Şimdi Ara

D.H Motorola CLUB [ Önemli Konular ] (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
839
Cevap
2
Favori
43.168
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

motorolalar için forumlar vardı. bir tanesiwww.hellomotorazrforum.com idi. bunun gibi olan forumların isimleri nelerdi? bilen var mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: coco76

arkadaşlar,

motorolalar için forumlar vardı. bir tanesiwww.hellomotorazrforum.com idi. bunun gibi olan forumların isimleri nelerdi? bilen var mı?

bu topiğin ilk sayfasında yazıyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: heartless

Hoşgeldin piri.reis

hoşbulduk hocam.
  • quote:

Orjinalden alıntı: moravec

quote:

Orjinalden alıntı: coco76

arkadaşlar,

bu topiğin ilk sayfasında yazıyor

çok pardon cc

bir de ben motorola phone tools ile bağlanıyorum telefona, sorun yok. telefonu bilgisayarımdan sürücü olarak görmesi için hangi yöntemi uygulamam gerek?

• Hafıza cihazı olarak bağlarsan pc'ye, harici disk olarak görür pc. Sürücü program gerekmez.
  • quote:

Orjinalden alıntı: heartless

Hafıza cihazı olarak bağlarsan pc'ye, harici disk olarak görür pc. Sürücü program gerekmez.

teşekkür ederim heartless
  • arkadaşlar,

CrystalTalk özelliği hangi telefonlarda var? v8 ve v9 da var olduğunu biliyorum. başka ?
  • E8, U9, ZINE5

Bir de senin yazdıklarının dışında yok diye biliyorum...
  • Fuego, z6 da da var diye biliyodum doğruymuş.

The CrystalTalk technology is then embedded into a chip and then hardwired into a Moto phone. According to Motorola, the technology enhances the voice quality of both receiver and caller, regardless of the brand - as long as one of the phones has CrystalTalk.

The current and new Motorola mobile devices embedded with CrystalTalk are MotoRAZR2 V8 and V9, MotoKRZR K3, MotoROKR Z6 and E8, W230, W181, W213, W510, MotoSLVR L72, Moto U9, W270 and H12 headsets.

Link

Az önce bi bardan geldik. Oturduğumuz yer hoparlore çok yakındı ve hayyvan gibi müzik vardı derken biri aradı beni, zaten hemen aklıma bu crystaltalk olayı geldi özellikle baktım enteresandır karşı taraf benim ne dediğimi 1 kerede anlıyordu.hiç "nee" demedi ama ben onu anlamakta biraz zorluk çekiyordum 1-2 cümlesini kaçırıdm sanırım anlamadım.

edit:link eklendi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sioux -- 27 Aralık 2008; 2:22:19 >

• Motorola cep telefonumun sol üst köşesinde E harfi simgesi var, galiba EDGE anlamına geliyor bunu kapatmanın yolu var mıdır, kullanmıyorum. Bataryadan yemesin eğer açıksa bir şey...
  • Bataryadan yemez. Sadece bulunduğun alanda EDGE bağlntısını gsterir...
  • CrystalTALK özelliğini El Fuego abimle beraber SHAFT'ta boyum kadar speaker'ın yanında test etmiştik. Ben V8 ile kendisi de E8 ile gayet rahat konuşmuştuk.

• Millet konuşmak için kapının önüne çıkarken, bangır bangır müzik çalan bir yerde sessizce konuşmak çok güzel
  • Beyler o değilde bakalım bu teknolojiyi ilk önce hangi firma çalacak... Ve kaç ay sonra...

ben semsing diyorum

Bakalım David Beckham abim ne diyor --->http://www.youtube.com/watch?v=B1vZdzF2rRc

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sioux -- 28 Aralık 2008; 16:34:18 >

• Onlar göremeyecekler bu teknolojiyi. Sadece izlerler
  • Dahası; bölümümüzden sadece bir ''Uzman Mobil'' mevcut. Buraya yöneticiler veya sansasyon amaçlı haberler ile ilgili haber harici diğer ''Uzman Mobil'' lerimiz bile uğramaz. Çünkü kendileri de bilindik markaları kullanan kişiler ve gerek duymazlar. Buranın üyeleri her daim götürüyor zaten
  • Motorola'nın hangi modellerinde Crystal Talk özelliği mevcut ??

Bildiğim kadarıyla V8, V9 , W510 modelleri var..Bunların dışında da birkaç modelde olması lazım?
  • dostum yukarda yazıyor ya
  • quote:

Orjinalden alıntı: sioux

dostum yukarda yazıyor ya

pardon ya , görmemişim özür, çok dalgınım bugün
  • L9... Unutmayın.. Kullandım oradan biliyorum.

Düğün salonu için de dışarıya çıkmaya gerek yok.. Orkestranın durmasını beklemeye de gerek yok... Bağırmadan.. Anlamadım !? Demeden.. Rahatlıkla görüşmenizi yapın... Motorola !!!

İnan ki; L9&L72....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi inanki -- 28 Aralık 2008; 17:46:30 >
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.