Şimdi Ara

dђ ғіат аlвeа такımı (878. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
6 Misafir (2 Mobil) - 4 Masaüstü2 Mobil
5 sn
18.349
Cevap
73
Favori
1.665.895
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 876877878879880
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Km düşürme durumu olabilir iyi düşünülmeli. Tek fiyat bu mu pazarlık sonucu bu fiyata indi?
  • Km de orjinal 16.500 den bu fiyata indi acil satılık aslında galeri 15.500 vermiş bizde galeriye verene kadar bize ver dedik.
  • Fiyat güzel o zaman. Aslına bakarsan aynı modelin 135binde olanı var bende. Ben bile o fiyata satmaya razı olmazdım herhalde. Allah acil sattırmasın yine de büyük konuşmayayım.
  • Âmin kardeş Allah kimseye acil satırmasın 10 gün önce 2012 opel corsa 1.4 enjoy (sıfır almıştım)25.000 km de ev alacağımdan dolayı acil 31.500 e sattım alan galerici 1 haftada 35.000 e sattı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2006 Palio 1.2 16v aracımda AKL marka lpg sistemi var. Yakıt tüketimi açısından almak isteyen arkadaşlara faydası olur umuduyla tüketim verilerimi paylaşmak istiyorum. Bu gün Giresun-Trabzon-Giresun arası 2 kişi yolculuk yaptık. Dönüşte takriben 80-90 kilo yükümüz vardı. Toplamda 296 km yol yapmışım. Hızımı genelde 90-95 km arası tutmaya çalıştım. Toplamda gidiş dönüş rahat bi 20 trafik lambasında dur kalk yapmışımdır. Trabzona vardığımızda yol bilgisayarı ortalamayı 4.8 gösterdi, Giresuna geri döndüğümüzde ise ortalamamız 5.0 olmuştu. Aynı istasyon aynı pompadan tekrar fulledim, 17,13 litre lpg aldı. Yani 100km de 5.8 litre lpg tüketmiş. Daha önceleri bu yolda hep 6.1 litre lpg yakardı. Bu sefer yeni yapılan bakım ve tüketim değeri B sınıfı olan yeni Lassa lastiklerimin sayesinde kendi rekorumu kırdım.
  •  dђ ғіат аlвeа такımı

şu pioneeri satın alıp taktım. küçük bir sorun var. teyp her kontağı kapatıp açışımda tüm ayarlar gidiyor. yeniden ayarlar yapmak zorunda kalıyorum. bunu nasıl düzelteceğim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SISU -- 11 Haziran 2014; 19:15:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: YASIN0634

selam arkadaşlar;
    2005 albea 1,2 active(eski kasa) 60.000 km de boya ve değişen hiç yok pırıl pırıl bi araç lpg hiç takılmamış ama 8 valf mi 16 valf mi tam olarak bilmiyorum
    satan kişide tam olarak bilmiyor :)) eğer 16 valf ise
    15.500 tl fiyat nasıl sizce ???

2003 1.6 EL 16V 185000 km de değişen yok fiyat ne olmalı sizce...
  • Mrb arkadaslar bir sorum olucak aracımı gecen calstırırken gostergede servis 1340 yazdı ne anlama geliyor acaba yardmnzı bekliyrum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar 1.2 8v benzinli albeam şehir içinde kilometreye 50 kuruş yakıyor. Sizde durum nasıl ? Aşırı anormal bende. Kafayı yemek üzereyim
  • Kontak sistemine bağlanmış teybiniz, doğrudan aküye bağlatmanız gerekiyor bildiğim kadarıyla. Doğrudan aküye bağlı olunca teybi açık bırakırsanız akü biter yalnız. Bu arada teybinizin modeli ne? Ben de teyp alacağım usb olmadan uzun yola çıkmak çok sıkıcı oluyor...
  • Arkadaşlar merhaba. 18 bin liralık puntolara bakıyorum ama albea da ilgimi çekti.kullananlar ne der.en az yakan albea bu paraya hangisidir.kronik problem varmı bu araçlarda.puntoyla karşılaştırısak ne dersiniz.
  • zafer_b kullanıcısına yanıt
    http://www.bimeks.com.tr/urun/127839/pioneer-mvh-150ub-oto-teyp.aspx

aldığım teyp bu.
  • Merhaba arkadaslar 3 gün önce bende albea alarak aranıza katıldım.

