Şimdi Ara

D.H Motorola CLUB [ Önemli Konular ] (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
839
Cevap
2
Favori
43.170
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba, motorola star tec, v3 derken yeni v9 ile aranıza katıldım.
    herkese merhaba!!
  • Hoşgeldin mehr V9'un hayırlı olsun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: heartless

Hoşgeldin Evolution

Hoşbuldum heartless.Teşekkürler
  • Merhaba arkadaşlar. Bende 2 aya yakındır kullandığım Z6 mla 4.kez Motorola sahibi olmuş bulunmaktayım. Bu kaliteyi bu böyle uygun fiyatla yakalamak harika.. bu kadar paylaşımcı bi kulübü olan bi markaya sahip olmakta gerçek bi ayrıcalık...
  • quote:

Orjinalden alıntı: tarlk

Merhaba arkadaşlar. Bende 2 aya yakındır kullandığım Z6 mla 4.kez Motorola sahibi olmuş bulunmaktayım. Bu kaliteyi bu böyle uygun fiyatla yakalamak harika.. bu kadar paylaşımcı bi kulübü olan bi markaya sahip olmakta gerçek bi ayrıcalık...

Sen de hoşgeldin
  • Hoşgeldin tarlk
  • quote:

Orjinalden alıntı: tarlk
    bu kadar paylaşımcı bi kulübü olan bi markaya sahip olmakta gerçek bi ayrıcalık...

İşte fark burada
  • Hoşbulduk arkadaşlar. Başta motorolaya tekrar ısınmamı sağlayan heartless olmak üzere foruma katkısı olan tüm arkadaşlara çok teşekkürler...
  • Evet, maalesef... Bazı arkadaşların o kadar gözleri boyanmışki olur olmadık telefonlara dünya kadar para akıtırken, böylesi artılara sahip cihazları akıllarına bile getirmiyorlar. Hemde müthiş avantajlı fiyatlara sahip olmalarına rağmen.?? Bu arada Motorola'nın Z6 yla bi sürprizide oldu bana. Crystal talk: HB dan spariş verdiğimde bu özelliğe sahip olduğunu bilmiyordum. Bence kelimeler yetersiz kalıyor...

Long Live Motorola!
  • O kadar para veriyorlar sonra da ödemeli arıyorlar Bu saatten sonra CT olmayan bir telefonu asla kullanmam. Diğerleri MP yarışına girsin, RAM kastırma işine giredursun bizlerde sessizce konuşmya devam ederiz. "höö, nee, haa, laa" gibi laflar artık bize çok uzak
  • Aynen öyle.. Olurolmadık kıytırık özelliklere dünyanın parasını veriyolar, yeni çıktığı için sırf hava olsun diye telefon alıp kontör alamayanlar var hakikaten..? Hoş öyle bi telefonda sadece hattın kontörlü oluşu bile karizmayı çizdirir ya, neyse..
    Konuya dönersek: Z6 şimdiye kadar kullandığım cihazlar içinde bende en çok tatmin sağlayanı ve hergeçen gün biraz daha kendini sevdiren enteresan bi alet? Çıtayı acayip yükseltti, ben ki senede bikaç telefonu elinden geçirmeden duramayan bi adamken enaz 1 yılı daha Z6 mla mutlu mesut geçireceğim kanımca. Abartmayayım ama bi N95 bile bende bu duyguyu uyandırmazdı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tarlk -- 9 Şubat 2009; 13:44:02 >

• Babam 1 yıla yakındır N95 8GB kullanıyor, tenezzül edip elime aldığımın sayısı 5'i geçmez. Zevk meselesi tabiki, hoşlanmıyorum nokia, se, lg, samsung vs...

Telefon = Motorola
  • Çevremde Motorola kullanan bir kişi bile yok.. Ve bu süper bir olay

Seviyorum Motorola'yı.. Zine5 alayım daha çok seveceğim

Telefon=Motorola.. Motorola=heartless

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi inanki -- 9 Şubat 2009; 16:45:12 >
  • ben çok merak ettim telefonlarınızın fotoğraf çekiminden memnunmusunuz ?memnunsanız modelinide yazarsanız sevinirim
  • Motorola ROKRE6.. Fotoğraf çekiminden 'ÇOK' memnunum..
  • Benim yorumuma ihtiyacın yoktur ama?

Z6: tek eksiği kamerası bence. Tabi buda beklentiye bağlı olarak değişkenlik gösterebilir. Bi K810i kadar çekebilse mükemmel olurdu. Lakin bu haliylede benim anlık fotoğraf ihtiyacımı karşılıyor diyebilirim. Önemli günler için telefonu değil fotoğraf makinemi kullanıyorum zaten..
  • Fotoğraf konusunda ZINE 5 herhalde en iyisi. Web sitesinde çok iddialı konuşmuşlar...
  • Merhaba arkadaşlar, kısaca Motorola serüvenimi sizlerle paylaşmak istiyorum.

