Şimdi Ara

dђ ғіат аlвeа такımı (884. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18.349
Cevap
73
Favori
1.665.792
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 882883884885886
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://m.youtube.com/watch?v=4_l9dpCEKZE

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *Mustafa -- 12 Eylül 2014; 19:04:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaslar,
    40.000 bakimi icin yetkili servislerden fiyat aliyorum ama 480-500tl araliginda bana bu fiyat cok fazla gibi geliyor, yag ve filtreler degisecek sanirim. ayrica 30.000 bakiminda 165tl odemistim yag ve filtreler degismisti 40.000 bakimindada degisecek olan malzemelerde farklilik yok galiba. Anlamadim gitti zammi yaptilar acaba bakimlara öneriniz ne yönde olur?

• quote:

Orijinalden alıntı: *Mustafa

quote:

Orijinalden alıntı: palio1.6

Herkese merhabalar.
    1.2 16v lpg li albea sahibiyim.Arkadaşlar aracımın hararet göstergesi inip çıkıyor fakat sınırı geçmiyor.Bir kaç ay öncesinde bunu motor ısınına kadar yapıyordu.Sonrasında düzgün çalışıyordu.Fakat son zamanlarda sıcakken de sınırına geliyor,bir müddet duruyor sonra yine oynamaya başlıyor.Kimisi termostat dedi kimisi müşür kimisi de elektrikçinin işi diyor.Bilgisi olan ya da benzer sorunu yaşayan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

Bir hafta önce uzun yolda başıma geldi aynı olay. devir göstergesi gibi aniden inip yükseliyordu. yolda bırakacak diye acayip endişelendim. fiat servislerinden birini aramak geldi aklıma. anlattım durumu. fan açıyor mu su eksilmiş mi diye sordu. ikisinde de sorun yoktu. hararet müşürüdür o zaman dedi. aciliyeti yok problem çıkarmaz dedi. dün dönüş yaptım. hararet göstergesinde zerre kıpırdama olmadı. orta çizginin bir tık altında sabit kaldı. kendiliğinden geçti yani. zamanım olunca batıracağım bakalım. yalnız sizin göstergede ani iniş çıkış yok sanırım. termostat arızasına benziyor sizinki.

Sorun aynı.Aynı şekilde hararet göstergesi geziniyor.Dün tekrar gözlemledim.Şehir içi sıkışık trafikte ibre çizginin bir tık altında durdu hiç oynamadı.Fakar şehirlar arası yola çıkınca ibre tekrar çıkıp inmeye başladı.Umarım sorunu çözmüşsünüzdür ki bana da yol göstermiş olursunuz.

• palio1.6 P kullanıcısına yanıt
    Şu aralar çok yoğunum. Arabaya zaman ayıramıyorum. Aciliyeti de olmayınca endişe etmiyorum. Müşür dediler servisten. Zamanınız varsa bir araştırın.

• quote:

Orijinalden alıntı: ozgur1907

Merhaba arkadaslar,
    40.000 bakimi icin yetkili servislerden fiyat aliyorum ama 480-500tl araliginda bana bu fiyat cok fazla gibi geliyor, yag ve filtreler degisecek sanirim. ayrica 30.000 bakiminda 165tl odemistim yag ve filtreler degismisti 40.000 bakimindada degisecek olan malzemelerde farklilik yok galiba. Anlamadim gitti zammi yaptilar acaba bakimlara öneriniz ne yönde olur?

Bana da aynı fiyat çıkardılar sanayi de tanıdık ustaya herşey dahil 120 tl ye yaptırdım

• quote:

Orijinalden alıntı: strong.

quote:

Merhaba arkadaslar,

Bana da aynı fiyat çıkardılar sanayi de tanıdık ustaya herşey dahil 120 tl ye yaptırdım

Servisin Farklı olarak ne yaptıklarını anlamıs degilim dogrusu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozgur1907 -- 15 Eylül 2014; 10:07:14 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: strong.

quote:

Merhaba arkadaslar,

Servisin Farklı olarak ne yaptıklarını anlamıs degilim dogrusu.

