Şimdi Ara

D.H Motorola CLUB [ Önemli Konular ] (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
839
Cevap
2
Favori
43.168
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ayrıca alaylık bir durumda olduğunu sanmıyorum. Benim V3X, V8, V6 ve bilimum motorolalarım ile çektiğim fotoğraflar Fotoğraf paylaşım konusunda mevcut. Linki ilk postta var. Gayette memnunum çektiğim fotoğraflardan ve telefonlarımın kameralarından.
  • v6 maxx.. memnunum. aslında çok foto çekmiyorum. pc' ye atınca tabii ki çok süpper olmuyor. ama telefonda bakınca süper. 6300' a bin basar en azından

örnek koyarım bir ara..

bir de.. heartless.. abicim valla her eve lazımsın motorola türkiye seni almalı...

arada yahu gittik moto aldık ne ettik gibi düşünüyorum ama sonra bir bakıyorum ki telefon cidden telefon...

ben de ve66 gelsin de canlısını görelim diye beklyorum. wi-fi kullanmayacağım ama telefon karizma..
  • heartless...

Öyle hissettim.. Yoksa kamerasından memnun olduğumu belirtmiştim. sioux'ta fotoğraf eklemiş. Bence gayet güzel. İnsan 'Daha ne olsun' der..

Nejat iyi çocuk ta aklı biraz karışık... İstediği telefonu biliyorum. O'nu alsın fikri değişecek Fanatik olduğumu düşünse de Ben ce 'Takoz' bir telefon alacak.. Ama Wi-Fi ve görüntülü telefon istediğinden, telefonun fiyat olarak pahalı olduğundan, olur da almaz ise için de bir ukte kalacağından dolayı kararsızlık yaşıyor.. (Piskolog yorumu gibi oldu)

Not: İstediği telefonu alması, almamasından daha iyidir..

(Topic formatın dan çıkmadan bu konuyu kapatsak iyi olacak sanırım)

• konuya bakmayalı bayağı mesajlar yığılmış en üstten alta doğru yazmaya başlıyım

inanki estafurulllah alay kim ben kim sadece benmi v3imin fotoğraflarından memnun değilim diye merak ettim ki öyle gibi aslında açık havada elimi titretmeden çekersem güzel çekiyo ama çoğu fotoğraflarda elim titrediği için bayağı bir kare kaçırdım üzülüyorum gerçekten sevdiğim insanlarla foto çekiniyorum telefonun ekranında çok güzel duruyo ama pcye attığımda bazıları bulanık çıkıyo buda gerçekten canımı sıkmaya başladı zaten bugün v3iyle yollarımız ayrıldı şimdi düşünüyorumda iyi telefondu ama özellikleri çok yetersiz kaldı neyse o almak istediğim telefona param yetmiyo mecbur daha ucuz model bişey alıcam mecburen daha karar veremedim bu arada haklısın v3i alırkende arkadaşlarım ailem hatta telefoncu bile alma diye baskı yapıyodu ama bütün her şeye rağmen içimde ukte kalmasın diye gittim aldım ilk yıl çok mutluydum en uzun süre sıkılmadan kullandığım telefon oldu ama 2. yıl olanlar oldu neyse ayrıntıya girmeyim sonra çıkamam bu foto sorusu burda sordum çünkü moto modelleri kullananlar burda toplanıyo her konuya ayrı ayrı sormakdansa bu daha pratik oldu bu arada o senin iyiliğin teşekkürler

sioux e6 fotolarıda fena değilmiş aslında belki v3i eski olduğu için fotolar kötüdür bilemiyorum

• v3i nin modası geçeli yıllar oluyo. ha ayrıca unutmadan v3i ye 600 kaat sayana bende gülerim alınmaca yok . senin cihazın zn5 veya e8 gibi duruyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: sioux

v3i nin modası geçeli yıllar oluyo. ha ayrıca unutmadan v3i ye 600 kaat sayana bende gülerim alınmaca yok . senin cihazın zn5 veya e8 gibi duruyor.

yok ben alınmam öyle şeylere ama işte motoroladan soğumamın sebebi herkez böyle düşünüyo haliyle telefondanda soğuyo insan kendini enayi gibi hissediyosun ben yeni çıktıktan 8-9 ay sonra almıştım ve telefonum son model sayılırdı kullanmaktan çok keyif almıştım şu anda almamış olsaydımda gidip 250 ytlye alsaydım milletteki üst modelleri gözüm göre göre kullanmaktan keyif alıcağımı sanmıyorum benim için sıradan bir telefon olurdu o yüzden pişman değilim aslında ama bir burukluk var tabi

• Beni de klübe ekleyebilirsiniz.

