Şimdi Ara

D.H Motorola CLUB [ Önemli Konular ] (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
839
Cevap
2
Favori
43.168
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Pil işine ne diyorsun?
    Boşta bir MPx200 var aslında ama yerine çalışır bir telefon gerekli, basit ama çalışan bir telefon. Benim bir arkadaşımda ama cihazın flex kablosu sorunu var. Ekrana bastırınca ışığı yanıyor, yanmıyor vs. Menteşeler de pek stabil değil ama donanım olarak gayet iyi bir alet ve herşeyiylr orjinal. Supermoto2 kurulu; ben kurmuştum zaten. Ondan önce efsane'nin WM 6.1 international ROM'unu çatır çatır çalıştırıyordu
  • eyvallah çok sağol abi.. bide telefoncular v6 dan için sorunlu diyolar bir bilgin varmıdır ??
  • http://urun.gittigidiyor.com/MOTOROLA-FERRARI-V6-3G-SIFIR-2yil-garantili_W0QQidZZ15702553
    şuna bi bakıp bana olumlu veya olumsuz bişey diyebilirmisiniz ??
  • fiyatı biraz anormal geldi bana hem sıfır hem açılmamış kutuda hem de genpa garantili.. siz ne dersiniz ??
  • 'Anormal fiyat' derken ?

Telefon süper..Bence tek eksi yönü radyo .. Artısı 3G..

Site için bir şey diyemem.. İnternet alışverişleri bana göre değil.. Weblebi+estore batın ca güvenim kalmadı.. Aslın da Weblebi den bir çok alışveriş oldu.. Sorunsuz...Fakat gel görki iflas ettiler..Bu site den se hiç alışveriş yapmadım..

Araştırmak ta yarar var
  • yani tel özelliğine göre fiyatı az gibi o yüzden anormal geldi.. siteden daha önce alışveriş yapmadım.. başka sitelerden yapıyorum ama oralarda istediğim tel yok.. gitti gidiyor ebay firmasıyla ortak.. ebay da yurtdışında da faaliyet gösteren çok büyük bi firma.. bilmiyorum bi cesaret gelse anında sipariş verecem.. başka yerde yok çünkü..
  • Ben bir ara araştırmıştım bu siteyi. (sanırım) Senin verdiğin para gg.nin havuzunda toplanıyor. Ürün alıcıya ulaştıktan sonra alıcının, ürünü satan kişiye para ödenmesi yapılması için onay vermesi gerekiyor sanırım. Dediğim gibi tam olarak bilmiyorum o yüzden araştır derim.

Fiyat olarak uygun anormallik yok.. Piyasada bu fiyat aralığın da 3G li telefonlar mevcut.. Tabii Motorola kalitesi ayrı
  • evet doğru.. para gg de bekliyo ben 3 gün deniyorum cihazı.. ssonra ok dersem para aktarılıyo satıcıya.. paylaşım için çok sağol.. o güzel haberi en kısa zamanda alırsınız yani sipariş verdim haberini.. bakiim biraz daha araştırayım
  • Şimdiden hayırlı olsun

Seni de aramızda görmek güzel olur...

İlave: heartless bu modeli çok güzel modlamıştı.. Telefon ile ilgili her türlü sorunu O'na sorabilirsin. Motorola telefonlarının uzmanıdır.. Türkiye'de O'nun üstüne 'Motorola' uzmanı yok !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi inanki -- 24 Şubat 2009; 0:04:15 >
  • eyvallah çok tşk
  • Geçen günlerin birin de samsung telefon inceliyordum.. Ortadaki tuş! Kontör düşmanı Kullanmadığım için bilmiyorum.. Elbette bir ayarı vardır. Peki ya bu yarları yapamayan bir çok kullanıcı..(Tanıdığım 2-3 kişi var..Bir tanesi de bayan nereden bilecek) Boşu boşuna giden onca kontör..Bir kez daha

Motorola...
  • BENCEDE
  • Samsuck!
  • arkadaşlar az önce siparişi verdim.. v6 ferrarim olacak inşallah
  • Hayırlı olsun şimdiden.
  • sağol tşk.. darısı isteyenlerin başına
  • Arkadaşlar Motorola müşterileri olarak, Motorola Türkiye ofisinden beklentilerimiz nelerdir ?

Düşüncelerim ;

* Yeni modellerin Türkiye'de diğer ülkelerle aynı anda satışa sunulması ve temin edilebilmesi.
    * Bilgili ve ne dediğini bilen insanların çağrı merkezlerinde müşteriye destek vermesi.
    * Müşteri'nin motorola cihazlara uygun orjinal aksesuarları daha kolay temin edebilmesi.
    * Türkiye'ye özelwww.hellomoto.com.tr isminde bir site'nin açılması ve Türk insanına göre ücretli / ücretsiz içerik sağlaması.
    * Yeni cihazların kutusundan S200 gibi standart bir kulaklığın mahrum bırakılmaması
    * Orjinal yazılımların motorola.com.tr adresinden herkese açık paylaşılması.

Sizde düşüncelerinizi ve fikirlerinizi paylaşırsanız, motorola türkiye ofisine mail çekelim, belki müşteri odaklı düşünmeye başlarlar.

Yedi Karanfil- Urfanın etrafı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heartless -- 25 Şubat 2009; 13:40:02 >

• @ heartless

Ekleyecek birşey kalmamış. Bunlar açmazsa sen bir site aç kalitelisinden
  • quote:

* Müşteri'nin motorola cihazlara uygun orjinal aksesuarları daha kolay temin edebilmesi.

*Bence en önemlisi..

Güzel bir düşünce-hareket.

Moto kullanıcıları kendilerini göstersin. Yorum yapılsın. Bir arada olduğumuzu bilelim-bilsinler

Haydi arkadaşlar
  • bence genel anlamda başlıkları zaten güzel seçmişsin.. sana katılıyorum aynen
    bu arada bugün öğlen v6 ferrarime kavuştum gözüm aydın
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.