Bildirim
D&R da kargo bugün bedava
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Almayın, gelmez.Yollamazlar.
https://www.sikayetvar.com/d-r -
Almayın, 1 hafta bekletip göndermiyorlar
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Mağazada 23 sitede 15 olan bir kitap sepette bekliyordu. Hemen aldım. Teşekkür ederim. -
Elinde indirim kodu olan var mi?
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Aman haa arkadaşlar yanılmayın. Almayın aldırmayın. Faturayı yanlış kesmişler. Müşteri hizmetlerini 50 kere aramama sikayetvar a kadar sikayet etmeme rağmen düzelttiremedim. Yok böyle kötü olan müşteri hizmetleri. Yıllardır internetten en ufak çaplı firmalardan da alışveriş yaptım böylesini görmedim. Alışverişinizde sıkıntı yaşarsanız zor çözersiniz. -
Benim anlamadığım dr ve idefix doğan yayıncılığa ait ancak idefix daha hesaplı dr daha pahalı nasıl iştir anlamadım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
D&R' ın yaşattığı mağduriyetlerden sonra bedava verse almam,tedarik edemez,sistemde sıkıntı var der,yollamaz.Ürün alacağım en son firma. -
D&R üste para vermesi lazım alışveriş yapmamız için... -
Herkes dr yi gommus ben 3yildir kullandim bikere bile sorun yasamadim. Ama su bi gercek fiyatlar idefix ve kitapyurdunda daha uygun. O yuzden almayiniz efenim.
quote:
Orijinalden alıntı: İsTCLuB
D&R' ın yaşattığı mağduriyetlerden sonra bedava verse almam,tedarik edemez,sistemde sıkıntı var der,yollamaz.Ürün alacağım en son firma.
++1453 -
3/1 fiyat gibi ürünler olmadıktan sonra bulaşmaya değmez
quote:
Orijinalden alıntı: D@rbeli M@tk@p
D&R üste para vermesi lazım alışveriş yapmamız için...
+1453 -
Kaç tane ürün aldım bir bilseniz hepside hızlı şekilde geldi ne diye insanları yanıltıyorsunuz daha önce'de usb bellek alacaktım 2 tane 32 gb aşırı ucuzdu yok gelmez yok iptal olur yarın hemen kargoyla geldi. -
:) -
Ne saçmalıyorsun arkadaşım. İnsanları yanıltıyormuşum.
http://www.dr.com.tr/Elektronik/Spigen-iPhone-7-Kilif-AirSkin-Ultra-Ince-4-Tarafi-Tam-Koruma-Black/Telefon/Telefon-Aksesuarlari/iPhone-7-Kiliflari/urunno=0001695713001
Bu ürünü 14ünde aldım. 21inde hiçbir sebep vermeden, aramadan iptal ettiler. Aradım kızdım ne yapıyorsunuz diye, ürün stokta yok diyor. E hala satıyorsunuz diyorum. Dalga geçer gibi depo birimimize şikayetinizi aktarıcam, stokta olmadığı bilgisini girsinler diyor
Almayın efendim. Bu markaları rezil etmediğimiz sürece onlar bizi rezil ediyor. Almayın, aldırmayın. 5 kuruş kazandırmayın ki azıcık yola gelsinler.
Dipnot; ürün hala satışta
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sinergy -- 23 Kasım 2017; 2:55:32 >
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
-
Markayı savunduğum yok aldığım ürünlerde felan problem yaşamadım yönetimi kötü olabilir ancak bu bütün ürünlerde sorun yaşanacak anlamına gelmez. -
bir carrefoursa bir de d&r.. bunların sitelerinden alışveriş yapıp da ürünü kendine ulaşana rastlamadım henüz. -
Bu kadar sıcak fırsatçı alinmaz diyorsa vardir bir bildiğimiz almayiniz...
Piyasadan uygunsa kesinlikle almayin hala inat ettim alacam diyen varsa mailine gelecek dalga gecer gibi isteğiniz üzerine siparisiniz iptal edilmistir mailine hazır olsun...
Benim siparişimide 12-13 gün sonra kafalarına göre iptal ettiler.
D&R üste para vermesi lazım alışveriş yapmamız için...
|
Almayın, 1 hafta bekletip göndermiyorlar
|
D&R' ın yaşattığı mağduriyetlerden sonra bedava verse almam,tedarik edemez,sistemde sıkıntı var der,yollamaz.Ürün alacağım en son firma.
|
Almayın, gelmez.Yollamazlar.
https://www.sikayetvar.com/d-r |
Aman haa arkadaşlar yanılmayın. Almayın aldırmayın. Faturayı yanlış kesmişler. Müşteri hizmetlerini 50 kere aramama sikayetvar a kadar sikayet etmeme rağmen düzelttiremedim. Yok böyle kötü olan müşteri hizmetleri. Yıllardır internetten en ufak çaplı firmalardan da alışveriş yaptım böylesini görmedim. Alışverişinizde sıkıntı yaşarsanız zor çözersiniz.
|
Ne saçmalıyorsun arkadaşım. İnsanları yanıltıyormuşum.
http://www.dr.com.tr/Elektronik/Spigen-iPhone-7-Kilif-AirSkin-Ultra-Ince-4-Tarafi-Tam-Koruma-Black/Telefon/Telefon-Aksesuarlari/iPhone-7-Kiliflari/urunno=0001695713001 Bu ürünü 14ünde aldım. 21inde hiçbir sebep vermeden, aramadan iptal ettiler. Aradım kızdım ne yapıyorsunuz diye, ürün stokta yok diyor. E hala satıyorsunuz diyorum. Dalga geçer gibi depo birimimize şikayetinizi aktarıcam, stokta olmadığı bilgisini girsinler diyor ![]() Almayın efendim. Bu markaları rezil etmediğimiz sürece onlar bizi rezil ediyor. Almayın, aldırmayın. 5 kuruş kazandırmayın ki azıcık yola gelsinler. Dipnot; ürün hala satışta ![]() |
Benzer içerikler
- bim cam suyu
- coffy kampanya kodu
- istanbulkart cashback
- bim kar kızağı
- tod kampanya
- letgo güvenli ödeme
- hepsiburada kaça satıldı
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X