Ama merak ettığim bazı şeyler var en önemliside aracımın hangi paket oldugunu merak edıyorum actıve mı yoksa dynamıc mı

Bildiğim özellikleri:
    *2007 model
    *98000 Km de
    *1.4 Benzinli 8 valf fire motor
    *klima var
    *sis farları var
    *çelik jantlı orjinal albea jantı
    *kapı kolları ve aynalar arac rengınde

Ruhsatı bakıyım yazar dedım ama sadece 1.4 albea sole yada fire yazıyor

Merak ettığım sukı aracımın bılmedıgım baska hangı ozellıklerı var ornegın ABS varmı frenı kokleyım anlarım dedım ama pek anlamadım :)

Aldığım arkadas bakımları yenı yaptırdım dedı alırkende gosterdıgım tamırcıye sordum "abi yağı daha tertemiz " dedi sizde aracın yağını filtreleri değiştirmeye gerek varmı ? yoksa sadece israfmı
    Ve tavsiye edebleceğiniz kontrol edilmesi gereken birşey tamirci sorun yok dedi amortisörler egzof takımı vs 2 ay önce değişmiş tamircide doğru dedi.

Not:tamirci arkadasım ama yaşı biraz genç bu yüzden tecrubelerınızı paylasırsanız sevınırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ssLh -- 22 Haziran 2014; 22:13:37 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ssLh

Merhaba arkadaslar 3 gün önce bende albea alarak aranıza katıldım.

Ama merak ettığim bazı şeyler var en önemliside aracımın hangi paket oldugunu merak edıyorum actıve mı yoksa dynamıc mı

Bildiğim özellikleri:
    *2007 model
    *98000 Km de
    *1.4 Benzinli 8 valf fire motor
    *klima var
    *sis farları var
    *çelik jantlı orjinal albea jantı
    *kapı kolları ve aynalar arac rengınde

Ruhsatı bakıyım yazar dedım ama sadece 1.4 albea sole yada fire yazıyor

Merak ettığım sukı aracımın bılmedıgım baska hangı ozellıklerı var ornegın ABS varmı frenı kokleyım anlarım dedım ama pek anlamadım :)

Aldığım arkadas bakımları yenı yaptırdım dedı alırkende gosterdıgım tamırcıye sordum "abi yağı daha tertemiz " dedi sizde aracın yağını filtreleri değiştirmeye gerek varmı ? yoksa sadece israfmı
    Ve tavsiye edebleceğiniz kontrol edilmesi gereken birşey tamirci sorun yok dedi amortisörler egzof takımı vs 2 ay önce değişmiş tamircide doğru dedi.

Not:tamirci arkadasım ama yaşı biraz genç bu yüzden tecrubelerınızı paylasırsanız sevınırım

hayırlı olsun.satıcı yakıt konusunda birşey dedimi acaba

• izmir-ankara İ kullanıcısına yanıt
    İstanbul trafıgının ne olacagı bellı olmadıgı için sormadım yakıt tuketımını kastedıyorsanız
    Arac LPG lı
  • izmir-ankara İ kullanıcısına yanıt
    Punto ile Albea kıyaslanamaz bana göre. Ama bütçe önemli. 18 binlik Albea , 18 binlik Puntodan daha diri, daha sağlıklıdır. İş beklentide bitiyor. Albea beklentilerini karşılarsa güzel araçtır çok ekonomiktir. 1.2 16v lpgli albeam şehir dışında lpg fiyatına bağlı olarak 16 kuruşa kadar düşebiliyor. 100km de 6.7 - 6.9 civarı... Kronik sorun konusunda net bilgim yok.
  • ssLh kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun aracınız. Bakımları yapıldıysa masraf yapmaya gerek yok. Ne kadara aldınız aracı?
  • *Mustafa * kullanıcısına yanıt
    teşekkur ederım bende oye dusunuyorum acıkcası bu aracların trıgerı kayısmı zıncırmı acaba
    bu arada aracı 15.500 e aldım
  • quote:

Orijinalden alıntı: *Mustafa

Punto ile Albea kıyaslanamaz bana göre. Ama bütçe önemli. 18 binlik Albea , 18 binlik Puntodan daha diri, daha sağlıklıdır. İş beklentide bitiyor. Albea beklentilerini karşılarsa güzel araçtır çok ekonomiktir. 1.2 16v lpgli albeam şehir dışında lpg fiyatına bağlı olarak 16 kuruşa kadar düşebiliyor. 100km de 6.7 - 6.9 civarı... Kronik sorun konusunda net bilgim yok.

İlk arabamı alacağım için çok çok bir beklentim yok. Daha önceden rahat konforlu bir araç kullanan karşılaştırma yapabilir ama benim öyle bir durumum yok. Aradığım araç az yaksın izmirde kullanacağım için klimalı olsun hidrolik direksiyonu olsun vergisi az olsa iyi olur. İki araç kıyaslanamaz dediğinize göre punto baya iyi albeaya göre.
  • ssLh kullanıcısına yanıt
    Zincir olacagini sanmiyorum benimki kayis

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 876877878879880
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.