Şimdi Ara

D sınıfı otomobil tavsiyesi(max: 65bin YTL) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
101
Cevap
0
Favori
6.432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 36 bin euroya hangi bayi a4 1.8tfsi 120hp satıyor bizi de bilgilendirin. dediğiniz fiyat tam çıplak fiyat isterseniz olmayan donanımları yazalım daha iyi olur.
    -alaşım jant
    -xenon far
    -deri döşeme
    -katlanır arka koltuk
    -sis farları
    -kaliteli radyo-cd(audi de en az 6-7 çeşit müzik sistemi var.)
    -sunroof
    -iç mekan kaplamaları(ahşap veya spor metal görünümlü)
    -çok fonsiyonlu direksiyon.
    -gözlük kabı
    siz hiç bir audi bayiine gidip fiyat aldınız mı merak ediyorum.

otohaber testinde deri döşemesiz,sunroofsuz 120 hp A4 o zamanki kurla 80000 ytl idi.
    liste fiyatı 52.200 euro olan 2.0 tdi multironic için bile grey-marketler 60k euro fiyat çekiyor.ki bayi fiyatı daha yüksek bu araçların.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi budak_1903 -- 20 Ağustos 2008; 23:45:44 >
  • iyi bir donanımla 45 bin eurodan fazlaya geliyor, ancak indirim şansı olabilir A5'lere ciddi indirim yapıyorlar...

bu arada 6-7 çeşit müzik sistemi biraz fazla olmuş 2 çeşit ana ünite (concert-symphony) 2 çeşitte hoparlör sistemi var (audi- bang olufsen)
  • Listeye bence honda accord u da ekleyin
  • Mazda 6 2.0 Sedan'a ne dersin ?

Deri Döşeme, Elektrikli Sunroof, Ön Koltuklarda Isıtma, Elektrikli Sürücü Koltuğu, ABS, EBD, ESP, EBA, TCS, Otomatik Klima...........vs

Maksimum Güç: 147 HP >>> 4000 d/d
    Maksimum Tork: 184 Nm >>> 4000 d/d

Ort. Yakıt Tüketimi: 7.8 Lt

Fiyatı(2.0 Dynamic L Sedan Düz Vites için): 56850 YTL

Yol tutuşu, güvenliği, iç mekan genişliği......vs çok iyi bir araba.
    Mazda'yı düşünmelisin bence.
  • avensis
  • 36 bin euro A4 1.8 TFSI 120 HPlik araçın en baz donanımlı fiyatıdır.

audi.com.tr ye girersen fiyat listesinde kendisine ulasabilirsin,36 bin euro üstüne 4 bin euro ekle az cok donanım 40 bin euro euro bugün ne kadar 1.750 40 bin euro carp bakalım ne cıkıyor........

-sis farı standart
    -ESP-ABS-EBD standart
    -Sürücü ve ön yolcu havayastıkları, yan havayastıkları, Side guard sistemi (ön ve arka yolcular için yan kafa havayastıkları) standart
    -yokuş destek asistanı
    -yağmur sensörü
    -Deluxe otomatik klima
    -CD çalarlı müzik sistemi
    -hırsızlık alarmı -
    -mikro metalik platinyum iç dekor
    -elektrokrom iç ayna
    - elektrikli ve ısıtmalı LED göstergeli yan aynalar standart bu donanımlı hali 36 bin euro

Buda motorun verileri(120 hp 1400 kg olmasına rağmen güzel verilere sahip)

Audi’nin ödüllü TFSI teknolojisini taşıyan 120 HP gücündeki 1.8 TFSI motorla donatılan Audi A4, 6 ileri vitesli manuel şanzımanla kombine ediliyor. 4 silindirli turbo beslemeli benzinli motor, 1500 d/d’den itibaren ürettiği 230 Nm tork ile alt devirlerde de istenen ataklığı ve performansı Audi A4’e kazandırmayı başarıyor. 208 km/s’lik son hıza erişebilen A4 1.8 TFSI, statik konumdan 100 km/s’ye ise 10.5 sn’de erişiyor. 65 litrelik yakıt deposuna sahip Audi A4 1.8 TFSI, ortalama 7.1 km’lik yakıt tüketimi ile 915 kilometrelik menzile ulaşabiliyor.

hem performanslı hem ekonomik,rakiplerinden daha karizma,kaliteli,konforlu v.s.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MKH6 -- 21 Ağustos 2008; 0:00:11 >

• quote:

Orjinalden alıntı: newmonarch

Cadillac öneririm.

http://www.sahibinden.com/cadillac_bls_diesel_2009_model_o_km_WQQaXQQ10078714WQQpXQQdisplayitem&keyword=Cadillac%20BLS

65 bin ytlye mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Duratorq -- 21 Ağustos 2008; 0:08:46 >
  • şu an param olsa ve D segmenti araç alacak olsam.

