Şimdi Ara

D.H Motorola CLUB [ Önemli Konular ] (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
839
Cevap
2
Favori
43.170
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 3adet (v6 Maxx , Rokr Z6 , L9 )Motorola ile benide bu klübe eklermisiniz. bu topici okuduktan sonra ilandaki Z6 mı satmaktan vazgeçtim.
  • Hoşgeldin serdaraltay. V6'nı biraz ucuza satıyorsun gibi geliyor bana.

*****************************************************************************************

V8'im servisten geldi. Çatlamış dış ekranı, soyulmuş arka kapağı sıfırlarıyla değiştirildi. Flex kablosu tamir edildi ve 5 kuruş para vermedim. Teşekkürler Motorola, Teşekkürler Genpa.
  • quote:

Orjinalden alıntı: heartless

Hoşgeldin serdaraltay. V6'nı biraz ucuza satıyorsun gibi geliyor bana.

*****************************************************************************************

V8'im servisten geldi. Çatlamış dış ekranı, soyulmuş arka kapağı sıfırlarıyla değiştirildi. Flex kablosu tamir edildi ve 5 kuruş para vermedim. Teşekkürler Motorola, Teşekkürler Genpa.

hoşbulduk üstadım.. v6'm modlanmış resimlerden de anlaşılıyor.bu haliyle garantiye girermi senin v8 gibi yenilenmiş gelir mi ?

• quote:

Allah diyorum heartlesss..... süpper olmuş..
  • quote:

Orjinalden alıntı: serdaraltay

quote:

Hoşgeldin serdaraltay. V6'nı biraz ucuza satıyorsun gibi geliyor bana.

hoşbulduk üstadım.. v6'm modlanmış resimlerden de anlaşılıyor.bu haliyle garantiye girermi senin v8 gibi yenilenmiş gelir mi ?

Modlanmış olması önemli değil, V8'i Genpaya sonuna kadar modlanmış yazılımla verdim sorun çıkarmadılar ama bu sanada aynı şekilde yaklaşaklar anlamına gelmiyor. Genede orjinal yazılımla servise bırakmakta fayda var. Telefonda oluşan kozmetik sorunlar biliyorsun garanti kapsamında değil ama denemekten zarar gelmez. Belki değiştirirler, bilemem.

Yarın bütün günümü V8 Mod Rehberine ayırdım. Yeni batarya aldım çakma BX40, şarjda...

• Çakma batarya sorun olmasın sonra kardeşim
  • Motorola Z6 kullanıyorum pili günlük 30-40 dakika kullanımıyla en fazla 2 gün gidiyor. Bu normalmidir ? değilse yeni ve ucuz pil nereden tedarik edebilirim ?
  • Verdiğin değerlerin normal olması mümkün değil. Bende Z6 kullanıyorum ve benzeri şartlarda kullandığımda 4günü çıkarıyor. Telefonu modlamayı denedinmi? Belki modlarsan kısmi olarak artacak bi performans görebilirsin. Bataryayıda orijinal olduğu sürece pekte uygun alma şansı yok. Yan sanayi olanları 10 lira gibi bulmak mümkün.
  • modlama hiç yapmadım konuyu iyice bi okuyup şansımı deneyeyim.. önerebileceğiniz mod varmı ?
  • Daha önce hiç modlama yapmamış biri için biraz fazla vakit alabiliyor ama @tyanali51 arkadaşımızın vermiş olduğu son mod gayet kullanışlı (wktools 3.02)http://forum.donanimhaber.com/m_27585730/tm.htm
  • Bilgilendirme için teşekkürler.. fakat bu mod ingilizceymiş. Türkçe'ye çevrilmişi varmı yoksa başka Türkçe mod mu yükleyeyim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: El Fuego

Çakma batarya sorun olmasın sonra kardeşim

Abi, çakma pil ilk gününde 12 saat şarj ettim ve bugün 5 saatte bitti. Yarın çakma pil'i iade ediyorum ve çakma ürünlere tövbe ediyorum. Yeni, orjinal BX40 ya da BX50 farz oldu.

Nokta.
  • quote:

Orjinalden alıntı: serdaraltay

Bilgilendirme için teşekkürler.. fakat bu mod ingilizceymiş. Türkçe'ye çevrilmişi varmı yoksa başka Türkçe mod mu yükleyeyim.

Türkçe dil paketini daha sonra flashlayabiliyorsun, topikte her ayrıntı var. verilen mod versiyonunu aşağıya doğru takip ettiğinde dil paketinide görebilirsin...
  • quote:

quote:

Abi, çakma pil ilk gününde 12 saat şarj ettim ve bugün 5 saatte bitti. Yarın çakma pil'i iade ediyorum ve çakma ürünlere tövbe ediyorum. Yeni, orjinal BX40 ya da BX50 farz oldu.

Nokta.

Üstad çakma pille uğraşmak yerine servise cihazın piliyle alakalı problem yaşadığını belirtsen, sonuç alamazmıydın sence? Bu kadar kullanıcı sorumluluğundaki sorunları halletmelerine bakarak??

• Onu düşünemedim arkadaşım. Söyleseydim eminim pilini de değiştirirlerdi. Sağlık olsun.
  • Z6 mı modlamaya çalıştım menü vs. herşey değişti ve dil hala Türkçe, menü görünümü haricinde mod yaptığımı nerden kontrol edebilirim?
  • slm.. arkdaşlar razr v6 almayı düşünüyorum.. öncelik düz maxx ikinci plan ferrari olan.. ne dersiniz bu konuda bana ???
  • quote:

quote:

Nokta.

Şu benim yaşlı MPx200'ün pili iyice zayıfladı. Olmazsa sana ve bana OEM pil alalım ebay'den...Namussuz 5 MB'ta hoplatıyor; yaşlı olduğu için kıramıyorum

• arkadaşlarrrr.. v6 maxx mı yoksa v6 maxx ferrari mi ?? acil cevaP LÜTFEN..
  • @serdar,

O konuyu Z6 mod rehberindeki arkadaşlar sağlıklı cevaplarlar ama Z6 mod rehberine uyarak her adımı yaptıysan zaten modlanmıştır. Önceden olmayan uygulamalar, yeni özellikler gelmiş mi bi kontrol etsen, anlarsın zaten mod durumunu.

@El Fuego,

Abi bana da MPX200 lazım, en azından WM'e alışmak için gerekli çünkü WM benim için çok uzak ve anlamsız duruyor şu anda.

@endlesstr,

Ferrari bulabiliyorsan ferrari al. Marka olarak prestij ve ayrıcalık simgesi iki markanın birleşimi olan bir ürün. Normal maxx ile farkları pil kapağı arkasındaki metalik ferrari yazısı,ön kapaktaki ferrari logosu ve duvar kağıdı, ekran koruyucu resimleri. Ferrari kutusundan kadife renkli özel kılıfta çıkıyor. Normal maxx kutusunda kılıf yok :)
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.