b sınıfı ehliyetim var 1992 temmuz doğumluyum 18 yaşında almıştım 2010 da.
şuan iş bulamamdan ötürü küçüklüğümden beri merakım olan kamyon-tır v.b araçların ehliyetini alıp iş bulmayı düşünüyorum.tabi yanında src 3-4 gibi.
src 3 -4 almanın fiyatları ve sınavın zorluğu ne derecedir ?. keza aynı şekilde "D" sınıfı ehliyet'de.
sanırım mantıklı olarak e değil de d sınıfı ehliyet almak iyi oluyor bu durumda.
ufak ufak bu işe başlayabilirim çevremden iş bulma şansım olabilir.
mobilya taşımacılığı kuru yük v.b ufak iş ile başlayıp tırcılığa yükselebilirim sanırım.hop elimi attım iş bulacağım gibi bir düşüncem yok.
d sınıfına baktığımda sadece direksiyon sınavı görüyorum bunun fiyatı ne çıkar acaba aynı şekilde src belgelerin.
bilen varsa bilgilendirirse sevinirim.
şimdilik ehliyeti büyütüp plasiyer olarak bi yerde başlayın bu arada src leri alın kamyon tecrübeniz gelişirken bu arada tirci arkadaşlar edinirsiniz 27 yaş altındaysanız tirci olamazsınız güvenmezler
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
akyurt
kullanıcısına yanıt
cevap için teşekkürler,pazartesi gidip bir kaç ehliyet kursuyla konuşacağım,d sınıfı ve src 3-4 alacağım Allah kısmet ederse.
şuanlık tır v.b sürmek ileri bir süreç ufaktan başlasam yeter.
SRC 3'ü alırsan SRC 4'ü almana gerek yok.SRC 3 uluslarasası nakliyat için gerekli yurtiçinide kapsıyor.D sınıfı ehliyet için sadece direksiyon sınavına giriyorsun.600 tl kurs fiyatı aldım devlete ve emniyete ödenen paralar hariç.