önce honda bayiine gider yeni accorda bir inceler, sonra mazda bayine gider yeni 6 serisini inceler sonra alfa bayiine gider bir de 159 u incelerdim

yollarda yüzlerce olan araçlar (passat olsun- a4 olsun ki bu segmentte en çok bunlardan var adım başı passat a4 görmekt mümkün bi otoparkta sizinkiyle aynı renk aynı model passat a4 ün yanyana park etmesi bile yüksek olasılık) bana çekici gelmiyor.

ama accord ve mazda 6 ve bunlarla birlikte alfa 159 bence bu passat ve a4 ten daha dikkat çekici ve daha değişik zevklere hitap eden araçlar.

büyük ihtimallede mazda 6 yada 159 dan birini tercih ederdim.

açıkçası bana ne passat ne de a4 karizmatik gelmiyor.

yolda ne a4 gördüğümde nede passat gördüğümde dönüp bakmıyorum. her yerde var.

bir alfa 159 yada mazda 6 bende daha değişik duygular uyandırıyor.

hayırlı günler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tasshelhoff -- 21 Ağustos 2008; 0:16:34 >

• ...........

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi playmaker -- 21 Ağustos 2008; 0:21:51 >
  • Yeni kasa A4 her adım başı görülüyormuşta bizmi görmüyenlerdeniz,Tasarım göreceli kavramdır bir accord geçerken mazda 6 serisi geçerken dönüpte bakmazken aksam ledlerinin açmış benim diyen a4 de sadece benm değil herkesin bakısına tanık olurum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MKH6 -- 21 Ağustos 2008; 0:24:37 >
  • jaguar s type bakabılırsın
  • kendi yazınla ifade ediyorsun arkadaşım;

parlak parlak herkes ledlere bakıyor arabaya değil.

neden? daha önce standart araçlarda kullanılmamış bir aydınlatma yöntemi.

tüm markalar kullanmaya başlasın bak bakalım gene aynı ilgiyi görüyormu a4

herkes farlara bakıyor zaten.

bende bakarım diğer ışıklardan daha parlak çünkü iste istemez dikkat çekiyor.

aynı ledleri şahine koy ona da bakarlar.

insanın parlak ışığa dikkatinin çekilmesi çok doğal.

hayırlı günler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tasshelhoff -- 21 Ağustos 2008; 0:30:23 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Thrash

Mazda 6 2.0 Sedan'a ne dersin ?

Deri Döşeme, Elektrikli Sunroof, Ön Koltuklarda Isıtma, Elektrikli Sürücü Koltuğu, ABS, EBD, ESP, EBA, TCS, Otomatik Klima...........vs

Maksimum Güç: 147 HP >>> 4000 d/d
    Maksimum Tork: 184 Nm >>> 4000 d/d

Ort. Yakıt Tüketimi: 7.8 Lt

Fiyatı(2.0 Dynamic L Sedan Düz Vites için): 56850 YTL

Yol tutuşu, güvenliği, iç mekan genişliği......vs çok iyi bir araba.
    Mazda'yı düşünmelisin bence.

aynen fıyat performans mazda 6 da bolca var
  • quote:

Orjinalden alıntı: Alfisti159

aracın boş fiyatı 36.000 euro

Araçta olmasa olmazları içeren paket WA5 paketi

bu pakette

Havalandırmalı konfor ön koltuklar
    Milano deri
    Ön koltuklarda ısıtma
    Elektirikli ön koltuklar
    3 bölgeli otomatik klima
    Xenon plus
    Ön-arka park sensörü
    Işık paketi
    Katlanabilir arka koltuklar
    Renkli sürücü bilgilendirme sistemi