Motorola V8

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MOBIUS -- 11 Şubat 2009; 13:40:36 >
  • Hoşgeldin MOBIUS.

Doğru yerdesin...
  • Hoşgeldin MOBIUS , Legacy of Kain serisinde ki MOBIUS ile alakası var mı nickin ?
  • Motorola TR sitesi'nin eski halini özleyenler ;

http://www.motorola.com/tr.jsp?globalObjectId=66
  • Dün Motorola K1 Gold aldım, bugün hediye ediyorum.İnşallah bundan sonra hep motorola kullanacak kendisi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: heartless

Dün Motorola K1 Gold aldım, bugün hediye ediyorum.İnşallah bundan sonra hep motorola kullanacak kendisi.

hayırlı olsun heartless
  • motorolanın yeni razr serisinin devamı olacak modeller ne zaman duyurulacak?Mesela çok sevilen v serisinin devamı gelecek mi?motorola.com.trde hep bilindik modeller var.Gelecek denilen modellerde henüz ortalarda görünmüyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: heartless

Dün Motorola K1 Gold aldım, bugün hediye ediyorum.İnşallah bundan sonra hep motorola kullanacak kendisi.

k1 nerden çıktı ya?? ayrıca hediye olayını anlamadım kime ne hediye?
  • @ hEARTLESS
    Vay kardeşim hayırlı olsun heralde sevgililer günü olayı neysee kurcalamayım yahu bu pazar yanına gelecem inşallah buluşak be hacı KAL SAĞLICAKLA
  • Çok iyi ibr seçim kardeşim. Camiamız bir sağlam üye daha kazanmıştır
  • 2. El bölümünde sıfır V3X satışım var, ilgilenen arkadaş olursa ilan ;

http://forum.donanimhaber.com/m_29804387/tm.htm

@sungur 13,

Motorola Razr3 Ruby kod isminde bir proje vardı ama iptal edildi. Motorola Türkiye çalışanından aldığım cevaba göre Razr3 iptal edildi, çıksa bile başka bir isimle ve android sistemle gelecekmiş. Bilemeyiz...

@sioux,

Sevgililer günü hediyesi.

@Erdem,

Herzaman beklerim kardeşim. Bir telefonuna bakar biliyorsun.

@El Fuego,

Teşekkür ederim abi, camiamıza bir kullanıcı daha ekledik.

K1 Gold o kadar tatlı duruyor ki benim E770V çok ezik kaldı yanında, mutlu olsun gerisi önemli değil.

• K1 Gold çok şık bir telefon. Yeni sahibine hayırlı olsun diyelim
  • Selam Arkadaşlar,

Motorola v9 ayarlar menüsünde “güncellemeler” adlı bölüm var. Ancak bir türlü bağlantı kuramadım. Diğer taraftan Motorola resmi sitesinde bulunan yazılımı yüklemek istiyorum. Yazılım ne gibi değişiklikler getiriyor. Bilgisi olan varsa iletirseniz memnun olurum.
  • Merhaba mehr, Motorola resmi sitesinden yazılım paylaşmıyor sadece Motorola Software Update bağlantı programını kuruyorsun, sonra tel'i pc'ye bağlayıp msu'yu açıyorsun. Program güncel yazılım varsa buluyor ve kendisi flashlıyor.

Terminoloji topiğinde güncel V9 yazılımı var. Yazılım güncelleştirmeleri eski yazılımın hatalarını giderir, yeni özellikler ekleyip, birazda hızlandırma getirebilir. Motorola, yazılım güncelleştirmelerinde neleri eklediği, düzelltiği hakkında bilgi vermediği için en iyisi deneyerek görmek.

Telefondan memnunsan ve bir sorunu yoksa yazılım güncellemesi yapmanı tavsiye etmem.
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.