Şimdi Ara

D.H Motorola CLUB [ Önemli Konular ] (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
839
Cevap
2
Favori
43.170
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ama henüz V9 için bir mod yok. Hele çıksın bende Modlamayı düşünüyorum.
  • @Algol, Hayırlı olsun V9'un. CLUB'a hoşgeldin. Sorularına kısaca yanıt vereyim.

1- V9'un orjinal tr yazılımını terminoloji topiğinde paylaştım. Kutudan çıktığı duruma 10 dakikada getirebilirsin.

2- V9 için 2/5, Diğer modeller için daha fazla.

3- Hafıza kartındaki verilere birşey olmaz. Tel hafızasına kayıtlı dosyalar,adres defteri ve smsler silinir.
  • motorolacı kardeşlerim hepinizin kurban bayramını kutlarımallah'q emanet olun.
  • Hepinizin bayramını en içten dileklerimle kutlar, Nice bayramlara sağlık ve mutlulukla ulaşmanızı temenni ederim, Sinan Şemseddin.
  • motoroladaşlarım..

hepinizin bayramını kutlarım
  • Tüm üyelerimizin ve Moto kullanıcısı camiamızın ben de Kurban Bayramını kutluyorum...
  • Tüm türk halkının ve teknoloji ile şıklığın timsali Moto. kullanıcılarının kurban bayramını kutlar mutlu huzurlu nice bayramlar dilerim.
  • @ heartless

Eyvallah. Şu bayram hengamesinden sonra ilk iş girecez o işe o zaman öyleyse.

Bu arada herkesin bayramı kutu olsun...
  • herkese iyi bayramlar
    taa ilk zamanlar titreşimli ses kayıtlı motorolam vardı ne güzeldi o zamanlar
    şimdi de bir e6 aldım bende motofan cılara eklenirsem memnun olurum

tekrardan ii bayramlar herkese
  • Hoşgeldin coffy, E6'nı iyi günlerde kullan.

Dikkat ettiyseniz motorola forumunda sadece 2 sayfa görebiliyoruz. Eski konuları bulmak işkenceye dönüşüyor. Yöneticilerle birkaç kere temasa geçmeye çalıştım ama sonuç alamadım. Eğer sizde destek verirseniz bir taslak pm hazırlayıp, toplu gönderelim.

D.H Motorola CLUB [ Önemli Konular ]
  • Gönderelim...

Bu arada benim bir sorunum var. Moto Phone Tools programında telefona görüntü falan atmak istediğimde şu hatayı veriyor.

D.H Motorola CLUB [ Önemli Konular ]

Her şey iyi güzel atıyor ama devamlı bu hatayı veriyor. Bir de telefonun içindeki dosyaları göremiyorum. Telefonun yazılımı da güncellerken hata verdi. Flash atacağım için pek takmıyorum ama bir çözümü var mıdır acaba?
  • hepsiburada.com un kampanyası ile ilgili açılan başlıkta bir arkadaşın da değindiği gibi sanırım motorola türkiye piyasasından çekilmeyi ya da sadece büyük elektronik marketlerde satışını sürdürmeyi düşünüyor.

z6 almak için ankarada kızılaydaki telefonculara gittim.özellikle motorola nın sitesinde satış yeri olarak gözükenlere gittim.birçoğunda hiç motorola telefon yoktu.olanlarda ise sadece v3i vardı.ve dayanamayıp kalabalık olmayan birkaç tanesinde satıcılarla muhabbet ettim.hepsi motorola nın piyasadan çekileceğini söylüyor.son bir yıldır hiçbir satış temsilcisi ziyarete gelmedi hiç bir model getirmiyorlar elimizdeki v3i ler1,5 sene önce aldıklarımız dediler.

bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim
  • arkadaşlar,

geçen gün telefonumun içindekileri yedeklemek istedim. başarıyla sonuçlandı. ama dikkatimi bir şey çekti. yedeklerken dosya adını sordu ben de istediğim ismi yazdım. aklımda kalacak şekilde. daha önce d böyle mi oluyor yoksa ben motorola mobile tool 5 kullandığım için mi oluyor? bir de 3 gün önce programı update ettim belki de ondandır diye sizlere sormak isytedim.

@ heartless.. konu moto ise sen yap ben imzamı atarım
  • @Algol,

Resim atmak için MPT'yi kullanmana gerek yok. Harici disk olarak bağlarsan kolayca dosya transferi yaparsın.

@Nothing else,

Motorola'nın Türkiye'den çekilmesi söz konusu değil. Zaten sadece Türkiye değil tüm Avrupa ülkelerinde kendi yağında kavruluyor.

@coco76,

Sağol kardeşim. Soruya gelince, MPT ile hiç işim olmadı.
  • Sayfa görüntüleme ile ilgili taslağı hazırlayın siz. Gerisi kolay
  • Bütün motorola telefonlarının menüsü aynı mıdır?Başka topictede yazdım burayada yazayım:
    L9un malzeme kalitesi,kamerası,ekranı, pil performansı e900den çok çok iyi.Buraya kadr tamam.Ama menü sistemi tam bir bulmaca.en küçük bir işlem için oradan oraya dolaşıp duruyorsun menüde.menüsü biraz daha kullanışlı olsa kesinlikle samsungu sollar.
  • Z6, V8, E2, E8 vs. gibi linux modellerin menüsü gayet kullanışlı. L9, K1, V6, V9 vs. gibi p2k modeller biraz karışık doğrudur, alışınca sorun olmaz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: heartless

@Algol,

Resim atmak için MPT'yi kullanmana gerek yok. Harici disk olarak bağlarsan kolayca dosya transferi yaparsın.

Eyvallah üstad. Bu arada V9 için mod gibi bir şeyler var mı?
  • quote:

alışınca sorun olmaz.

İşte problem de burada zaten.Alışmak zaman alıyor.
  • arkadaşlar forumun bu bölümünü z6 siparişinden itibaren takip etmeye başladım.. daha önce mpx200 kullanıyordum..
    bölümde mükemmel paylaşımlar var.. herkes en içten teşekkürler hakedecek paylaşımlarda bulunmuş.. herkese teşekkürler..
    bu fan club'a üye olmak ve bu ailede adımın bulunmasını istiyorum..
    herkesin geçmiş bayramını kutlarım..
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.