2005 yılında Almanya'dan bir tanıdığım geliyordu. Bana bir isteğimin olup olmadığını sorunca sadece ucuza gelsin diye telefon istemiştim. İstediğin bir model var mı diye sorduğunda ise hiç önemi yok güzel birşey getirsen memnun olurum diyerek cevapladım. Böylece ilk motorolam E770V'ye sahip oldum. Yani tamamen tesadüfi motorola kullanmaya başlamıştım. E770V'yi çok kurcaladım fakat ne yabancı forumlarda kullanıcısı,kaynağı ne de benim konu üzerine bir tecrübem vardı. İlk 2 ay bluetooth'unun bile çalışmadığını sanıyordum, taki dosya göndermenin yönet / kopyala'dan yapıldığını keşfedene kadar. Neyse bu telefonu bi süre kullandıktan sonra V3X aldım. Bugün bu telefonu hala kullanıyorum ve tek sorunu yok, şarjı benim gibi çok konuşan birine bile hala 2 gün gidiyor hemde 4 yılın ardından.

V3X hakkında yazılacak çok şey var. Özellikleri, görünüşüyle, verdiği sağlamlık hissi ve modlanabilmesiyle motorola'ya ısınmama sebep olan telefon diyebilirim. 1 sene gül gibi geçindik, çok uğraştım kendisiyle, çok şey denedim üzerinde, öğrenmemi sağladı. V6 Maxx aldıktan sonra V3X'in üzerine bi miktar para koyup V8 ile takasladım kendisini. Memnun olmadığım tek yönü bluetooth 1.2 olmasıydı.

V6 Maxx kampanyalı diye hiç ihtiyacım olmadığı halde aldığım bir telefon. Çok karizmatik ve güçlü olması zaten beni hep cezbetmişti. 1 ay kadar kullanıp 2-3 ay sadece modlamak için ilgilendim kendisiyle. Çoğu zaman çekmecede durdu malesef. Gayet memnundum ama V8'in cazibesi onda olmadığı için onu da verdim. Kullandığım en güzel ve hızlı cihazlardan biri.

2. el V8 aldım. 4-5 aylıktı ben aldığımda, 8 ay'da ben kullandım, sonunda sarhoş güzelliğiyle aynı gecede 3-4 kere clubte düşürdüm ve dış ekran camını kırdım. Uyandığımda gerçekten kötü gözüktü. Ayrıca V8'in içine su'da kaçırdım. Telefon pert oldu derken genpa'ya götürdüm. Şu anda Genpa'da ve ücretsiz parça değişimleri yapılıyor, bu kadar kullanıcı hatasına rağmen bana sağlam şekilde cihazı teslim edecekler sağolsunlar. Özelliklerine gelince, V8 vasat bir cihaz. Ne V6'da ki hız, ne de özellik V8'de yok. Tek güzel yanı büyük dış ekran ve USB 2.0 olması ve harika bulduğum ince,parlak, metalik tasarımı. Yavaş bir cihaz, modlayarak bi nebze hep beraber adam ettik ama hala gelişime açık ve pert oluncaya kadar kullanacağım cihazdır. Memnun olmadığım yanı, batarya süresi'nin kısa olması. İlk zamanlar 2 gün şimdi 1 gün gidiyor.

W180, V8 bozulduğu zaman telefonsuz kalmayım diye almıştım. Renkli ekranı, fm radyosu, CrystalTALK ve 800 sms kapasitesi ve güzel tasarımıyla diğer giriş seviyesi cihazlardan çok daha iyi.

Bunlar benim kullandığım motorola cihazlar. İleride ZN5 istiyorum ama malum kriz var fazla açılmak istemiyorum.

Bundan sonra da hep motorola kullanırım çünkü ne istediğimi biliyorum.

• El Fuego..

Zaten 2MP yeterli.. Fotoğraf konusu çok önemli ise kişi için, alsın bir fotoğraf makinesi, telefonun kamerasından bir medet ummasın..

NEJ@T'ın mesajın da sanki 'Alay etme' var gibi...

Tabii bu Nejat'a sitem değil. (Aslında iyi çocuk) Ama..!?

Motorola modelleri istedikleri özellikleri karşılamıyora ki karşılamıyor, motorola kullanmış biri olarak 'Sadece kamerası nasıl' demesi, 'merak giderici' bir soru olmaktan çıkıyor

Başlık bu ise D.H Motorola CLUB, soru bu olmamalı... Değil mi Nejat ?

• quote:

Orjinalden alıntı: .:: NEJ@T ::.

ben çok merak ettim telefonlarınızın fotoğraf çekiminden memnunmusunuz ?memnunsanız modelinide yazarsanız sevinirim

z6 dan acaip memnunum fotoluk bi durum olduğunda hemen çekiyorum gönül rahatlığıyla

örnek koyyım bikaç tane en son çektiklerim mesela (sadece keskinlik atıldı):

bi kaç e6 fotoğrafıda iyi olurdu

• 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.