Şimdi Ara

D.H Motorola CLUB [ Önemli Konular ] (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
839
Cevap
2
Favori
43.170
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Haliyle, kalite insanlar kalite cihaz kullanırlar
  • Hoşgeldin moravec, aramıza katılmanı görmek güzel. Z6'ın hayırlı olsun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: heartless

Hoşgeldin cem, V8 ile aran nasıl ?

ilk baslrda güzeldi fakat sonradan bozuldu sony ericsson aldım onunda kapağı bozulmya bsladı bende bugün V3X siyahını aldım ve bırakmayı düsünmüyorum cok da sağlam bir tel.36 ayrıca 2 MP harika özellikler :) 3G kamerasıyla kendimizi de çekebiliyoruz o özelliği de Çok güzel ayrıcadış ekranın parlak Olmaması çok İyi mat bir siyahı var arka kapak cok kolay acılıyor say say bitmez güzel Yanları...
  • www.hellomoto.com dan TR seçeneğini açınca WWE çıkıyor. Türkiye'de olmayan tüm modeller dahil tanıtımı ingilizce olmuş.
  • teşekkürler arkadaşlar..

z6'ım geldi.. mpx200'ümü ilk elime aldığım 4 yıl öncesi gibi yine aynı heyecan z6'ımda da oldu..

ilk aklıma takılanları z6 topiclerinde sordum.. burada kirlilik yapmayayım
  • beyler v3i d&g nin kamera acılmıyor sanırım update yapmam gerek nasıl yapabilirim
  • Yazılım sürümünü söylermisin ?
  • bende bugün internetten aldığım motorolo z6 elime ulaştı .gercekten çok guzel telefon .
  • quote:

Orjinalden alıntı: BigMac

bende bugün internetten aldığım motorolo z6 elime ulaştı .gercekten çok guzel telefon .

dostum çeşitli konularda 2 posttur "motorolo" yazmaktasın.. fark etmedik sanma... MOTOROLA olacak
  • quote:

Orjinalden alıntı: sioux

quote:

Orjinalden alıntı: BigMac

bende bugün internetten aldığım motorolo z6 elime ulaştı .gercekten çok guzel telefon .

dostum çeşitli konularda 2 posttur "motorolo" yazmaktasın.. fark etmedik sanma... MOTOROLA olacak

kusura bakmayın ilk defa motorola kullanıyorum daha alışamadım motorola yazmaya bundan sonra daha dikkat ederim :)

• motorola son çeyrekte 400 milyon dolarlık rekor zarar etmiş ve hisse başına kar %85 düşmüş... kredi notu da "çöp" e çevrilmiş...

inanılmaz...

indirimler sürecektir.
  • Zarar etmesi doğaldır. Mobil bölümünü elden geçirmeleri gerekiyor zaten. Ancak sonu siemens gibi olmaz ya da SE gibi belirsizlik içinde olmaz. Kar eden birimleri sübvanse ediyor ve Amerika'da ayfoncuların atıp tutması gibi açıkara bir numara MOTO. O yüzden birşey olmaz ancak dediğim gibi şu kaliteli telefonları insanlara satmanın yollarını bulmaları lazım. Nokya bu makyajlamayı iyi yapıyor

@sioux

Kaynağı yazsanda okusaydık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi El Fuego -- 18 Aralık 2008; 21:57:31 >
  • mobil bölümü derken cep telefonu bölümünü kastediyorsun heralde doğrudur çünkü mobil bölüme giren farklı cihazlarda üretiyor.
    Evet tek zarar eden bölümü cep segmenti ve hintli bir ceo yardımcısı var açıklamasına göre ancak 2010 da belimizi doğrulturuz diyor ( tabi bunlar popo kurtarmaya yönelik reklam kokan hareketler).

cep segmentini ayrı bir firma olarak ayırmayı düşnmüş ama ayırdığı an iflas edeceği için elden çıkarmayı düşünüyor.

http://blogs.bnet.com/secdocuments/?p=134

düşen firma değerini de koyayım tam olsun

D.H Motorola CLUB [ Önemli Konular ]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sioux -- 18 Aralık 2008; 23:50:15 >

• Mobil derken, cep telefonlarını kastetmiştim doğrudur. Zarar etse bile elden çıkartma imkanları olacağını sanmam. Markaya çok ciddi darbe vurur ki, çok büyük bir itibar kaybına uğrar.
  • umarım.. ama öyle böyle bi zarar değil... bakalım görecez.. şu e8 indirime girsinde..
  • Methetmek için demiyorum. Tüm samimiyetimle; E8 PDA harici hayatımda kullandığım en eğlenceli ve güzel telefon. Çok hızlı, çok stabil ve kullanışlı. Henüz modlamadım çünkü ne donma yaptı ne de kilitlendi. Şarjı falan harika. 3 ay oldu alalı ve toplam konuşma süresi 37 saat civarı; şarjı 3 günün altına hiç düşmedi. Şiddetle tavsiye ederim almayı düşünenlere...
  • Motorola Sound Pilot S705 Bluetooth FM Radio

BT stereo radyo. TR'ye hayatta gelmeyecek bir ürün

ebay da satılıyor, gg de vs. yok. Şu ürünü nokya gibi biri çıkarsa nasıl reklamını yapardı, düşünün bakalım.

http://cgi.ebay.com/New-Motorola-SoundPilot-S705-Bluetooth-FM-Radio_W0QQitemZ140288734326QQcmdZViewItemQQptZBluetooth_Wireless_Products?hash=item140288734326&_trksid=p3286.c0.m14&_trkparms=72%3A1240

• TURKCELL yarışmasından kazandığım 4 adet MOTOROLA z3 ile grubunuza üye olmak istiyorum. boş yer kaldı mı?
  • Hoşgeldin piri.reis
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.