Şimdi Ara

dђ ғіат аlвeа такımı (877. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18.349
Cevap
73
Favori
1.665.931
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 875876877878879
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar yıl olarak 2008 ve yukarısını düşünüyorum. 18 binim var. temiz değişensiz 140 bini geçmemiş albea bulabilir miyim ? albea sole 1.3 multijet
  • Arkadaşlar 2008 dinamik albea yol bilgisayirindan servis nasıl sifirlaniyor bilen varmi yag degişimi oldu usta sifirlamamis

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • albea almayı düşünüyorum ama hangi model karar veremedim bugün 3 albeaya baktım 2008 1.3 multijet active 2009 1.4 active 2008 1.4 active. Orta hallisi active diye öğrendim forumdan. ama kimisi kaset çalar teyp kimisi tüm camlar kollu kimisinde gösterge 200-220. Çok karmaşık çözemedim. Sıfır alırken isteğe göre yapılıyor galiba bunlar. active dynamic fire falan diye modele dikkat etmenin gereği yok. Yanlış mı anladım. Yardımcı olacak açıklama yapabilecek birisi var mı. Era team vardı bende motor sıkıntılı idi sattım. albea almayı düşünüyorum. era ya göre biraz daha ucuz. Birde 1.4 lerin 16 valf olanı yok mu ????
  • Albea 2008 ve üstünde sole ünvanını aldı ve albea sole oldu. Motor seçenekleri 1.3 16v multijet -- 1.4 8v fire motor olmuştur.

Donanım olarak en üst paket premio plus dır. Çelik jant çift airbag elektrikli ayna koltuk yükseklik ayarı v.b şeklidedir.

Benim önerim 1.3 multijet almanız. Bakımı uygundur. Sağlam dayanıklı uzun ömürlü bir motordur. Tabii periyodik bakımları aksamadan. Performansı b sınıfı 1.3 silindir hacmine göre iyidir.

Sıkıntı yaşamazsınız. Özellikle servis bakımlı araçları tavsiye edin. Aracı inceledikten sonra mutlaka yetkili servislere inceletin.

Albealar kilometre göstermeyen araçtır. 600-700 kmdeki albealar bile düzgün kullanılınca 100-200 km anca gösterir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • dün başıma ilginç birşey geldi 2-3 gündür aracı cıkarmıyordum işe giderken. yağmurda yapmıştı. dün sabah bir dolaşayım dedim anneler günü diye, yolda giderken taksicinin biri radyatörün patlamış sanırım su sıçratıyor dışarı dedi. baktım ön ızgaralara ıslanmıştı her yer motor kapağını açtım içine baktım birşey göremedim. herhalde tamponun kıvrımlı yeri suyla doldu araba sallandıkca ordan su atıyor sandım yoluma devam ettim gözüm yol bilgisayarında tabi ki, hata uyarı verecek diye bekledim en kötü motor hararet yapar dedim ama o da olmadı bu günde işe geldim arabaya binerken bakmayı unuttum ama floryaya geldiğimde baktım hala ıslaklık var biryerden su sızdırıyor galiba sızdırmadan fazlası var, radyatör olsa 2-3 günde suyun bitmesi lazım o kadar cok akıtıyor yani, sizce önemli birşeymidir inşallah silecek suyudur diye temenni ettim kendimi bu ay ustaya götüremeyeceğim çünkü.

• degerli arkadaşım
    su haznesine bak eksiltme yoksa bir yererinde su kalmıştır o akıyordur benim de benzer bir şey basıma gelmışti defalarca aramıslar telefonu da duymamısım merak etmisler
  • 2004 albea 1,6. 60 binde temiz bir araç kaç Tl alınır?

• Selamun Aleyküm,

Arkadaşlar herkese hayırlı forumlar. 7 ay önce satmış olduğum 2006 model Albea 1.3 M.jet dynamic aracımın orjinal cd çalar teybini satıyorum. Aracıma double din teyp taktığım için orjinal teybini çıkartmıştım.Forumda da paylaşmıştım (281. sayfaya bakabilirsiniz) . Teyp resimlerde göründüğü gibidir. Teybin şifresi kayıptır.

Fiyatı 130 Tl dir

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

• sanırım bende aranıza katıldım arkadaşlar. uzun aramalar sonucunda ilk sahibinden 2010 model vişne rengi albea mjet aldım. 62 binde 23500 TL ye. salı günü notere gidip üzerime alacağım. hayırlı olur inşallah..
  • quote:

Orijinalden alıntı: statükocu

sanırım bende aranıza katıldım arkadaşlar. uzun aramalar sonucunda ilk sahibinden 2010 model vişne rengi albea mjet aldım. 62 binde 23500 TL ye. salı günü notere gidip üzerime alacağım. hayırlı olur inşallah..

fiyatı cok iyi ...inşallah cok kazası falan yoktur...kilometre zaten şüpheli...
  • quote:

