da donanimini değiştirirek daha fazla verim almamıza yarayan işlemlerdir. V9, standart motorola synergy sistemi kullanıyor. Mod işleminin riski tabiki var, avantajı da bi o kadar fazla. Her model için çeşitli modlar mevcut, fikir edinmek istiyorsan V9'a en yakın model V6 maxx'ın mod rehberine bi göz atıver. Neleri değiştirip güçlendirmişiz, fikir edinebilirsin.

Bu arada V9, forumda gittikçe popüleşti. Bayramdan sonra bi mod rehberi hazırlayabilirim fakat bana V9'u olan ve korkmayacak bi arkadaş cihazıyla beraber yeri gelince destek yerine göre kobay olacak. Böyle bi arkadaş olmasa bile mod rehberi hazırlanır sorun değil ama yüzeysel olur.

Tüm CLUB üyelerine selam olsun, paylaşımlarınızı bekliyorum.

• selamlar bende artık aranızdayım dolcemle

• @ heartless

Sen E8 için yap birşeyler gerekirse yollarım telefonu. Fazlalaştırılmış codec desteği ve kablosuz radyo dinleme desteği yetrlidir
  • hoşbulduk çok saol heartless teşekkürederim. çok saolun arkadaşlar hepinize elinize emeğinize sağlık. paylaşımlarınızı keyfle takip etmekteyim.. Bugün cihaz gelicek kargoda ve sabırsızlanıyorum yaaa :))
  • Bu senenin son üyesi ben mi olacağım...?

Rokr E6... Beni de ekleyin

DonanımHaber ve bütün üye'erin Bayramını kutluyorum. İyi Bayramlar.
  • @gøød chãrlotté ve inanki,

Hoşgeldiniz arkadaşlar.

@El Fuego,

E8 için baya bi mod var aslında. Cihazı göndersen baya birşeyler yaparım ama biliyorsun zaman sıkıntım var bu aralar. Sana SHAFT ta iyi eğlenceler. Bende olmayı isterdim şimdi ama yarın iş var malesef.
  • Evet arkadaşlar, ben ve körpe V9'um işte buradayız.

Aradan sigara da çıkmış.

Bu arada şu modlama işine bir gireyim diyorum ama kazasız belasız çıkabilir miyim bilemiyorum. Açıkcası şu flashlama işi beni ürkütüyor -gerçi zamanında çok BIOS flash attık ama o all-free nasıl olsa. Şimdi sormak istediğim bir kaç soru var;

- Flashlama ve modlama yaptıktan sonra bir sakatlık çıkarsa garantiye tekrar sokmak için telefonu tamamen fabrika çıkış ayarlarına döndürebilir miyiz?

- Modlama işinin getirisi riski yanında kaçta kaçadır. (Şöyle 1/5 olsa kabulümdür.)

- Telefonu flash'layınca içindeki her şey gider mi? (Gider diye biliyorum ama emin olmak istedim.)

Şimdilik bu kadar; cevaplayan herkese teşekkürler...

• @ algol

ben 4-5 kez heartless kardeşimin yardımıyla flash attım sağolsun v8 telefonuma.Şimdiye kadar hiç bir sorun olmadı ilk başlarda biraz acemiydim içindeki bilgileri bilgisayarıma kayıt etmediğim için bütün bilgiler silindi ama şimdi akıllandım kopyalıyorum allahtan.Telefonum hissedilir derecede hızlandı ve yeni bazı birkaç özelliği daha eklendi bence sende denemelisin ama heartless kardeşimin yazdığı kurallara uyarsan bence bir sakatlık çıkıcağına zannetmiyorum saygılar
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.