Bu donanımları tek tek alırsanız vergisiz fiyatı 7.230 euro , paket olarak alırsanız vergisiz fiyatı 4.890 euro

Vergiler dahil opsiyon paket ve donanım fiyatları

Wa5 paket olarak vergili anahtar teslim fiyatı : 7906 euro

Metalik boya : 1280 euro

Sunroof : 1624 euro

kısaca bu donanımlar 3 sayfayı buluyor , sadece wa5 paket bile ekleseniz 36.000 euro olan fiyat 44.000 euro oluyor. metalik boyayla 45.280 euro. Buna 3 kollu direksiyon , uyarlanabilir farlar , bluetooth ,kameralı park sensörü vs eklerseniz arabanın fiyatı kolaylıkla 55.000 euro seviyelerine geliyor.

Kısaca liste fiyatına bakmayın audilerde , bmwlerde . Herşey opsiyon.

A4 için bir arkadaştan biraz fiyat bilgisi

• quote:

Orjinalden alıntı: MKH6

Yeni kasa A4 her adım başı görülüyormuşta bizmi görmüyenlerdeniz,Tasarım göreceli kavramdır bir accord geçerken mazda 6 serisi geçerken dönüpte bakmazken aksam ledlerinin açmış benim diyen a4 de sadece benm değil herkesin bakısına tanık olurum

O adım başı görenlerden biri de benim. Bizim Antalya'da bir sürü A4 var ya. İçim sıkıldı görmekten.
  • Ya zaten A4 vs. dönüpte bakılacak arabalarmı biride Passat için demiş...Ferrari Porsche yaptınız arabaları durduk yere...
  • Karşıdaki Sahin değil sonuçta örneklendirme yanlış olmuş....Premium sınıfında olan AUDİ.....

Zaten yorumumda kendi adıma yazdıgım anlasılır şekilde bunu dile getirmene gerek yok,Sen al Accord cık yola bende A4 alayım emin ol dikkat konusunda A4 dün dikkatini Accordla cekemezsin yada Mazda 6 ile...Dikkat konusu bir neva tüketime geline A4 den yana Performansa gelince A4 den yana,kaiteye gelince A4 den yana konfora gelince A4 den yana işçiliğe gelince yine A4 den yana ama fiyat oranaıyla donanıma gelince Accord bu konuda öne cıkabilir

gerekli olan donanımları eklielim (pekte gerekli değil aslında olmazsada olur :)))

36 bin euro baz donanımı

Sunroof : 1624 euro

Ön-arka park sensörü
    Ön koltuklarda ısıtma

bu donanımları eklediğindede yeterli olur ilaki fiyatı şisirme için donanım eklemiyelim :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MKH6 -- 21 Ağustos 2008; 0:37:21 >
  • varsın arabam a4 olsun ve kimse de dönüp bakmasın
  • quote:

Orjinalden alıntı: MKH6

Karşıdaki Sahin değil sonuçta örneklendirme yanlış olmuş....Premium sınıfında olan AUDİ.....

Zaten yorumumda kendi adıma yazdıgım anlasılır şekilde bunu dile getirmene gerek yok,Sen al Accord cık yola bende A4 alayım emin ol dikkat konusunda A4 dün dikkatini Accordla cekemezsin yada Mazda 6 ile...Dikkat konusu bir neva tüketime geline A4 den yana Performansa gelince A4 den yana,kaiteye gelince A4 den yana konfora gelince A4 den yana işçiliğe gelince yine A4 den yana ama fiyat oranaıyla donanıma gelince Accord bu konuda öne cıkabilir

neyse arkadaşım.

benin şahin örneğinden kastım karanlık bir ortamda bir şahine led taksan gene bir süre ( en azından şahin olduğu anlaşılıncaya kadar) insanlar o yöne doğru bakarlar demek istemem

yazdıklarından senin 4 tekerlekli araçları audi ve diğerleri olarak değerlendirdğin belli.

seninle tartışılmaz.

fanatizmi değişik boyutlara taşıyorsun.

ama düştüğün yanlış herkesi senin gibi düşünüyor sanmak.

hayırlı günler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tasshelhoff -- 21 Ağustos 2008; 0:37:53 >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.