İşçilik çok tutuyor 5 yıl bakımında triger değişecekti bu yaz servis 1000 tl dedi bütün parçaları kendim aldım orjinal lancia parçaları bujiler kablolar orjinalde lancia imiş opar dan biraz daha pahalı ama kaliteli neyse işçilik dahil 420 tl ye yaptırdım triger bujiler yağ filtreler fren bakımları hepsi

• Arkadaşlar ihtiyaçtan sıfır aldığım aracımı satmaya karar verdik...

2011 model

1.3 multijet Premio Plus güvenlik paketi en full donanıma sahip

21.000 km de sürekli kapalı garajımda duruyor. Şirket aracım var oyüzden çok az kullanıldı.

Füme (granit gri) renkli

Boya v.s kesinlikle yok. Sıfırdan farksız. Ilgilenen arkadaşlarım özelden ulaşabilir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar 2010 model albea premio model aracımın mp3 çalarına (aracın orjinal teybine) cd taktım, bir daha cd yi geri vermiyor, sağına soluna vurdum yine vermedi, 2. cd takar gibi yaptım yine vermedi, tuş çalışıyor basıyorum ancak geri vermiyor, içeride bir cd var cdyi alırken normal aldı bir sıkıntı yapmadı. şimdi bu cd yi nasıl içeriden çıkartabilirim, tecrübesi olan, fikri olan bir arkadaştan yardım istiyorum, en son çare teybi sökmek galiba bunu en kolay yoldan nasıl yapabilir yardımcı olursanız sevinirim şimdiden herkese teşkkürler
  • Ben aynı sıkıntıyı daha önceki araçta kullandığım pioneer teypte yaşamıştım. Sürekli içinde kalıyordu CD.

Tamirci bi arkadaş sökelim, mekanizmayı çeviren lastiklerin daha sağlamını takalım demişti.

Tamir işi olmadan arabayı satmıştım, nasıl sonuç verirdi bilmiyorum.
  • Arkadaşlar nisan ayında 142.992 km'de aldıgım albeam şuan 147.100e gelmek üzere. Aldım alalı çok şükür beni hiç üzmedi ve kuruş masraf çıkarmadı. Ama malum önümüz kış bi bakım yaptırmak lazım. Sarıyerde oturuyorum. Sizce nerde yaptırıyım bakımımı. Akpınar otonun methini çok duydum. birde nelerine baktırayım özellikle ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sryrcngz

Arkadaşlar nisan ayında 142.992 km'de aldıgım albeam şuan 147.100e gelmek üzere. Aldım alalı çok şükür beni hiç üzmedi ve kuruş masraf çıkarmadı. Ama malum önümüz kış bi bakım yaptırmak lazım. Sarıyerde oturuyorum. Sizce nerde yaptırıyım bakımımı. Akpınar otonun methini çok duydum. birde nelerine baktırayım özellikle ?

Yag fren hidrolik sivilari kontrol et radyotörün suyunu boşalt suhazneside boşalt 3 litre antifiriz koy siliceklerinde sağlamsa kişa hazirsin lastik derinligin ve akün de önemli kaza bela vermesin not : 147 bindeki aracin senden önce trigeri ne zaman deyismiş km tarih bilmiyorsan deyiştirmeni tavsiye ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kivaanc -- 20 Eylül 2014; 11:35:20 >
  • Arkadaslar benim direksiyon biraz agir donuyor yani diger araclarin hidrolikleri gibi degil 2006 model 1.2 active sizdede boylemi banami boyle geliyor

• Selamun aleyküm delikanlılar.

Yukarıda biyerde araba EBD Arızası uyarısı verdi demiştim.