Orijinalden alıntı: aviregal

quote:

Orijinalden alıntı: statükocu

sanırım bende aranıza katıldım arkadaşlar. uzun aramalar sonucunda ilk sahibinden 2010 model vişne rengi albea mjet aldım. 62 binde 23500 TL ye. salı günü notere gidip üzerime alacağım. hayırlı olur inşallah..

fiyatı cok iyi ...inşallah cok kazası falan yoktur...kilometre zaten şüpheli...

hiç kazası yok. araştırdık. baktırdık. sağ tarafında sürtmeden dolayı boya var. kapılarda. sahibi emekli öğretmen.
  • kameray37 kullanıcısına yanıt
    merhaba
    belki bilirsiniz diye soruyorum.bu linkdeki çerceveden alınıp
    sony ninhttp://www.hepsiburada.com/liste/sony-dsx-a30-usb-ve-aux-girisli-kumandali-dijital-medya-alicisi/productDetails.aspx?productId=otsonydsxa30&categoryId=26080
    bunu taktırsak oturmamazlık uyumsuzluk yaparmı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Silentmachine

merhaba
    belki bilirsiniz diye soruyorum.bu linkdeki çerceveden alınıphttp://urun.gittigidiyor.com/otomobil-motor-aksesuar/fiat-palio-siena-albea-yeni-kasa-teyp-cercevesi-113119260?sciid=anasayfa-son-gezdikleriniz
    sony ninhttp://www.hepsiburada.com/liste/sony-dsx-a30-usb-ve-aux-girisli-kumandali-dijital-medya-alicisi/productDetails.aspx?productId=otsonydsxa30&categoryId=26080

O çerçeveden bende de var. Evet uyar

• quote:

Orijinalden alıntı: kameray37

quote:

merhaba
    belki bilirsiniz diye soruyorum.bu linkdeki çerceveden alınıphttp://urun.gittigidiyor.com/otomobil-motor-aksesuar/fiat-palio-siena-albea-yeni-kasa-teyp-cercevesi-113119260?sciid=anasayfa-son-gezdikleriniz

birde sormayı unutmuşum teyp nasıl sökülüyor ?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kameray37

quote:

merhaba

birde sormayı unutmuşum teyp nasıl sökülüyor ?

en üstteki siyah kapağı kaldır teybe bağlı vidalar olacak onları sökerek çıkarabilirsin ama tam hatırlamıyorum uzun zaman oldu.Teypçiler halleder

• kameray37 kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim,iyi akşamlar
  • Bilgi olsun diye yazıyorum arkadaşlar.
    2011 model albea'm park halindeyken soldaki dikiz aynası kırıldı. Kıranı da bilmiyoruz.
    90 tl'ye elektrikli ayna aldık. Siyah olanı var birde turkuaz renginde. Biz turkuaz renkte olanı aldık.
    Aracımın rengi mavi tonunda. Boya kodunu şase numarasının hemen altında boya kodu da yazıyor.
    O koda göre boya yapan yerlerden genellikle sanayinin içinde bulursunuz. 100gr boya, tiner, ince zımpara olarak malzemeyi temin ettik. Bunlar da 15 tl. geçmez.
    Aldığımız aynanın astarı varmış. Astar atmadık. İnce zımpara ile aynaya gezdiriyorsunuz. Bunu boyayı tutsun diye yapıyoruz. Sonra aynayı kağıt bantlarla kapatıp. Boyuyorsunuz.
    İnşallah faydalı bir bilgi olmuştur sizlere. Yanlış veya eksik olan yerler varsa toparlaya biliriz. (Yada servise yada sanayideki boyacıya yaptırabilir siniz.) Burada işlemi anlatmaya çalıştım daha çok.
  • selam arkadaşlar. lpg forumuna yazdım kaç gündür cevap veren yok. bir de sizlere sorayım dedim. 2003 model 1.2 16 V speedgear otomatik vites benzinli yeni aldığım albea ma lpg bağlatmak istiyorum. daha önce hiç lpg li araç kullanmadım ve deneyimim sıfır. aracıma hangi nasıl nerden vs. lpg bağlatabilirim. tecrübeli arkadaşlar yardımcı olabilirlerse sevinirim. aracın piyasası malum tavsiyede bulunacak arkadaşlar lpg kiti 1.500 tli yi geçmezse yerinde olur.Saygılar...
  • burasıda mı ölü yaa
  • selam arkadaşlar;
    2005 albea 1,2 active(eski kasa) 60.000 km de boya ve değişen hiç yok pırıl pırıl bi araç lpg hiç takılmamış ama 8 valf mi 16 valf mi tam olarak bilmiyorum
    satan kişide tam olarak bilmiyor :)) eğer 16 valf ise
    15.500 tl fiyat nasıl sizce ???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YASIN0634 -- 6 Haziran 2014; 16:28:31 >
  • 
Sayfa: önceki 875876877878879
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.