Şimdi Ara

D&R - Siparişte Sorunların Yaşandığı Bir Firmadır - Alışverişlerde Sıkıntılar Mevcut (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
857
Cevap
24
Favori
76.670
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
26 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Muhtemelen herkese tek urun gönderecekleri gerisi iptal olabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Abi bu nasıl bir site böyle,normalde kitap filan işim olmadığı için hiç girmezdim D&R'a. Kargo verildi mi yoksa iptal mi diye sürekli siteye giriyorum ama sağdan soldan çıkan kitaplar üzerime üzerime geliyor, saçlı sakallı yazar resimleri, sigaradan sararmış bıyıklar, vejeteryan , homo filan yazılar bunalıp kargoya bakamadan çıkıyorum siteden.
  • Nerf olayından sonra D&R bitti benim için.

Mouse çok iyi iki sene sorunsuz kullandım sonra bozuldu. Fiyat iyi. Mouse iyi D&R kötü ahbap

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • D&R a ulaşan var mı yollayacaklar mı iptal mi edecekler bilgisi olan yazabilir mİ?
  • Vurgun yapmasınlar bunlar harcama itirazı formu mu düzenlesek

• Sipariş Durumu:Onay Bekliyor
  • tnt-2 kullanıcısına yanıt
    2004 ten beri bu forumdayım kardeşim. Sen gayet anlaşılır yorumuma sataşarak cevap verdin bende karşılığını verdim. Görgü yok ki millette ne olsa 30-40 tane alıyorlar. Şaka yollu yazma bana, git yaşıtlarınla oyna. 95 ten beri mouse kullanıyorum, büyük ihtimalle annenin gucağından seni bırakmadığı dönemlerden beri yani...
  • quote:

Orijinalden alıntı: WoodGuy

Sipariş Durumu:Onay Bekliyor

biz o sınavı geçtik :) sipariş hazırlanıyor kısmındayız.... hayırlısı ya ben geliceğini sanmıyorum. gelmezde zaten 100 alan bile var. zaten o kadar stok olmaz. keşke adam akıllı satsalar belli stok verip bitincede hemen link yok olsaydı.
  • Hâlâ hazırlanıyor diyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim siparişlerden ürün yokoldu, siteden de silinmiş zaten, geçmiş olsun para da henüz iade olmadı, şimdi bi de onunla uğraşmasak bari...

Düzeltme: site kötü çalışıyor şimdi gösterdi henüz iptal olmamış, onay bekliyor göründü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi artemisbd -- 17 Ocak 2017; 20:40:50 >
  • şimdi gözüktü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AÇILIN-BEN-MÜHENDİSİM -- 17 Ocak 2017; 20:43:54 >
  • Bende gözükmüyor sipariş. Halbuki bir tane almıştım :)

Edit : Geri geldi. Sipariş hazırlanıyor yazıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi risus_185 -- 17 Ocak 2017; 21:30:51 >
  • Iki mouse bir kutuya koyup gonderemediler 2 gundur beyler sizce normalmi

D&R - Siparişte Sorunların Yaşandığı Bir Firmadır - Alışverişlerde Sıkıntılar Mevcut

• Fırsatı yakalamak ayrı dert kargosu apayrı dert:)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam biz göndercekleri konusunda bile emin değiliz siz 2 gün oldu diyorsunuz Geçmiş D&R konularına bakarsanız kargo ücretsiz kampanyası olan günlerde sipariş verenlerin 20 gün beklediği bile oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: 13.magician

Hocam bir benzer durum benim de başıma gelmişti tozlu.com dan aldığım şeyin iadesini yapmama rağmen 2 ay boyunca para iademi alamadım. Tüketici Hakem Heyetine bir dilekçe ile başvurdum. Haklı bulundum ve para iadem gerçekleşti. Alacağım para azdı ancak önemli olan hakkımızı savunmamız. Size de tavsiye ederim. 1 dilekçe ile kolaylıkla halloluyor.

Hocam benimde türktelekoma faturamı öderlen sistemde sıkıntı oldu iki tane fazladan çekti 5 aydır uğraşıyorum biri türk telekoma atıyor biri bankaya iki aydır uğraşmıyorum bile dilekçe göndersem hallolurmu acaba ?

• o kadar stoğu gönderme ihtimalleri yok zaten işin kötü tarafı eğer burda yazılanlar doğruysa para iadesi yapmayıp uzun bir süre bekletme durumu.. iptal etmedikerine göre iş o tarafa gidebilir yarın da iptal etmezlerse iş sakat :)
  • baltascar kullanıcısına yanıt
    Aç kaldık desene 15 TL ile

• quote:

Orijinalden alıntı: baltascar

o kadar stoğu gönderme ihtimalleri yok zaten işin kötü tarafı eğer burda yazılanlar doğruysa para iadesi yapmayıp uzun bir süre bekletme durumu.. iptal etmedikerine göre iş o tarafa gidebilir yarın da iptal etmezlerse iş sakat :)

Hocam ben 2 kere almaya çalıştım sayfa açıkken hem finansbank hem vakıfbank 3d security mesajı gelmedi telefonuma onun için satın alamadım cihazı. sizde geldimi mesaj merak ettim.

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.