Meğer akümüz bitmelik olmuş, ondan böyle yaparmış.

Cumartesi sabah marş basmadı araba. Tık dedi kaldı. O anda EBD arızası, ABS arızası, Motor arızası, bi dolu uyarı çıktı ekranda.

Dııııt Dııııt uyarı ikazı verdi sürekli.

Sonra takviye yapıp çalıştırdım, gittim yeni bir akü aldım, bütün dertleri bitti

Bu arada akü değişirken teyp hafızası gitmedi. Saat sıfırlandı ama teyp ayarları bozulmadı nedense.
  • 2 haftada 3300 km yol gittim. bir kez olsun yolda tık demedi albeam. 750 TL lik yakıt yaktım. iyi ki almışım bu arabayı.
  • Bizim topic cok.vasat ya bolume albeanin dilinden anlayan.ustlar lazim ben buradan butun ustalarimiza sesleniyorum gelin kaynasalim

• quote:

Orijinalden alıntı: kivaanc

quote:

Orijinalden alıntı: sryrcngz

Arkadaşlar nisan ayında 142.992 km'de aldıgım albeam şuan 147.100e gelmek üzere. Aldım alalı çok şükür beni hiç üzmedi ve kuruş masraf çıkarmadı. Ama malum önümüz kış bi bakım yaptırmak lazım. Sarıyerde oturuyorum. Sizce nerde yaptırıyım bakımımı. Akpınar otonun methini çok duydum. birde nelerine baktırayım özellikle ?

Yag fren hidrolik sivilari kontrol et radyotörün suyunu boşalt suhazneside boşalt 3 litre antifiriz koy siliceklerinde sağlamsa kişa hazirsin lastik derinligin ve akün de önemli kaza bela vermesin not : 147 bindeki aracin senden önce trigeri ne zaman deyismiş km tarih bilmiyorsan deyiştirmeni tavsiye ederim

Cevabınız için teşekkür ederim :) hepsine baktırcam İnşallah sileceklerimin değişmesi lazım sağ taraf iyi de şöför tarafı hiç silmiyor nerdeyse. Triger seti 120.000de değişmiş dediler ama onada baktırcam zaten gideceği zaman ses yapıyomuş sanırım. Eğer gidiciyse değiştiririm onuda. Allah hepimizi kazadan beladan korusun.
    Cevabınız için teşekkür ederim :) hepsine baktırcam İnşallah sileceklerimin değişmesi lazım sağ taraf iyi de şöför tarafı hiç silmiyor nerdeyse. Triger seti 120.000de değişmiş dediler ama onada baktırcam zaten gideceği zaman ses yapıyomuş sanırım. Eğer gidiciyse değiştiririm onuda. Allah hepimizi kazadan beladan korusun.

• Aracin guzel allah kaza bela vermesin 1.3 mu aracin kac model ve km kac birde on kaputtaki izgara ve dikiz aynalarina kaplama mi yaptirdin

• arkadaşlar 2005 albea 1,3 multijet dinamik sahibiyim kışlık lastik ve zincir almam lazım. lastiğin ebatları hakkında hiçbir bilgim yok. önerebileceğiniz marka var mı ne özelliklerde bişey almam lazım? bilgi verebilirseniz sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: çançad

arkadaşlar 2005 albea 1,3 multijet dinamik sahibiyim kışlık lastik ve zincir almam lazım. lastiğin ebatları hakkında hiçbir bilgim yok. önerebileceğiniz marka var mı ne özelliklerde bişey almam lazım? bilgi verebilirseniz sevinirim.

Arkadaşim aracinda lastiklerin yanaklarina bak 185.65.14 yada 175.65.14 yazmasi lazim genelde bu araçlara bu ebatlari kullaniyorlar bunlar lastiklerin ebatlaridir zincir konusuna gelince sayilarin sonundaki 14 jant için zincir alacaksin

• 
Sayfa: önceki 882883884885886
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.