Bildirim
D&R - Siparişte Sorunların Yaşandığı Bir Firmadır - Alışverişlerde Sıkıntılar Mevcut (18. sayfa)
Orret Home Dijital Mutfak Terazisi, Paslanmaz Çelik Yüzeyli Hassas Tartı, Dara İşlevi, LCD Ekran,Piller Dahil 5 Birim Dönüştürme, Otomatik Kapanma Özellikli, 5 kg Kapasite : Amazon.com.tr: Mutfak
https://www.amazon.com.tr/Orret-Home-Paslanmaz-D%C3%B6n%C3%BC%C5%9Ft%C3%BCrme-%C3%96zellikli/dp/B0D62XF3SC/ref=zg_m_mg_g_56453957031_m_sccl_2/262-9977704-9917659?psc=1
2 sa. önce paylaşıldı
KAHVE DUNYASI Kahve Dünyası Bitter Gofrik, 24'lü : Amazon.com.tr: Gıda Ürünleri
https://www.amazon.com.tr/KAHVE-DUNYASI-D%C3%BCnyas%C4%B1-Bitter-Gofrik/dp/B074PT2HZ8
3 sa. önce paylaşıldı
Bluefox Dijital Mutfak Terazisi - Paslanmaz Çelik Yüzeyli Hassas Mutfak Tartısı - Dara İşlevi, LED Ekran, 5 Birim Dönüştürme ve Otomatik Kapanma Özellikli - 5 kg Tartı Kapasitesi : Amazon.com.tr: Mutfak
https://www.amazon.com.tr/Bluefox-Dijital-Terazisi-Paslanmaz-Tart%C4%B1s%C4%B1/dp/B08W34BD8J
2 yıl önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Muhtemelen herkese tek urun gönderecekleri gerisi iptal olabilir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Abi bu nasıl bir site böyle,normalde kitap filan işim olmadığı için hiç girmezdim D&R'a. Kargo verildi mi yoksa iptal mi diye sürekli siteye giriyorum ama sağdan soldan çıkan kitaplar üzerime üzerime geliyor, saçlı sakallı yazar resimleri, sigaradan sararmış bıyıklar, vejeteryan , homo filan yazılar bunalıp kargoya bakamadan çıkıyorum siteden. -
Nerf olayından sonra D&R bitti benim için.
Mouse çok iyi iki sene sorunsuz kullandım sonra bozuldu. Fiyat iyi. Mouse iyi D&R kötü ahbap
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
D&R a ulaşan var mı yollayacaklar mı iptal mi edecekler bilgisi olan yazabilir mİ? -
Vurgun yapmasınlar bunlar harcama itirazı formu mu düzenlesek
Sipariş Durumu:Onay Bekliyor -
2004 ten beri bu forumdayım kardeşim. Sen gayet anlaşılır yorumuma sataşarak cevap verdin bende karşılığını verdim. Görgü yok ki millette ne olsa 30-40 tane alıyorlar. Şaka yollu yazma bana, git yaşıtlarınla oyna. 95 ten beri mouse kullanıyorum, büyük ihtimalle annenin gucağından seni bırakmadığı dönemlerden beri yani... -
quote:
Orijinalden alıntı: WoodGuy
Sipariş Durumu:Onay Bekliyor
biz o sınavı geçtik :) sipariş hazırlanıyor kısmındayız.... hayırlısı ya ben geliceğini sanmıyorum. gelmezde zaten 100 alan bile var. zaten o kadar stok olmaz. keşke adam akıllı satsalar belli stok verip bitincede hemen link yok olsaydı. -
Hâlâ hazırlanıyor diyor
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Benim siparişlerden ürün yokoldu, siteden de silinmiş zaten, geçmiş olsun para da henüz iade olmadı, şimdi bi de onunla uğraşmasak bari...
Düzeltme: site kötü çalışıyor şimdi gösterdi henüz iptal olmamış, onay bekliyor göründü.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi artemisbd -- 17 Ocak 2017; 20:40:50 > -
şimdi gözüktü
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AÇILIN-BEN-MÜHENDİSİM -- 17 Ocak 2017; 20:43:54 > -
Bende gözükmüyor sipariş. Halbuki bir tane almıştım :)
Edit : Geri geldi. Sipariş hazırlanıyor yazıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi risus_185 -- 17 Ocak 2017; 21:30:51 >
-
Fırsatı yakalamak ayrı dert kargosu apayrı dert:)
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam biz göndercekleri konusunda bile emin değiliz siz 2 gün oldu diyorsunuz Geçmiş D&R konularına bakarsanız kargo ücretsiz kampanyası olan günlerde sipariş verenlerin 20 gün beklediği bile oldu -
quote:
Orijinalden alıntı: 13.magician
Hocam bir benzer durum benim de başıma gelmişti tozlu.com dan aldığım şeyin iadesini yapmama rağmen 2 ay boyunca para iademi alamadım. Tüketici Hakem Heyetine bir dilekçe ile başvurdum. Haklı bulundum ve para iadem gerçekleşti. Alacağım para azdı ancak önemli olan hakkımızı savunmamız. Size de tavsiye ederim. 1 dilekçe ile kolaylıkla halloluyor.
Hocam benimde türktelekoma faturamı öderlen sistemde sıkıntı oldu iki tane fazladan çekti 5 aydır uğraşıyorum biri türk telekoma atıyor biri bankaya iki aydır uğraşmıyorum bile dilekçe göndersem hallolurmu acaba ?
o kadar stoğu gönderme ihtimalleri yok zaten işin kötü tarafı eğer burda yazılanlar doğruysa para iadesi yapmayıp uzun bir süre bekletme durumu.. iptal etmedikerine göre iş o tarafa gidebilir yarın da iptal etmezlerse iş sakat :) -
Aç kaldık desene 15 TL ile
quote:
Orijinalden alıntı: baltascar
o kadar stoğu gönderme ihtimalleri yok zaten işin kötü tarafı eğer burda yazılanlar doğruysa para iadesi yapmayıp uzun bir süre bekletme durumu.. iptal etmedikerine göre iş o tarafa gidebilir yarın da iptal etmezlerse iş sakat :)
Hocam ben 2 kere almaya çalıştım sayfa açıkken hem finansbank hem vakıfbank 3d security mesajı gelmedi telefonuma onun için satın alamadım cihazı. sizde geldimi mesaj merak ettim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X