Şimdi Ara

d/s iki efsane satıyorum...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
555
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • dark mew yada shiny crawdaunt satıorum.Ama sadece birini satıcam,teklifleri bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi x-joe -- 24 Ekim 2006; 13:54:06 >

• dark mew ine metallic ho-oh + metallic rayquaza veriyim
  • d.deoxy,d.draitinice,d.rayquaza bunlarda iki tane seç istersen de s.articino+m.dratinice d.mewine

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hopesoul -- 24 Ekim 2006; 13:58:38 >
  • dark mewe dark moltres + dark jirachi
  • yok normalleri var ama saol yinede,arttıran yokmuuuu
  • s.articuno s.latios s.magmar d.mewine en iyi teklif te benmki şimdilik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rusting -- 24 Ekim 2006; 13:56:39 >
  • rusting kardeş bunların lvl leri kaç teklifte bulunanlar pokelerinin lvllerinide yazsın lütffeen
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • heralde üçüde 100 kardeş düşün herkez iki efsane verio ben hem iki efsane hemde efsane kadark değerli 100 lvl shiny bi poke veriom

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rusting -- 24 Ekim 2006; 14:02:44 >
  • d.deoxy,d.draitinice,d.rayquaza bunlarda iki tane seç istersen de s.articino+m.dratinice d.mewine leveleri 100
  • hepsi 100 olsaydı şansın çok yükselirdi çünkü d mew de 100 lvl ona göre düşünün kardeşlerimm
  • evet cevabın?
  • hopesol onlardan tek d raquazayı gözüm tuttu ama başka beyenmedim saol
  • kardeş en iyi teklif benim hepsi 100 olmadığı için çok değerli 2007 de gelşimişi çıkcak bi poke veriyom
    hem s.magmar 100 lvl (gelişcek poke)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rusting -- 24 Ekim 2006; 14:09:57 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: rusting

kardeş en iyi teklif benim çabuk ol hepside 100

kardeş verdiğin pokeler çok güzel ama d mawile ı değiştirebilirsen kabul edecem

ARKADAŞLAR BU ARADA S CRAWDAUNT A TEKLİF YAPIN ATTACK EKLİ(CRABBHAMMER)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi x-joe -- 24 Ekim 2006; 14:11:47 >
  • S Jirachi+D Aerodactly 100 level?
  • benim teklife ne diyosun x-joe
  • kardeş bende d.mawile filan yok pardon hepsi yüz değil ama beklersen kazarım sana çok iyi bi teklif sundum sçarticuno s.latios ve 2007 de gelşicek 100 lvl s.magmar kabulmü değilmi istersen articunoyuda kasiiim?
  • RUSTİNG OLMASSA HEPSİNİ 100 LVL A KAS BEN 100 İSTERİM.

SHEREF ARKADAŞIM SENDEN ÖNCE YAPILAN TEKLİFLERE Bİ BAKSAN DİYORUM RUSTİNG E FİLAN ÖLE KARAR VER.
  • iyi kasarım biraz beklersin s.magmar zaten 100 lvl öbürleride 80 lvl kasıom eğer anlaştıysak sözünen dönmüceksen kasarım hepsini
  • quote:

Orjinalden alıntı: rusting

iyi kasarım biraz beklersin s.magmar zaten 100 lvl öbürleride 80 lvl kasıom eğer anlaştıysak sözünen dönmüceksen kasarım hepsini

HEPSİNİ 100 YAP BİDE D MAWİLE YERİNE BAŞKA VERECEĞİN VARSA ONU VER ŞİMDİLİK SENLE ANLAŞTIK AMA ŞİMDİLİK
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.